World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od Maxtor »

Boze to je peklo.. ja tady u toho zase trpim.. postrehy cloveka, ktery vnima dementy jako skodnou a podporu fanousku hry rozhodne NE, jako odirani o prachy bez reseni problemu hry..

1. Pravidelne hraje jen pulka tymu.. koukal jsem ted na posledni vysledky bitev a v poslednich 12ti je vzdy 4-6 tanku za nula s najetou nulou, pripadne 50m apod.. proste nehraji.. paradoxem budiz, ze to nejsou low tier lamky, ale ty nejvyssi hrdinove ve hre.. 8-10 tiery..
IS za dnesek 20%WR.. premyslim jestli to ma cenu hrat, kdyz pak musim poslouchat jak mam nizky staty a jaky jsem ko*ot a lama noob nebo co to ty tlusti upoceni parchanti pouzivaj.. v kazdem pripade tohle neni o lamach a nelamach.. tohle je o nedostatecnem systemu reportu a vseho okolo.. nehrajici lidi nemaj na bojisti co delat..
2. Kde jsou ty casy, kdy s 6. tierama nebylo mozne prekonavat 9-10.. dlouho jsem nepotkal E-100 ktera by me prestrilela na DMG at sedim v cemkoli.. treba v 6-7 medku..
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Byl jsem na testu 0.8.7 a můžu říct,že to je na prasknutí č..Kdo si chce zachovat klid ať tam ani neleze.
Belogorsk celkem ujde.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

marek p píše:Byl jsem na testu 0.8.7 a můžu říct,že to je na prasknutí č..Kdo si chce zachovat klid ať tam ani neleze.
Belogorsk celkem ujde.
??

btw.. 12. hra v rade s KT.. vsechny lost.. dneska jsem nedosahl ani toho, abysme se prehoupli pres pulku tymu.. rekord jsou 4 moje + 2 od ostatnich.. jako.. ja uz vazne nevim.. to to bez tech penez fakt nejde..? Jedine ceho jsem dneska dosahl jsou staty rapidne dolu a -150k na kreditech.. super.. z WoTka se definitivne stava studna na penize pro obtloustle blbecky, pripadne lamy s goldama.. nejhorsi na tom je, ze mi pripada ze uz i tady se nachazi par takovych, kteri si v tehle ubohosti libujou a povazujou ji za standard.. :(

A tecka na zaver dne.. tohle uz povazuju za standard.. jine hry jsem dneska vlastne nehral.. obe KV-1S moje prace + SUcko a jeste par dalsich.. palil jsem jak pominuty.. a ne ze nestrileli.. alespon jsem zjistil, ze i s Typem "vrteti se" = zlato.. ani jedna z cca 5x 122mm nesla pene.. kuci to po tyhle hre museli podle me smazat.. Jackson pak nastesti doresil zbytek.. artiny apod..
http://www.dropbox.com/s/2zrlyjmyv9b6xvm/wot_08.jpg

Nasledne jsem byl svedkem akce, kdy 1xT29 znicila nase:
IS-2, Tiger, JgPanzer, VK 30.01 P, SU-100, Hellcat, Grille
..vsechny schovany za jednou dunou na pousti.. nebylo treba ani nikam jezdit.. v cele hre znicen pouze jeden leopard.. nejvyssi DMG dal Tiger - 295..

No a zaroven jsem tedy definitivne rozklicoval co se to deje..
Van magyar..?
..amen s nami pratele.. ted uz chybej jen orangutani a nasledne hmyz.. WoT je v koncich.. pul dne jsem je pozoroval co to je za magory a jako hodne ulet.. zlaty najezdy siemek.. komplet celej tenhle narod, kterej se zasekl nekdy v 80. letech dela to, co jste delavali kdyz jste poprve zacinali hrat a meli prvni dva tiery.. neni to moc sranda videt komplet cely tym zakempeny na letisti mezi barakama v zakladne.. teda na ty 3 minuty nez cela tahle estrada skonci..
Sobo píše:A co říkáte na jeho myšlenku, že match maker se snaží kompenzovat hřáčův skill/neskill tím, že mu vybírá týmy tak, aby jej tlačil kolem 50% winrate? Něco na tom bude, nebo jenom další konspirace?
To neni konspirace ale realita.. a i kdyz ti tady mistni goldari budou vykladat svoje teorie o spravedlivem svete bez lzi, staci proklikat youtube, procist weby lidi co zkousej a recenzujou tanky.. slysel a cetl jsem mnoho commentu s realnym testem a vzdycky ale uplne vzdy to dopadlo +/- stejne.. resil to i Acido nebo jak se jmenje.. recenzuje na youtube jednotlivy tanky (a abych pravdu rekl na tech videich sice skilluje, ale obcas strili jako nejaky noob)..
Ten zkousel druhej ucet, 50 her AFK = WR 50%.. dokonce az takhle srandovne MM umi zamakat.. stejnou vec jsem videl otestovanou mnohokrat.. vzdy stejny vysledek..
To, ze WG s MM a nekteryma mechanikama ve hre obecne lzou a vzhledem k tomu, ze hra je vlastne placena, tak i okradaj lidi, je znama vec.. po tech letech uz vcelku nezpochybnitelna..
Saragar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Saragar »

