World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: World of Tanks

Příspěvek od Sobo »

Dafuq? Jediný weak spot Mause zepředu je jeho spodek, který má kolem 230mm efektivně. Tak mi teda řekni, jak to chceš prostřelovat s šupáckým dělem s ISka, které má 175 pene? I ty goldy mají pod 220 pene, takže ani těma to nedáš...

Jinak ten nerf penetrace pro IX a X HT jsem vůbec nepochopil. Kdyby chtěli boostnout armor, tak by ho měli nerfnout i meďákům, ale bylo to cílené jenom na heavyny, takže nějak nechápu, čeho tím chtěli dosáhnout.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Sobo netusim jak to daval ale normalne me rval kazdou ranou skrz pasy. S goldama to delo ma 235 pene.
Kdybych ja osobne nezazil tak to netvrdim.
V ty hre je takovych situaci kterym by clovek sam neveril. To same jako T95, tu jsem vcera celne strilel skrz pasy black princem kterej ma tusim pene 171. Chudak si myslel, ze mam goldy jenze omyl. Ani goldy sem nepouzil..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Naposledy upravil(a) RiCK dne sob 13. črc 2013, 17:20, celkem upraveno 1 x.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

Když mi nějaký tank "sedne" tak mám mnohem vyšší WR než s tankem který "nemám rád". Přitom jednen člověk bitvu nemůže ovlivnit ani kdyby se rozkrájel. Znamená to, že do vítězných bitev se započítává i něco víc, než pouhá výhra?
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Zase na druhou stranu existujou tanky ktery ti sednou, se kteryma nastrilis x tisic dmg a stejne prohrajes protoze tvuj team jsou choboti :lol:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

No dobrý, ale neodpověděl jsi na dotaz.... :wink:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Pochybujem.

//No do piči, so Stugom mám krásnu bitvu, 1600dmg, 2 killy, ku koncu zostáva už len zopár nepriateľov, zameriavam enemy Stuga a v tom mi do strely vbehne T-34ka. Nezabil som ho ale som zmodral. A oni kokoti miesto toho aby ma nechali im vyhrať bitvu (nám zostali už nejaké chujoviny ako stock T-34, AMX40 atď.) tak to do mňa zozadu začali šiť, dingali, detrackovali. Keď ma ale jeden kokot zapálil, vzdal som to, uhasil to, otočil sa a zbytok si už domyslite :roll:

///A ano, oni chuje to prehrali, hoci so mnou to vyzeralo na absolútnu výhru

////Ale musí sa nechať, že Stug je brutálny stroj. Behom niekoľkých bitiev som 100k v plusu. Nechápem ako mi tam skoro 2 roky mohol stáť vyskúmaný
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Se stugem mám přes 1000 bitek ,je to ultimátní vydělávač peněz.Hlavně díky němu mám 24milionů kreditů.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Nieje teraz v akcii nejaký bonus? Tých 20k za priemernú výhru sa mi zdá byť fakt veľa :D
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Tento víkend je +50% kreditů se všema tier 5 tankama. Stug bývá často v nějaké akci, taky s ním rád hraju :)
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jds1cz »

Ahojtě porad'te mi jaké schopnosti posádce na KV-1.Vím že se to tu řešilo ale nechce se mi to hledat.Díky :)
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Určitě opravy na všechny, jestli si ji budeš nechávat.
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Při takových hrách máte chuť zabíjet i vlastní spoluhráče. Proč nemůžou udělat server pro vypatlance a tam dát všechny tyhle blby, co vám jen kazí hru!

Obrázek
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
Saragar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Saragar »

Protože by pak nezbyl nikdo pro nás. A protože tohle je WG a to je taky banda vypatlanců 8)
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Podařila se mi dobrá hra s KT - 5 kilů 1377XP a na závěr mě potěšil poslední haluz kill humella v plné rychlosti minutu před koncem, když už sem ani nečekal že se objeví :lol:
http://wotreplays.com/site/252264#siegf ... b_tiger_ii
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Myslel jsem,že mi dnes praskne cévka.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Já mám snad dneska na hlavě nějaký zaje*aný magnet, stojím za tankem, on se pohne o milimetr, dostanu za 900 od TDčka... Jedeme 5 tanků rush, vypnou mě za 2s... Ostatní tanky to vykosí a vyhrajeme....
S 13-75 nastřílím 3K dmg, resetnu cap za 60, naši idioti z capu vyjedou, červený si na mě vyšlápnou, umřu, prohrajeme... 1100 XP a 50K za prohru...
Zažíváte taky takovýhle megahustý bitvy nebo jsem jedinej idiot?
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

marek p: 2700 damage se Stugem proti 7. tieru to je masakr

Jeltík: Určitě nejsi jedinej, já mám třeba nehoráznou smůlu s Pantherem II, ač se mi sním hraje kolikrát dobře, tak stejně prohrajem a pak následují samé bitvy kdy jsem vždy ve špatnou chvíli na špatném místě. Podle noobmetru mám za poslední 4 dny s ním 15 bitev a z toho jen 3 výhry - 20%, takže mi u něho klesl za tu dobu winrate z 50% na 44,58%.
Ale zase třeba s Ferdinandem mám 4 bitvy 4 výhry...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Nejsi sam.. TDcka jsou prakticky nepouzitelny.. na double hraju s kazdym klidne i 2 hodiny.. vyssi tiery taky.. jakakoli hevina problem.. KT, IS-3.. neni sance vyhrat.. na vitezstvi treba 10, 15 bitev..
Jedna hra vedle druhe jak od hracu na 1-3 tieru.. objevis se na mape.. zakempit 5m vedle v bazi, nebo jet uplne idiotsky nekam do pr*ele umrit.. tenhle vikend jsem to tady malem rozkopal..
V kazdym pripade ta game prestala byt zabavna.. zvrhlo se to v totalni pru*er.. co zacaly prazdniny nejde to vubec hrat.. zmenu neocekavam, protozez tihle fat kid blbecci u toho prosedej prazdniny a prolejou hromadu penez, takze to WG vyhovuje..
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Na KT si nemůžu stěžovat poslední 33 bitev 22 výher :) a z TD jsem hrál víc jen Stuga 32 bitev 21 výher. Celkově si nestěžuju, už dlouhodobě se držím v průměru nad 55%, asi mě má WG rád.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“