PCTforum STEAM community
Moderátor: Baneshee
- Ptak666
- Začátečník

Re: PCTforum STEAM community
Jde mi o to, ze jsem chtel jen odinstalovat hru a pak ji zase nainstalovat(reinstal) abych porad nemusel cekat takovou dobu nez se stahne...
Mainboard: ASUS RAMPAGE V EXTREME/U3.1 - Intel X99 , CPU:Intel Core i7-5820K 3.3GHz, RAM: Kingston HyperX Savage Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000, GPU: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING, 6GB GDDR5, PWRS: OCZ ZX Series 1250W , OS: Win7 64bit,COOLER: Noctua NH-D14, CASE: Zalman Z11 NEO, modrá/černá , HDD: Transcend SSD370S - 512GB, Seagate Desktop SSHD - 2TB, Monitor: ASUS ROG PG278Q - 3D LED monitor 27"
- junglist
- Začátečník

Tu zalohu si snad lze dat treba nekam na DVD. Pokud jeste dnes nekdo zije s FUP internetem, pripadne necim hodne pomalym a chce si docasne uvolnit misto na disku odstranenim steamovejch her, tak to vyznam ma. Jinak ne..
Ptak666: Mozna by pomohlo, kdyz by jsi dal vedet, proc to chces delat.. Pokud se ti zda, ze mas nejaky chybny soubory (vadnou "instalaci"), tak nemusis hru "preinstalovavat", ale staci ve steamu ve vlastnostech hry zvolit "overit integritu mezipameti hry"
Ptak666: Mozna by pomohlo, kdyz by jsi dal vedet, proc to chces delat.. Pokud se ti zda, ze mas nejaky chybny soubory (vadnou "instalaci"), tak nemusis hru "preinstalovavat", ale staci ve steamu ve vlastnostech hry zvolit "overit integritu mezipameti hry"
- Mirek1
- Začátečník

Zdarec.Nemáte pls někdo navíc přístup do bety? http://steamcommunity.com/groups/tradingcards
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel i to dnes existuje...bydlíme u hranic s Polskem a máme tu jednoho jediného poskytovatele netu (fdlnet) a máme za 500kč-měsíc 5MB net s FUP 50GB-měsíc, + za 50kč veřejnou IP...robuTEKK píše:...Pokud jeste dnes nekdo zije s FUP internetem, pripadne necim hodne pomalym ...
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dostal jsem nějakou steam beta kartu a vůbec nevim k čemu to je. Aktivoval jsem ji a teď mám jinak profil, je tam nějaký level 6 (ten kdo mi dal kartu má level 3) a když rozkliknu badges, mám tam toto:

A vůbec nemám šajnu, co to je a co s tim nebo co mi to dá. Vim že to tam někde bude vysvětlený, jenže s mojí anglinou pochopim maximálně nadpis
A vůbec nemám šajnu, co to je a co s tim nebo co mi to dá. Vim že to tam někde bude vysvětlený, jenže s mojí anglinou pochopim maximálně nadpis
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- jakubom
- Začátečník

-
http://www.dota2.cz/novinky/steam-prich ... ding-cards
Tady je všechno napsáno, prakticky je to, že v některých hrách ti padají sběratelské karty, ze kterých můžeš potom složit nějaké sety, dostaneš nějakou odměnu, nové smajlíky, pozadí na steam atd.
Počet karet je omezený. všechno je v tom článku
Pravděpodobně budou vycházet postupem času další karty do dalších her.
Tady je všechno napsáno, prakticky je to, že v některých hrách ti padají sběratelské karty, ze kterých můžeš potom složit nějaké sety, dostaneš nějakou odměnu, nové smajlíky, pozadí na steam atd.
Počet karet je omezený. všechno je v tom článku
Pravděpodobně budou vycházet postupem času další karty do dalších her.
- KubasCZ
- Začátečník

Alan Wake + Alan Wake American Nightmare Steam Key!
Můžete zasponzorovat libovolnou částkou, buď na charitu, či vývojářům..
https://www.humblebundle.com/weekly
EDIT: Koukám, že už se to objevilo v tématu Alan Wake...
Můžete zasponzorovat libovolnou částkou, buď na charitu, či vývojářům..
https://www.humblebundle.com/weekly
EDIT: Koukám, že už se to objevilo v tématu Alan Wake...
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- xtron
- Začátečník

hm a já tu kolekci alana koupil před chvílí na aukru za 49kč
- KubasCZ
- Začátečník

Sleeping Dogs 9,51 dolarů..
http://www.greenmangaming.com/s/cz/cs/p ... d-edition/
http://www.greenmangaming.com/s/cz/cs/p ... d-edition/
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, od dnesniho rana se mi Steam take z niceho nic verifikuje pri kazdem spusteni. Trva to par vterin, ale doted to nedelalo. Trochu jsem patral http://steamcommunity.com/discussions/f ... 638101806/ a nejsem nastesti sam. Zajimave je, ze kdyz Steam vypnu a pak teprve vypnu/restartuju PC, tak to jede v pohode. Ale jakmile dam primo vypnout/restartovat, tak pri dalsim spusteni to zase hleda aktualizace a verifikuje. Nevite nekdo, co s tim? Je to spis jen otravne, nez aby to vylozene vadilo.Václav Sedlář píše:Ahoj, poslední (asi) měsíc a půl při každém spuštění windows, mi steam kontroluje aktualizace a kontroluje instalaci aktualizace... Kdysi to nedělal, ale pak proběhla nějaká aktualizace klienta (v lednu) a od té doby to dělá na PC i na notebooku.
Na pc mi to tak nevadí, protože je výkonnější a moc to nezdržuje, ale na NB to dost zpomaluje náběh systému a dost to vytěžuje disk...
Dělá Vám to také? Co s tím? Díky...
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- Ptak666
- Začátečník

Zdravím Vás,
Potřebuji poradit. Zakoupil jsem si přes steam hru GRID 2. Nainstaloval a chtěl zapnout. Ale bohužel jako už po několikáté se hra nezapne !!!! A píše mi to, že je hra už zapnutá proto nejde spustit. Můžete mi prosím Vás poradit. Nechci vyhodit 1200kč za to abych jen čuměl na steam jak se mnou zase vyj.bává . Děkuji
Potřebuji poradit. Zakoupil jsem si přes steam hru GRID 2. Nainstaloval a chtěl zapnout. Ale bohužel jako už po několikáté se hra nezapne !!!! A píše mi to, že je hra už zapnutá proto nejde spustit. Můžete mi prosím Vás poradit. Nechci vyhodit 1200kč za to abych jen čuměl na steam jak se mnou zase vyj.bává . Děkuji
Mainboard: ASUS RAMPAGE V EXTREME/U3.1 - Intel X99 , CPU:Intel Core i7-5820K 3.3GHz, RAM: Kingston HyperX Savage Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000, GPU: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING, 6GB GDDR5, PWRS: OCZ ZX Series 1250W , OS: Win7 64bit,COOLER: Noctua NH-D14, CASE: Zalman Z11 NEO, modrá/černá , HDD: Transcend SSD370S - 512GB, Seagate Desktop SSHD - 2TB, Monitor: ASUS ROG PG278Q - 3D LED monitor 27"
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Zkus zkontrolovat integritu souboru, jestli se ti to nestahlo spatne. Hra se asi sekne v procesech a nezapne se, nez ji zkusis pustit podruhe, tak ji tam ukonci (grid2.exe). Samozrejme nahod aktualni ovladace na grafiku a DirectX. Pokud to nepomuze, napis na jejich podporu
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Atapi
- Začátečník

Další zajímavej bundle https://www.humblebundle.com/weekly
Serious Sam 1 až 3, koukám už je v bazaru
- oneill_sx1
- Začátečník

Už jenom čekám na letní slevy, abych koupil Bioshock Infnite.
- Butch
- Středně pokročilý

Diky za tip, zkusil jsem poprvy pres tuhle sluzbu koupit a vypada to ok, doma zkusim ty kody nabusit do steamu.Atapi píše:Další zajímavej bundle https://www.humblebundle.com/weekly
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- jakubom
- Začátečník

-
Proč ho radši nekoupit od někoho kdo má kupon ? Cena v ofiko storu nebo nějakém jiném shopu se tomu nevyrovná minimálně rok a víceUž jenom čekám na letní slevy, abych koupil Bioshock Infnite.
Jojo humble bundle je v pohodě
- Fenous
- Začátečník

-
Bioshock 1,2 jsem ted videl nekde za 3 libry, presne za 2.99.
- Atapi
- Začátečník

Humble je 100%, mám už nich už x her a všechno jde jak má.Butch píše:Diky za tip, zkusil jsem poprvy pres tuhle sluzbu koupit a vypada to ok, doma zkusim ty kody nabusit do steamu.Atapi píše:Další zajímavej bundle https://www.humblebundle.com/weekly
- oneill_sx1
- Začátečník

Asi máš pravdu, plná cena na Steamu je ještě furt 49,99€.jakubom píše:Proč ho radši nekoupit od někoho kdo má kupon ? Cena v ofiko storu nebo nějakém jiném shopu se tomu nevyrovná minimálně rok a víceZa 250 se prodává tady v bazaru.
- Fenous
- Začátečník

-
http://www.gamefly.co.uk/Download-BioSh ... e/5005647/Fenous píše:Bioshock 1,2 jsem ted videl nekde za 3 libry, presne za 2.99.