-!- Radeon X1950 GT/PRO - problémy a jejich řešení -!-
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
jelikoz mi nejak nejde nastavit napeti GPU pomoci biosu, zkusim to dneska hw zpusobem.
http://www.pcmasters.de/forum/grafikkar ... ltmod.html
ingredience mam, nervy sice chybej ale co .
jak se to rika, push me luck to be brave.
vecer to pokud to dopadne dobre nafotim a sdelim vysledky.
Je tu nekdo kdo uz tenhle Vmod delal abych se sem mohl obratit s pripadnejma dotazama ci sem prvni?
http://www.pcmasters.de/forum/grafikkar ... ltmod.html
ingredience mam, nervy sice chybej ale co .
jak se to rika, push me luck to be brave.
vecer to pokud to dopadne dobre nafotim a sdelim vysledky.
Je tu nekdo kdo uz tenhle Vmod delal abych se sem mohl obratit s pripadnejma dotazama ci sem prvni?
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- kasip
- Začátečník
- dodo_mt
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj mam taku otazocku nainstaloval som cely novy komp vsetko bezi pohode s nicim neni problem az na jednu vec.
Nainstaloval som si "drajvre" na GK s prilozeneho Cd (verzia 7.1) a nainstaloval som si Cs a Fear skusal som hrat a vsetko ok vcera vecer ked som dosiel z prace o 22:00 som este hral Cs vsetko bezalo ok. Rano zapnem pc idem dat Cs a nic chyba "The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode" kur*a co to je??? skusal som uz aj drajvre ine novsie a nic .....
Ked spustim Fear tak kazdu sekundu hra ako keby zastane a znova sa pohne a toto robi stale aj v 3D marku 06
Nainstaloval som si "drajvre" na GK s prilozeneho Cd (verzia 7.1) a nainstaloval som si Cs a Fear skusal som hrat a vsetko ok vcera vecer ked som dosiel z prace o 22:00 som este hral Cs vsetko bezalo ok. Rano zapnem pc idem dat Cs a nic chyba "The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode" kur*a co to je??? skusal som uz aj drajvre ine novsie a nic .....
Ked spustim Fear tak kazdu sekundu hra ako keby zastane a znova sa pohne a toto robi stale aj v 3D marku 06
- Radim Štěpanec
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
je to v burnu. co sem se tak ptal po forech tak 1.5V radsi ne. napeti mam na 1.4V (vesel sem se jeste do atinacky normy ) a pretakt slusnej. je to jen pencil mod, pajet se mi na ni draty nechce. udelam nejaky testy (asi o vikendu, ted neni cas) a dam to zpatky na default. tu moznost pak vyuziju az prijde nova generace gamesek, ted je to zbytecny.
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
CALL OF JUAREZ
Včera jsem vyměnil GF7800GT za Radeon X1950Pro a nemůžu na něm rozchodit Call of Juarez, jenom když přepnu rendering do SM2.0. Jakmile se zapne SM3.0 tak je obraz jeden velkej artefakt. Zkoušel jsem SM3.0 test 3DMarku06 (nic jinýho se SM3.0 zrovna nemám po ruce), a úplně v pohodě. Nevíte čím to může bejt? Drivery od GeForce jsem odinstaloval, hru jsem přeinstaloval, nepomohlo...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- MichiGen
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: CALL OF JUAREZ
A nejaky driver cleaner? Ja by som to asi riesil reinstalom WidliLukfi píše:Včera jsem vyměnil GF7800GT za Radeon X1950Pro a nemůžu na něm rozchodit Call of Juarez, jenom když přepnu rendering do SM2.0. Jakmile se zapne SM3.0 tak je obraz jeden velkej artefakt. Zkoušel jsem SM3.0 test 3DMarku06 (nic jinýho se SM3.0 zrovna nemám po ruce), a úplně v pohodě. Nevíte čím to může bejt? Drivery od GeForce jsem odinstaloval, hru jsem přeinstaloval, nepomohlo...
Alebo pre tych co pouzivaju programik Ghost jednoduchym obnovem Widli zo zalohy na ktorej este niesu ziadne drivery na GK nainstalovane
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: CALL OF JUAREZ
No dík, ale reinstalovat Windows se mi nechce a ghost image nemám. Nějaký jiný rady?
// Jestli to taky není tím že v "Detection Tool" (to je prográmek kterej zjišťuje jestli je hardware na hru dostačující) vyhodnocuje Radeon X1950Pro jako že neodpovídá doporučeným specifikacím. GeForce 7800GT vyhovovala (aby taky ne, když hra má logo TWIMTBP a při instalaci je rámeček s nápisem že při vývoji spolupracovali s NVIDIÍ a že doporučujou kartu NVIDIA... humus velebnosti.)
Zřejmě zkusím čistý systém. Mám tady jeden plonkovej harddisk tak o nic nepřijdu...
// Jestli to taky není tím že v "Detection Tool" (to je prográmek kterej zjišťuje jestli je hardware na hru dostačující) vyhodnocuje Radeon X1950Pro jako že neodpovídá doporučeným specifikacím. GeForce 7800GT vyhovovala (aby taky ne, když hra má logo TWIMTBP a při instalaci je rámeček s nápisem že při vývoji spolupracovali s NVIDIÍ a že doporučujou kartu NVIDIA... humus velebnosti.)
Zřejmě zkusím čistý systém. Mám tady jeden plonkovej harddisk tak o nic nepřijdu...
Naposledy upravil(a) Lukfi dne stř 21. bře 2007, 17:37, celkem upraveno 1 x.
- Thellwin
- Administrátor
- no-X
- Středně pokročilý
Zkusili jste pro odstranění starých driverů použít zombuxovu metodu?
Osobně bych asi zkusil zombuxovu metodu, potom poslední verzi DX9 a na to Catalyst 7.3.
Pokud to nepomůže, tak nějaký driver cleaner (horší už to stejně být nemůže).
Osobně bych asi zkusil zombuxovu metodu, potom poslední verzi DX9 a na to Catalyst 7.3.
Pokud to nepomůže, tak nějaký driver cleaner (horší už to stejně být nemůže).
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Kaco
- Začátečník
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
fajn, zkusím zombuxovu metodu... kde seženu driver cleaner?
//takže zombuxova metoda no effect...
//takže zombuxova metoda no effect...
Naposledy upravil(a) Lukfi dne stř 21. bře 2007, 17:44, celkem upraveno 1 x.
- Thellwin
- Administrátor
- dodo_mt
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý
- dodo_mt
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Lukfi
- Mírně pokročilý