Bohužel ani ten systém na 50 % winrate nefunguje správně. Jinak se nedovedu vysvětlit proč semnou hraje někdo, kdo má 2000 bitev 44 % Win :lol: :lol: :lol: :lol:
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Dyť to i WG přiznalo (byť asi nechtěně), že se MM chová tak, aby tě udržoval okolo 50 % winrate, tzn. že když máš dost výher za sebou, tak tě začne flákat jako low-tier do bitev, takže nevím, co zas za konspirace řešíte, když to žádná konspirace není.

Btw Maxtore, bez peněz to jde a PREMIUM NEOVLIVŇUJE MM! Psalo se ti to tu už x-krát, ale ty si snad pořád jedeš svou. Před dvěma týdny mi vypršelo prémko, tak jsem zhruba týden hrál bez něj. MM stejný, WR standardní, akorát jsem dostával méně XP a kreditů, ale to bylo vše. Takže z čerstvé zkušenosti ti řeknu, že ne, prémiový účet vážně MM neovlivňuje. Říkalo ti to tu už nevím kolik lidí, tak už přestaň konečně psát nějaké úvahy, že to ovlivněno je.
Saragar píše:Bohužel ani ten systém na 50 % winrate nefunguje správně. Jinak se nedovedu vysvětlit proč semnou hraje někdo, kdo má 2000 bitev 44 % Win :lol: :lol: :lol: :lol:
To bude někdo takový, kdo vyloženě mrví hru svému týmu a kvůli němu prohrávají :-D
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Blue Storm píše:Dyť to i WG přiznalo (byť asi nechtěně), že se MM chová tak, aby tě udržoval okolo 50 % winrate, tzn. že když máš dost výher za sebou, tak tě začne flákat jako low-tier do bitev, takže nevím, co zas za konspirace řešíte, když to žádná konspirace není.
Ne.. neni to tak, protoze ti tady jini rikaji ze si mysli (ne ze vi), ze to je jinak.. :) To, ze to z WG uteklo neni podstatne.. proste mistni si MYSLI a proto to tak je..
Blue Storm píše:Takže z čerstvé zkušenosti ti řeknu, že ne, prémiový účet vážně MM neovlivňuje.
No a ma par tydnu cerstva zkusenost (nekolikrat opakovana) hovori, ze na tom neco bude.. proste nazor proti nazoru.. vyvraceny stejne tak, jako to, co uz z WG uteklo.. par stranek nazpet byste se tady stejne krvave hadali o 50% WR korekcich..
Stejne tak, jako mi tady pred casem nekdo vnucoval, ze se s tim mam smirit, protoze WoT je free-to-play / pay-to-win, presto ze sami lidi z WG tvrdi ze je to free-to-win..
Ted jeste vsichni dodejte ze hrajete uz jen s goldama a ja jsem jediny, kdo ma jine vysledky proto ze jsem lama a zacnem zase rozdavat karty, ne.. :sarcasm:

