Tak mi konečně přišel notebook ze servisu, takže postřehy, vyměnili mi celej spodní plast (měl sem ho tam trošičku praskej, jak končí mechanika, tak tam je takovej mrňavej předěl kterej spojuje část nad a pod mechanikou) plus kryt mechaniky (ani nevim jak ale jednou se mi trošičku urval
) taky mi vyleštili LCD. No a teď ke grafice, v protokolu bylo psáno že byla mechanická závada na větráku, když se teď kouknu do pasivu, tak je čistej jak boží jméno
, teď sem zkoušel hrát asi 2 hodiny TOCU 3 a v pohodě bez jedinýho seknutí, po hodině sem tam hodil Riva Tuner a po další hodině hraní byla teplota GPU na 95 °C, ale na 96 °C se jí prostě nechtělo, takže by se dalo říct že problém je pryč, ale mam takovej pocit, že až se pasiv zase trošku zanese, tak to tady bude zase. Jinak ještě sem nerozdělával ten kryt od procáku, tak ani nevim co s tim provedli, zkusim ho dneska ještě rozdělat a mrknout se co změnili. Jinak v klidu mam teď teplotu GPU kolem 72 °C, což je taky pokrok dřív to bylo kolem 78 °C. Ale co se zvýšilo je ASI teplota CPU, včera při kopírování přes síť sem mi CPU dostal na 72 °C což mi příjde trochu moc, ale je možný že to bylo i dřiv, teď si to přesně nepamatuju. No sem na to zvědavej přijde mi, že ta GPU půjde nahoru, tak do čtvrtroku to bude zase tam kde to bylo předtim. Jo taky mam takovej pocit, že větroň se spouští víc než předtim.
Edit: Ještě dodám že na NHC teď prdim, když to takhle funguje tak ho instalit nebudu, teplotu CPU a HDD zjišťuju Asus NB Probe, někde sem našel odkaz, je to na webu asusu.