jindra.q píše:tak moje dilema je jiz vyreseno -vcera se mi ozval obchodnik za bude mit skladem samsung 930bf -takze jak ho bude mit -zkontroluji monitor testem-a dale jen doufat ze se dalsi casem neobjevi, nicmene kdyz se jich objevi casem vic -jak probiha reklamace-konkretne u samsungu ? monitor se musi primo zaslat do servisniho strediska -nebo staci predat jen prodejci ?
jak ho budu mit -napisi sem sve prvni dojmy
nemej strach z vadnych pixelu ... vim, ze je clovek v nejistote, ale ber to proste jako vlastnost. V posledni dobe se mi dostaqli do rukou dva LCD Samsung, konkretne 730BF a 930BF (ta zustala) a ani na jednom nebyl vadyn pixel/subpixel ani jeden. Samozrejme zachovej to, ze si pro nej pojedes sam a nenechas si ho dopravovat kuryrem. Pokud nejsou vadne hned na zacatku tak je mala pravdepodobnost, ze se nejake objevi (vyloucit se to ovsem neda, ale pro uklidneni

)
Zaruka se vyrizuje externe u smluvniho partnera Samsungu firmy
Dileris.
A prvni i druhy i treti ... dojmy budou jiste skvely

. Tak at se ti libi

.
Jinak jeste dodam, ze se mi ho asi pred tydnem podarilo sehnat v cene kolem 7.700 Kc s DPH, ale s dostupnosti to bylo opravdu uz spatne. Oficialne se uz jen doprodavaji skladove zasoby a vyrobce je hodil jiz jako Archived product. Uvidime jestli jeho misto cenove zaujme 931BF nebo 940BF.
jinak by mne docela od nektereho z majitelu zajimalo, zdali jim sla naistalovat prilozena aplikace MagicTune ... me to kolabovalo pri instalaci a funguje az verze 3.6 z webu samsumgu. Je to tam ovsem hodne umne ukryty

.