Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

wit píše:Ted me napada k tomu hodnoceni - myslim, ze spousta lidi je zaujata tou fyzikou. Nebyt ni, tak mozna takovych 82%
je to součást hry a podílí se významně bna zábavnosti, nemůžeš to takhle brát....prostě fyzika k tomu patří a už je jedno, jak moc velký díl má na oblibě HL2 oproti D3
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

To je jasny, to se neda srovnavat. Ale jen tak me to s tou fyzikou napadlo, ze kdyby tam nebyla, tak je to lepsi prumer.
časy se mění a my s ním
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Slezman(CZE) píše:problem je, že ty plechovky je jen "natřou" na bílo , ale nezabijou, dál to kvičí a leze k tobě, ale jako zábava dobry
S plechovkami alespon sli zabijet headkraby :wink:
Ale tehly byli tez dobre.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

wit píše:To je jasny, to se neda srovnavat. Ale jen tak me to s tou fyzikou napadlo, ze kdyby tam nebyla, tak je to lepsi prumer.
Kdyby, kdyby, kdyby....

Fyzikalni model je proste současti hry a dela hru takovou jaká je - teda temer dokonalou, autori si s tim dali sakra praci, aby vse bylo tak "zivy" a byl to určite jeden z jejich cílu... Spekulovat nad tim, jakej by HL2 byl bez fyziky je nesmysl - patří to proste k sobe a dela to z halfa extra zabavnou hračku :)

človek se tam proste vyblbne temer s čimkoliv, o tom si ostatní hry muzou nechat jen zdát, DIII se tomu nepriblizi ani v tom nejmokřejším snu :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Semo
Nováček
Nováček

Half-Life 2 The Thing

Příspěvek od Semo »

http://www.filespace.ru/Games/Half-Life ... g.rar.html

Jde vam nekomu tenhle mod? Kdyz ho chci spustit prikazem do konzole "map 1" tak mi to napise:

CModelLoader::Map_IsValid: Map '1' bsp version 18, expecting 19
map load failed: 1 not found or invalid.
CPU: i7 3770K@4.5Ghz/1.26V + Noctua NH-D14, MB: ASUS P8P67 DELUXE (B3), RAM: 16GB 2200MHz , VGA: GTX980 4GB, SSD:240GB , HDD: Seagate 320GB, 500 GB, 1TB, 3TB , DVD-RW: ASUS , Zdroj: CM RS-700 Silent PRO 700W, Zvukova karta: Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer, Case: Fractal Design Define R3, Monitor: LCD Monitor 23" LG IPS, Repro: Logitech X-540 5.1
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Uz se tesim na datadisk, ale to si jeste pockam :oops:
časy se mění a my s ním
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Další postup:) Už jsem v citadele, ten výlet na začátku byl zajímavý (něco jako intro k jedničce). Teď ale doslova řádím s gravity gun a combine. To je prostě masakr, pohazovat si s vojákama :roll:
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Nj, ale hnedka jsou mrtvi... :cry:
časy se mění a my s ním
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

HADES píše:To je prostě masakr, pohazovat si s vojákama :roll:
:twisted: :twisted: hazet si s vojakama...to ja taky rad...a taky je dobry po nich hodit nejakej ten panel utrzenej ze zdi anebo jak se klepou kdyz je sejmes gravity gunem...:twisted: :twisted:
jen ve stve ze sem to uz dohral dvakrat :evil:
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Nevim proc, ale HL2 ve mne neco budi..ma takovy zvlastni kouzlo..aji kdyby to bylo jako had na N5110, tak to parim od rana do vecera :D
časy se mění a my s ním
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

wit píše:Nevim proc, ale HL2 ve mne neco budi..ma takovy zvlastni kouzlo..aji kdyby to bylo jako had na N5110, tak to parim od rana do vecera :D
ze by kouzlo "starejch" casu (HL1, OpFor, Blshift) btw-had rulezz
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Nepripadaji vam textury takovy az moc komprimovany? Mam to na medium a nekdy je to dost divny ... :sad:
časy se mění a my s ním
Zarathustra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zarathustra »

wit píše:Nepripadaji vam textury takovy az moc komprimovany? Mam to na medium a nekdy je to dost divny ... :sad:
Bohužel si to užiješ až když bys to měl na max. :wink:
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Tak sem to včera konečně dohrál. Závěr nic moc, mohlo to být lepší. Ale určitě se znovu vrátím k jedničce, nikdy jsem ji totiž celou nedohrál, tak snad někde vyhrabu sejvy
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

2 wit...ja mam na high....je to nadhera, Zarathustra ma pravdu

2 HADES...zahraj si ale urcite stoji za zahrani i Opposing force a Blueshift
izuel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od izuel »

to all

Ahoj ,omlouvam se asi to bude trochu mimo misu,.ale uvital bych radu od kohokoliv z Vas, chtel bych rozchodit half-life-source (hl1),mám jí nainstalovanou, ale halfa 2 mám nainstalovanýho v jiným adresáři a tak mi to vyhodí hlášku : failed load luncher DLL, jojo je mi jasný ,chybí mu nějaká knihovna,. (tu verzi halfa 2ky mám tu steamovou 5CDčkovou).Poradíte jak spustit HL 1 source?Děkuju moc
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Sekl jsem se.. Na zacatku mise Black Mesa, jak dojezdim se clunem, vlezu do toho baraku, tam me oscanujou, jedna zenska mi de otevrit dvere, potom jdem k vytahu, ta zenska ho privola, otevrou se dvere ale ona tam nevleze.. Zkousel jsem to nekolikrat nahravat, hrat od predeslych savu, do konzoly jsem psal restart a vubec nic nepomaha.. Co mam delat??
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

izuel píše:tu verzi halfa 2ky mám tu steamovou 5CDčkovou
To mi nějak u originálu nejde dohromady :? Steam verze je snad jen stažená z internetu ne ? :wink:
Jinak co vím,tak věci jako HL2,HL2 Detmatch a CS Source jsou v adresáři SteamAps\jméno\
Nemám sice HL source,ale nemělo by to být někde tam a spouštět to ve Steamu ?
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

Sentenced píše: Kdyby, kdyby, kdyby....

Fyzikalni model je proste současti hry a dela hru takovou jaká je - teda temer dokonalou, autori si s tim dali sakra praci, aby vse bylo tak "zivy" a byl to určite jeden z jejich cílu... Spekulovat nad tim, jakej by HL2 byl bez fyziky je nesmysl - patří to proste k sobe a dela to z halfa extra zabavnou hračku :)

človek se tam proste vyblbne temer s čimkoliv, o tom si ostatní hry muzou nechat jen zdát, DIII se tomu nepriblizi ani v tom nejmokřejším snu
:)
:worship: :worship: :worship: svata pravda :roll:
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
Inferno
Začátečník
Začátečník

Inferno

Příspěvek od Inferno »

Nevite nahodou kde se da splasit Half-Life 1 Source?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“