a pak vyšlo najevo že je ten engine sice hezkej ale špatně udělanej tj blbě optimalizovanej....eraser007 píše:podla mna splnil doom3 co sluboval = tma, atmosfera, strach, grafika, priserkya premakany engine
Doom 3
Moderátor: Baneshee
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
rekl bych ze jedina cast co stoji za hrani je asi prvni pul hodina hry... kdy se to vsechno pos*re... pak je to strasny stereotyp. z textur jsem malem zvracel.... ale na zacatku jsem mel zatracene velkej strach, to se mi u hry nestalo... ale omrzi to... ujit krok, otocit se, ujit krok, otocit se, ujit krok, otevrit dvere, zastrelit zombii, otocit se, zastrelit zombii... ujit krok, otocit se, ujit krok, otocit se, ujit krok, otevrit dvere, zastrelit zombii, otocit se, zastrelit zombii... konec levelu ....ujit krok, otocit se, ujit krok, otocit se, ujit krok, otevrit dvere, zastrelit zombii, otocit se, zastrelit zombii.......
bez bumpmappingu je doom3 jako hrani si s plastovymi vojacky, ale je pravda ze je to vubec prvni hra ktera dokazala naplno vyuzit technicke schopnosti prvnich GF karet
bez bumpmappingu je doom3 jako hrani si s plastovymi vojacky, ale je pravda ze je to vubec prvni hra ktera dokazala naplno vyuzit technicke schopnosti prvnich GF karet
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tedka mi vlastne doslo ze by stacilo vlastne jen demo
....
jake jsou naroky na CPU? tedka to hraju docasne na Duronu 1GHz pri 800x600 a low/med detaily=neklesa pod 20fps (GK jako v podpisu) (neberte v potaz pruchodnost zbernice atd, se sebelepsim CPU stejne z SD Ramek vic nevytriskam)... jenom me zajima jestli je podobne narocny na cpu jako HL2
jake jsou naroky na CPU? tedka to hraju docasne na Duronu 1GHz pri 800x600 a low/med detaily=neklesa pod 20fps (GK jako v podpisu) (neberte v potaz pruchodnost zbernice atd, se sebelepsim CPU stejne z SD Ramek vic nevytriskam)... jenom me zajima jestli je podobne narocny na cpu jako HL2
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
myslím ze je to o dosť nárocnejsie na grafiku ako na cpu...
hl2 je nárocný na cpu aj kvôli fyzike (podobne aj Farcry)
a ospravedlnujem sa ak to tu niekto pisal, ale na 34stran nemam nervy
hl2 je nárocný na cpu aj kvôli fyzike (podobne aj Farcry)
a ospravedlnujem sa ak to tu niekto pisal, ale na 34stran nemam nervy
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

- frost.silenec
- Začátečník

Hele chalpi kdo je admin tohohle fora SENTENCED nebo MR_SHEEN? Neboli ten kdo mne zabije za bordel?
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- frost.silenec
- Začátečník

Ze zombie bude bez halvy?palda píše:tak na to ze nam slibovali i clanky prstu je to ubohost.... ale co by to cloveka zajimalo kdyz streli zombii z metru brokovnici.....
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

uz to tady pisu podruhy, nechci zakladat novej thread, tak mi sakra nekdo pomozte spilmachri
potrebuju radu, jsem v pekle a zasek sem se u toho monstra jak z neho vylitavaji ty 3 smejdi, co spehujou. zaboha ho nemuzu zabit.
muj postup: zabiju ty 3 smejdy a pak pomoci cube strilim na monstrum a to sem udelal asi milionkrat a furt nic. poradte sem bezradnej
potrebuju radu, jsem v pekle a zasek sem se u toho monstra jak z neho vylitavaji ty 3 smejdi, co spehujou. zaboha ho nemuzu zabit.
muj postup: zabiju ty 3 smejdy a pak pomoci cube strilim na monstrum a to sem udelal asi milionkrat a furt nic. poradte sem bezradnej
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo v pekle ...tak na neho ti soul cube moc nepomoze ... tedy pokud mislis fakt guardiana ... zestrelis tych 3 seekeu a pak se on zastavi a vyslila daslsich ... vtedy je nad nim takova modra gula a do ni par krat strelis s raketometem a je po nem ... jakto ze tam mas cube?kuavik píše:uz to tady pisu podruhy, nechci zakladat novej thread, tak mi sakra nekdo pomozte spilmachri
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- kuavik
- Mírně pokročilý

- frost.silenec
- Začátečník

JO ten soul cube maz pouzit ale az na zaverecnyho bosa a ne tady na toho "bejka"
- .exe
- Začátečník

- kuavik
- Mírně pokročilý

taky sem to resil, musis zabit hlidkare a pak to krosit raketakem do toho modryho mista na jeho zadech, furt dokola asi 5x.exe píše:by me zajimalo jak sejmu toho bosse v pekle nemyslim toho uplne posledniho...
sem cet ze to do nej mam smazit raketakem kdyz vyvolava ty obludy coz delam ale porad nechcipa.Pak mi dojdou naboje a sem v pytli.Mam mirit na naky konkretni misto?Nebo jde ho sejmout aniz bych strilel ty svetlusky?
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak vam sem prispeji malinkou galerkou vytipanych obrazku z Dooma3, co jsem si poridil na sve masince, kdyz jsem to hral:
http://clas.host.sk/galerie.php?p=doom3&d=1&v=v2
Hra me bavila, zabil jsem ji skoro 3 dny, nejhorsi zasek byl ten guardian pekla, co hlidal SoulCube, protoze jsem nechapal, jak muze byt nesmrtelny, no... Jedna raketa do mista, kde vyvolava seekery a byl klid... (jednou jsem ty seekery zabil i tusim 12x za sebou, ale pak mi dosly naboje...
)
Jo, podle datumu uvidite, ze pro me je Doom3 uz stara historie, no. Ale dobra. Jak sezenu lepsi kartu, tak si ho zase s chuti zaparim, peklo je super, citil jsem se jak doma, paradicka

PS. vse na max, jen textury na high a ne na ultra a filtering jen bilinear... FX5700U s 610*950 jen 41.7fps na timedemo, 3 pruchod... procik 3400+ (200x12) ...a omluvte skvely hosting host.sk...

http://clas.host.sk/galerie.php?p=doom3&d=1&v=v2
Hra me bavila, zabil jsem ji skoro 3 dny, nejhorsi zasek byl ten guardian pekla, co hlidal SoulCube, protoze jsem nechapal, jak muze byt nesmrtelny, no... Jedna raketa do mista, kde vyvolava seekery a byl klid... (jednou jsem ty seekery zabil i tusim 12x za sebou, ale pak mi dosly naboje...
Jo, podle datumu uvidite, ze pro me je Doom3 uz stara historie, no. Ale dobra. Jak sezenu lepsi kartu, tak si ho zase s chuti zaparim, peklo je super, citil jsem se jak doma, paradicka
PS. vse na max, jen textury na high a ne na ultra a filtering jen bilinear... FX5700U s 610*950 jen 41.7fps na timedemo, 3 pruchod... procik 3400+ (200x12) ...a omluvte skvely hosting host.sk...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway