World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: World of Tanks

Příspěvek od Blue Storm »

Maxtor píše:No a ma par tydnu cerstva zkusenost (nekolikrat opakovana) hovori, ze na tom neco bude.. proste nazor proti nazoru.. vyvraceny stejne tak, jako to, co uz z WG uteklo.. par stranek nazpet byste se tady stejne krvave hadali o 50% WR korekcich..
Sorry, ale po tvém posledním excesu v tomhle threadu beru tvoje zkušenosti s velmi značnou rezervou a určitě nejsem sám.
Maxtor píše:Nezpochybnitelny vliv je minimalne v tom, ze premium accounty (navic s hromadou dalsich goldu na utratu) se dostanou na vysoky tiery za chvilku.. potkat potom tym slozeny z totalne retardovanych capartich 8. a 9. neni problem.. obecne tim v cely hre upada takovej ten obecnej skill.. cimz ale nechci zase nejak odsuzovat tenhle platebni model.. na druhy strane je to stejne divny solit do hry tisice rocne, kdyz klasicky tituly proste stojej litr a dost.. to uz je ale samozrejme na kazdym.. neresit
Tak samozřejmě, že to tento vliv má. Každopádně i s tím prémkem potřebuješ odehrát x stovek bitev, než se na nějaký vyšší tier dostaneš a kdo není po takové době už alespoň zhruba odhadnout, jak ta hra funguje a jak se chovat, tak je, s prominutím, retard a jeho IQ musí dosahovat hodnoty houpacího koně. Takových lidí jde na randomu potkat bohužel hodně.
Maxtor píše:jj.. takovych najdes hromadu.. takovych tech magoru co ani na 7. tieru nepochopili, ze ten tank ma delo na to aby se z nej strilelo..
Mam za sebou cerstvou hru "doly-stretnuti", kde jsem si ted uzil 6 tanku kempicich na start position s tim, ze proste nepochopili, ze takhle to asi jako fakt nepujde.. je tady najedou silena spousta hracu, kteri proste vubec nevedi co je cilem hry a co maj delat.. o to silenejsi je, ze sedej ve strojich typu KV-4, ISU apod.. viz ted ta posledni hra..
Co naděláš...
Thellwin píše:Tak jsem vyměnil starý klan za nový - http://vvcap.net/db/7wGJVmeO2jlJLNRRLj22.htp tak doufám, že si se mnou dá Blue Storm někdy četu :)
Samozřejmě :) jen až někdy, jak budu u pořádného PC, bo jsem teď akorát u své přenosné kalkulačky na chalupě, tak jsem si už pár dní nezahrál...
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Saragar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Saragar »

Ohledně toho "prémium" hraní. Já mám jediný problém a to, že si hráč co má 300 bitev a prakticky ještě o tý hře moc neví koupí prémiový tank t8 a pak tam akorát kazí hru. Jinak proti tomu nic nemám. Sám sem do hry za celou dobu vložil asi 500,- a víc už nehodlám dokud se mechanismus hry nepohne dopředu místo toho, aby pořád couval. Pokud to ovšem udrží hru naživu a lidem to vyhovuje tak ať tam ty peníze posílají.

Ovšem rozhodně si nemyslím, že by kromě expů a kreditů navíc měli nějakou výhodu.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Co 300 bitev. Najdou se i děcka/idioti/maminčini mazánci, co mají třeba deset bitev a mají prémiový tank. Zase na druhou stranu vím, že takové účty mají i naskillení hráči, takže není dobré ho odsoudit hned na začátku, kdy neměl možnost něco předvést. Ale retardů s pár bitvama a prémiovým tenkém je dost no.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jestli jde o skillu co má druhý účet pro zábavu a nebo rudokožce se dá poznat hned na začátku. Jak vidím červeně 1k bitev a rating 150 tak je to jasné. Už jsem takových potkal plno. Průměrnej damage na hru se rovná cca jednomu penetrujícímu výstřelu. Po startu buď zakempí na bázi a tam přečkají do vítězného konce (hurá nikdo mi nepoškrábal lak, to je dobrá taktika, příště udělám to samé) případně jsou sesmahnuti po té, co zbytek týmu umřel a nebo se hrdině vydají dopředu a tam skapou taky rychle, protože "já mám přece prémiák, tak se mi nemůže nic stát" a udělat damage na 8 tieru už není jen o tom nějak namířit na siluetu tanku a ono to nejspíš projde jako to bylo na předchozím tanku, který před koupí prémiáku hráli, většinou max. tier 3 ...

