PROJEKTORY

Stolní i přenosné projektory - rady a zkušenosti, včetně výběru.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
vincik
Začátečník
Začátečník

Re: PROJEKTORY

Příspěvek od vincik »

Rozhodl sem se to zkusit reklamovat. Nasel sem si na Epson.cz mail a napsal sem jim svuj problem. Rekli mi ze je to na reklamaci a ze si to vyzvednou. Nejdriv zavolali jestli si proto muzou za deset minut prijet. Zenska mela v telefonu nervozni hlas a ani se nezeptala na cestu. Tedka teda u me zazvonili a aniz by se predstavili tak brej den, dejte nam tu krabici a pojedem. Oprejskana dodavka, typek co mesic nevidel sampon na vlasy. Zenska co mi predtim telefonovala tam ted tam sedela v aute taky ani stopy po nejaky profesionalite. Tak sem po nich chtel doklad o prevzeti nebo nejakou zaruku. Nevime nemame to se prece resilo jen telefonem. Tak zejtra... a byli pryc.

Tady máte mail co mi poslali:
Dobrý den,

Děkujeme za kontaktování technické podpory společnosti Epson.

Servisni udalost zaregistrovana, Vase cislo udalosti je EHQ-120097497

UPOZORNENI: zarizeni do servisu (Dileris) predat zabalenou v krabici bez kablu a instalacnich CD! Do krabice s přístrojem prosim pribalit kopii nakupniho/prodejniho dokladu. Na krabici, nebo na nakupni/prodejni doklad prosim napiste pridelene cislo udalosti. Servis do 2 pracovnich dnu vysle prepravni spolecnost, ktera u Vas vyzvedne zarizeni a sveze do servisu na opravu.
Prosim ujistete se, ze je zarizeni spravne zabaleno a ze nemuze pri preprave dojit k poskozeni zarizeni z duvodu nespravneho baleni. Zakaznik je zodpovedny za bezpecnost zarizení.

V případě dalších otázek nás neváhejte kontaktovat.

S pozdravem

Kateryna Muzyka

Epson Customer Inter@ction Centre
prosimte Stratos jak to probihalo u tebe?
RadekFM
Nováček
Nováček

Příspěvek od RadekFM »

U me si pro to prijela normalni prepravka, uz nevim jaka a dostal jsem doklad o prevzeti.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

vincik píše:prosimte Stratos jak to probihalo u tebe?
viz zde:
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=460
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

p0l0us
Nováček
Nováček

Příspěvek od p0l0us »

Troska kritiky:
V prvni radce recenze stoji, ze projektor je i 3D.

Neotestovat u projektoru s 3D tuhle funkci je podle me dost velky propadak a projev amaterstvi vzhledem k oduvodneni (vyrobce nendodava bryle). Do auta nam nedaji benzin, tak nebudem testovat jak jezdi ? At se nam to muze nebo nemusi libit, 3D je to co bude ctenare zajimat, uz jen proto ze je na to reklama a je to IN. To je muj osobni nazor, neuraz se prosim... !
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

3D jsem testoval u predesleho W710ST ktery ma uplne identicke 3D (120hz aktivni). Ono sehnat na test i bryle co stojej 2500,- neni moc jednoduche (nejsou soucasti standartniho baleni). Tj kdo chce nejake zavery z tohoto 3D doporucuju TEST na nize uvedenem odkazu (mel jsem to asi v recenzi lidem pripomenout za to se omlouvam dyztak doplnim behem dne) :)

http://www.ddworld.cz/index.php?option= ... &Itemid=75
Strady
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strady »

Díky, povedená recenze. Čím víc tím líp :idea:
michkre
Nováček
Nováček

Příspěvek od michkre »

Cau,hodi se na nater platna tahle fasadni barva? Barlet v4018 http://www.barvyteluria.cz/produkt/barlet-silikon-2/ diky za info.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Strady píše:Díky, povedená recenze. Čím víc tím líp :idea:
Diky za kladny názor :).
do tydne bude malej clanecek na pekne Sonorous podstavce (sklo/hlinik) pod regálovky
Obrázek
+ mozna jeste Sonorous HIFI stolek pod reciever.
Obrázek

Pak bych chtel zas otestovat nejake ty HIFI bedny. Snad se zadari.
vincik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vincik »

Na reklamaci sem se nakonec radeji vybodnul a zkusim to udelat doma. Ty tecky (ruzne velke podle zaostreni) trech barev jsou vlastne skvrnky zpusobene prachovymi casteckami na polarizacnich sklickach. 3LCD projektor rovna se tri sklicka pro lomeni spektra zelene, cervene a modre. Zkusil sem fouknout vzduch pod docela velkým tlakem z kompresoru zezadu jak je díra s odjimatelnym filtrem. Bezuspesne. Hadam ze bude potreba provest nejakou demontaci nez se k tomu dostanu. Nejaka rada kudy se tam dostat? Na cisteni pouziju bud vzduch nebo hadrik. Na netu sem jeste cetl costi s kysliku v plechovce ale bez toho se asi obejdu.
RadekFM
Nováček
Nováček