Nezpochybnitelny vliv je minimalne v tom, ze premium accounty (navic s hromadou dalsich goldu na utratu) se dostanou na vysoky tiery za chvilku.. potkat potom tym slozeny z totalne retardovanych capartich 8. a 9. neni problem.. obecne tim v cely hre upada takovej ten obecnej skill.. cimz ale nechci zase nejak odsuzovat tenhle platebni model.. na druhy strane je to stejne divny solit do hry tisice rocne, kdyz klasicky tituly proste stojej litr a dost.. to uz je ale samozrejme na kazdym.. neresit
Blue Storm píše:
Saragar píše:Bohužel ani ten systém na 50 % winrate nefunguje správně. Jinak se nedovedu vysvětlit proč semnou hraje někdo, kdo má 2000 bitev 44 % Win :lol: :lol: :lol: :lol:
To bude někdo takový, kdo vyloženě mrví hru svému týmu a kvůli němu prohrávají :-D
jj.. takovych najdes hromadu.. takovych tech magoru co ani na 7. tieru nepochopili, ze ten tank ma delo na to aby se z nej strilelo..
Mam za sebou cerstvou hru "doly-stretnuti", kde jsem si ted uzil 6 tanku kempicich na start position s tim, ze proste nepochopili, ze takhle to asi jako fakt nepujde.. je tady najedou silena spousta hracu, kteri proste vubec nevedi co je cilem hry a co maj delat.. o to silenejsi je, ze sedej ve strojich typu KV-4, ISU apod.. viz ted ta posledni hra..

No.. a zasadni vec.. proc mi uz rok hajpruje na horizontech zamerovac a skace si nahoru, dolu, jak se mu zachce.. teda jak kdy.. resp. rikam spatne to, ze to dela me.. dela to vsem.. uz asi 10 patchu cekam na nejaky pokus o opravu ale v onom zapaleni oskubat hrace se na to nejak kasle..? Jde to nejak resit..? casto vubec nevim kam strilim..
Naposledy upravil(a) Maxtor dne pát 5. črc 2013, 10:16, celkem upraveno 1 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak jsem vyměnil starý klan za nový - http://vvcap.net/db/7wGJVmeO2jlJLNRRLj22.htp tak doufám, že si se mnou dá Blue Storm někdy četu :)

S T-43kou bude asi oříšek dát "Mko" k takovému nástřelu (a ještě dost do osmiček) se zase nedostanu tak často a stejně to nebylo ani na "1. třídu" - http://vvcap.net/db/UAZ8sBDdtmKd3wdFVZGu.htp + http://vvcap.net/db/wps-wvZ0UFV94vzrnZbC.htp :sad:
Goldnoob team proud member!
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

K cemu te to hazi bezne s tou T-43 do her.. chystam nakup.. asi uz dneska.. ale teda nevim nevim.. vypada to na docela peklo, protoze nema novy delo.. :(
Jinak teda muj aktualni ocistec je PzIII.. boze ta vec neprostreli vubec nic.. nejvyssi delo uplne o nicem.. resp. hazi me to porad do her plnych KV a podobnych 5. takze smula.. houfnice taky nic.. HEcka taky nic.. jako zbyva jeste 6k exp a je klid ale parat s s tim po tech 200 apod. to je zverstvo.. at uz to mam za sebou..
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Zožeň si Objecta 704 a snáď už nebudeš plakať. Gun mantlet + magický armor ktorý často absorbuje 0dmg, skvelý gun a úžasný matchmaking. t10 vidím málokedy, som takmer vždy toptier.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Myslím,že arty zmetci si po 0.8.6 "nerfu" najdou v 0.8.7 novou hračku v britské t6.Rychlé jak hellcat,střílí to rychle a přesně ,zaměřuje to rychle.S tímhle si dojedete na cap a ještě pobijete všechno po cestě.
Obrázek
E-25
Obrázek
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Myslím, že SU-122-44 by bola lepšia voľba ako E-25

Maxtor keď sa ti na horizontu "rozhodí" muška (vyššie, nižšie etc.) tak strela stále poletí tam, kde by správne mala byť muška, čiže do stredu obrazovky
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak Mko konečně i na T-150ce ... v podstatě na poslední chvíli, protože dneska to plánuju doexpit na KV-3ku a prodat :)