Dva dny zpět mě dojala četa dvou Pz4 S. oba rudí jak rajčata a celou dobu na na mapě Rybářský přístav stáli v křoví a neděleli nic i když jim za zády něco projelo. Jeden pak už asi neustál ten proud nadávek, tak se rozjel !!! dorazil tank s asi 30 hp !!! a umřel. Po bitvě ještě nejmíň 10 minut zhluboka oddychovali a plácali se po ramnou, jaká to byla parádní bitka.
Goldnoob team proud member!
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

No já myslel spíš ty, kteří mají opravdu jen "pár" bitev a XVM u nich žádné staty neukazuje. Samozřejmě, že pokud tam mají rating 100, případně 100-800, tak od nich člověk vůbec nic čekat nemůže, to jsou retardi.
Saragar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Saragar »

No po dlouhý době zkouším sólo a to vám řeknu to je očistec :lol: :lol: . Zlatá četa.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ta akce s 30 % kreditů navíc, pokud je člověk v TOP 3 damage, je super. S T34kou stačí kolem 2000 dmg a hned je cca 20k navíc, při lepší hře přes 30k takže se to pořád pohybuje kolem 100k. Ale už jsem to dneska dostal i za damage 900 s T34 :D

A navíc je to aktivní i v případě prohry.
Goldnoob team proud member!
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Tahle akce přesně sedí na Obj 268 a Jgpz E-100, 5-7K dmg (dneska) není problém, nejvíc se mi líběj chudáci s 8, dostanou šupu a nechápavě píšou, co je tak sesmahlo, když není arta :-D
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

:lol: to věřím ... zasraný hovnocuc nebo Obj. !!
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Ty TDčka jsou ale nechutné. Od té úpravy camo ratingu je destroyer s camo skillem, camo netem a schovaný za křakem v podstatě neviditelný, jediná možnost detekce je proxy spot. Většinou mají navíc hodně dobrou mobilitu, nechutný armor a strašně malé weak spoty. Trefit spodní plát E-100 je celkem lehké, podobné je to u ostatních HT, ale zkuste na dálku trefit spodek Obj. 268 nebo čepičku Focha, to je milionkrát těžší.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Obj je lepší brát navršek nalevo/napravo od děla.
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Probíhá operace citadela,tak si užívám štugatérství + vyšší příjem za poškození.Ta sleva 50% na garážové stání taky nebyla marná.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Jeltík: tam mi to s 258 pene hodně odskakovalo, takže na jistotu jedině do spodku, na boky jenom ve chvílích nouze.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

a nebo nabít goldy :oops: :-D
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Na Obj a hovnocuca je to snad kurňa samozřejmost ne :-D
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ted jsem koukal na kalendar akci a snad bude obecne lip.. spousta lidi je stucklych na 4-5 tierech a nasledujici akce jim maj pomoct.. je tam kupa zvyhodneni pro tanky kolem 5. tieru.. mohlo by to v ramci mesice znamenat priliv hromady vyjezdenych 6, 7, 8 hracu.. v MM jde videt, ze kolem te 6, 7 proste chybej lidi..
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Obrázek
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Jestli ti jde o tu T-50-2 tak tohle je normalnni.. je to maly scout.. maj uplne jinak hozeny MM.. musis spotovat..
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Zatvor oči, nadýchni sa, otvor oči a znova sa pozri na ten screen.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Hh, pěkný MM. Mě se už stalo 6vs6 AMX 1390. Jinak něco na pobavení, ten zaměžovač... http://img854.imageshack.us/img854/7162/g8fw.jpg člověk si pak myslí že může zasáhnout i sám sebe. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“