9,9/10 - nikdo neni dokonaly
Moderátor: L4mka
To není ono...to je od Pilouxe (belgičan), ale pro mě to bylo do jisté míry inspirací a výzvou...Oblak píše:viděl jsem na pretaktovani HL2 mod......to je ono nebo je to něco jiného????jinak je to mooooc zajímavé :)dal bych tak 93 procent
No vidíš...já jsem ti je vlastně slíbil. No vnitřek je upravený, ale ještě bych potřeboval koupit jednu folii, sice nevím, jestli jí tam použiju, ale uvidíme. No a pak taky majáček. Takže jakmile ho dodělám, tak to uvnitř nafotím. Navíc tam ještě chybí síťovka...KOFis píše:co ty fotky vnitrku stoobi? nebo by to kazilo dojem, protoze to tam neni upravovane? chtel bych an to mrknout.
nemusí to být hned, jen mě to zajímaloStoobi píše:No vidíš...já jsem ti je vlastně slíbil. No vnitřek je upravený, ale ještě bych potřeboval koupit jednu folii, sice nevím, jestli jí tam použiju, ale uvidíme. No a pak taky majáček. Takže jakmile ho dodělám, tak to uvnitř nafotím. Navíc tam ještě chybí síťovka...KOFis píše:co ty fotky vnitrku stoobi? nebo by to kazilo dojem, protoze to tam neni upravovane? chtel bych an to mrknout.
no uz se tesim a navic router bez sitovky to je jako clovek bez srdceStoobi píše:.... Navíc tam ještě chybí síťovka...