http://vvcap.net/db/WMjRk8enx1B21CR83ZJG.htp + http://vvcap.net/db/9MNlZOkwgnIemqJ76epU.htp
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Thellwinuxi vítej :-)
BTW jestli chceš vidět aspoň náznak toho, co musíš udělat pro Mko na T-43...
http://wotreplays.com/site/230242#redsh ... an_82-t-43
a jako důkaz dávám screen, protože se to na těch retošáckých replayích nenačítá...
http://www.stooorage.com/show/2352/9375539_shot_162.jpg
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hm, to je docela nášleh, ten tank je takovej nijakej s tím základním motorem, ještě že už tam mám to top dělo, jinak bych se z něj asi zbláznil. Každopádně do T-44 ještě expů hromada, tak snad se zadaří :)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Wargayming asi má nejakú akciu v Poľsku a tak môžete naraziť na hráčov "WG_Darlowo_XX". Poliaci s neobmedzenou technikou :cry:
Obrázek
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Maxtor píše:Jinak teda muj aktualni ocistec je PzIII.. boze ta vec neprostreli vubec nic.. nejvyssi delo uplne o nicem.. resp. hazi me to porad do her plnych KV a podobnych 5. takze smula.. houfnice taky nic.. HEcka taky nic.. jako zbyva jeste 6k exp a je klid ale parat s s tim po tech 200 apod. to je zverstvo.. at uz to mam za sebou..
Soucítím, tyhle německé low tier krámy jsem nesnášel. No, vlastně Panthera asi nesnáším ještě víc, ale nemám na něm zas tak moc bitev, tak uvidím. Řešil jsem to tak, že jsem na tom odjel jenom double, abych s tím odehrál co nejmíň her. PZ III/IV je to stejné v bledě modrém, jenom to má trochu lepší gun a pokud budou všechny planety v konjunkci, nebude vát nějak moc velký solární vítr a podaří se ti trefit weak spot, tak to i KVčko dokáže prostřelit.

Jinak jsem slyšel, že chtějí zrušit E-50M, respektive obě E-50 sjednotit do jednoho tanku na 10 tieru (přesněji bude možné vyzkoumat i korbu tanku a E-50M bude volbou pro E-50) a na devítku půjde nějaký super Panther či co. Nevím, na kolik je to spolehlivé info, ale šušká se to.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Thellwin píše:Tak jsem vyměnil starý klan za nový - http://vvcap.net/db/7wGJVmeO2jlJLNRRLj22.htp tak doufám, že si se mnou dá Blue Storm někdy četu :)...
Tak vítej. Kdysi jsme spolu hrávali Operation Flashpoint, tak teď můžeme pokračovat v EHW. :razz:
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak.. po 3h hotovy dably na 8 tancich.. je to rehole.. zajimavy mi prijde, ze kdykoli jsem v TD bez veze, dopadaj ty hry ale uplne jevic silene.. pravidelne nasobne nejvic DMG a zustavm ve hre ve smyslu 2-3 vs 10 a vice jejich.. a to neustale.. co hra, to stejny scenar..
Jinak teda miliarda madaru zase dneska.. a vsichni naboostovani hotovosti, protoze co ty frajeri dokazou delat s takovym 7, 8 tierem.. to clovek nechape, jestli to nejsou nejaky drsoni nekde ze stepi.. IQ20.. mini-map jako by neexistovala.. to uz jsem postrehl pred casem, ze by v ty hre vlastne nemusela bejt, protoze ji nikdo nepouziva..

Paradox je, ze T-34-85 je co hra to epic win.. i kdyz to sam o sobe podelam a nic nenastrilim.. na druhy strane jsem si v poslednim tydnu vsiml, ze nejak chybej 5, 6, 7 tiery, protoze kdyz jsem 6. jsem skoro vzdy uplne nahore, zatimco s 8 jsem snad jeste neprekonal spodni 3, 4.. :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Max Casper píše:Tak vítej. Kdysi jsme spolu hrávali Operation Flashpoint, tak teď můžeme pokračovat v EHW. :razz:
To musí bejt nějaká mýlka, já jsem nikdy Flashpointa po síti nehrál :D

Já doexpil T-150 a vydělávám na KV-3, první dvě bitvy s T34kou krásné, až se bojím zapnout další, protože ta bude určitě stát za dvě věci :)

http://vvcap.net/db/h4I34L194A3fHW7Jod47.htp
http://vvcap.net/db/S8TRMFuuay3RIGJ6GttL.htp
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Thellwin píše: To musí bejt nějaká mýlka, já jsem nikdy Flashpointa po síti nehrál :D
Vážně ne? Před pár lety tady s lidma s fóra? Možná si tě s někým pletu.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“