Příspěvek od RadekFM »

vincik:

Tak udelej fotky az to budes rozebirat.
naar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od naar »

co te k tomu vede kdyz to mas v zaruce ? uvedomujes si ze o ni prijdes kdyzdo toho vlezes ?
R.I.P. Rest In Pain
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

taky bych asi nechtel prijit o zaruku a radsi to poslal na vycisteni v ramci zaruky.
ragik18
Nováček
Nováček

Příspěvek od ragik18 »

Zdravím všetkých fanúšikov projektorov.
Už to budú štyri roky, čo som spokojným majiteľom projektora epson tw680. Aj keď posledný rok som ho kvôli nedostatku času skoro vôbec nepoužíval. Celkovo mám nasvietených iba 800 hod. No moja otázka sa týka projekčného plátna. Doteraz som premietal iba na stenu, no pred Vianocami sme kúpili nábytok, ktorý zabral celú stenu a bol som nútený kúpiť plátno. Pred kúpou som si prečítal celé toto ale aj mnoho zahraničných fór. Nechcel som investovať nejako veľa, nakoľko som k tomu bol skôr donútený, inak by som zostal pri stene. Nakoniec som vybral manuálnu roletu Optoma DS-9106PMG, kvôli dobrým ohlasom na mnohých zahraničných fórach. No po kúpe som ju hneď nemontoval, ale kvôli nedostatku času až po troch týždňoch. Po namontovaní je síce premietacia plocha rovná, no čierne bočné okraje sú vyhnuté dovnútra. Bol som za predajcom, že čo s tým. Najprv ma vôbec nerozumel no napokon mi povedal, že mi zajtra pošle kolegu, aby mi to prišiel pozrieť, či to je na reklamáciu. V tejto cenovej kategórii som neočakával zázraky, ale takýto jav som čakal skôr po nejakej dobe používania a nie hneď po vybalení z krabice. Prosím o radu, či mám trvať na reklamácií alebo to zatiaľ nechať tak. Vopred vďaka za rady a ospravedlňte môj román :D
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

ja mam platno taky mirne zvlneny po stranach podle me se tomu proste u roletovyho platna moc nevyhnes, a kdyz to neni zezacatku casem se to tam udela stejne jak za paltno proste rves kdyz ho stahujes dolu. U motorovych platen tohle asi tolik nehorzi neni tam na plano vyvijena zadna sila pri rozvijeni. Poku to neni pri projekci videt ze by to nak obraz kazilo neresil bych to...
naar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od naar »

ragik pokud to to nekur. obraz tak bych to neresil u manualniho platna je mirny zvlneni normalni.
R.I.P. Rest In Pain
ragik18
Nováček
Nováček

Příspěvek od ragik18 »

Vďaka za odpovede. Práve som si všimol, že tá spodná zaťažovacia tyčka nie je namontovaná úplne v stede, je akoby posunutá do pravej strany, neviem, či môže mať na to nejaký vplyv. Nejako extra mi to zatiaľ nevadí, aj keď na pravej strane nie je zvlnený dovnútra len čierny bok,ale aj časť bielej premietacej plochy a potom mám problém napasovať obraz medzie tie okraje. Buď je obraz vo vnútri a je tam medzera alebo zasahuje do čiernych okrajov. Rozmýšľam, že to asi podľa vašich rád zatiaľ nechám tak. No dúfam,že ak by sa daný stav resp. zvlnenie zhoršilo, tak potom pri reklamácií nebude žiadny problém. Čo myslíte?
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

pokud se to opravdu hodne zvlni casem urcite by byl duvod na reklamaci.... tj spatna konstrukce platna
berka
Nováček
Nováček

Příspěvek od berka »

STRATOS piše

Diky za kladny názor .
do tydne bude malej clanecek na pekne Sonorous podstavce (sklo/hlinik) pod regálovky

+ mozna jeste Sonorous HIFI stolek pod reciever.

Pak bych chtel zas otestovat nejake ty HIFI bedny. Snad se zadari.

Stratosi skus par jinych stojanu a pak mozna mi das za pravdu.
Stojan musi byt pevny a je to prvni clanek k nejlepsimu zvuku i v domacim kine.
Ale je to jen moje skusenost
ale bavime se o normalnich stojenach za lidovou cenu ne ty ktere stoji treba 25000,k
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

nj ja jsem sel spise na disajn (proste se mi libi kombinace hlinik/sklo) a co muzu rict zvuk mi pride uplne stejny mozna nemam tak moc citlive ucho na tohleto :). Ale az se k tomuhle dostanu urcite vyskousim i jine stojany v tom nevidim problem, tedka jsem nemel nak cas protoze jsem delal velkou recenzi na HP notebook ktera vyjde jeste dnes vecer snad :)
Odpovědět

Zpět na „Projektory“