PROJEKTORY

Stolní i přenosné projektory - rady a zkušenosti, včetně výběru.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
RadekFM
Nováček
Nováček

Re: PROJEKTORY

Příspěvek od RadekFM »

Kdyz z je rec o vibracich, kdyz otocim volume doprava, rozechveje se mi obraz z projektoru. Obal projektoru je v klidu, ale cela optika normalne rezonuje. (eh-tw32000).
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

to je zvlastni s timto problemy nemam ani pri opravdu vysoke hlasitosti a to nemam zadny orezavatka bedny ani subvoofer. Jak mas projektor pridelany nebo kde se nachazi vuci rozestaveni beden?
RadekFM
Nováček
Nováček

Příspěvek od RadekFM »

Na konzoli na sikme stene (podkrovni byt) Ale to rikam spis jako zajimavost, vetsinou takovou hlasitost nepouzivam, tak to neresim a casem to stejne budu predelavat.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

to bude nejaky sadrokarton ne? to bude mozna problem, sadros dost casto funguje jako reproduktor a umocnuje okolni zvuk a chveje se. Podobny problem jsem uz taky zazil
RadekFM
Nováček
Nováček

Příspěvek od RadekFM »

Jo,ale je to v miste kde je tram, takze to je celkem pevny, a jak rikam kdyz sahnu na projektor tak ten je v klidu a jen optika vibruje. Ale asi se to muze prenaset z ty steny.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

nekdy taky pomuze trosku jinak natocit bedny nebo dat subvoofer do jinyho mista s tim si chce pohrat..
berka
Nováček
Nováček

Příspěvek od berka »

--------------------------------------------------------------------------------
RADEK fm

Kdyz z je rec o vibracich, kdyz otocim volume doprava, rozechveje se mi obraz z projektoru. Obal projektoru je v klidu, ale cela optika normalne rezonuje. (eh-tw32000).
---------------------------------------------------------------------------------

Jak pise stratos mas tam asi sadrokarton.Sadros rezonuje pri zvysene hlasitosti a obraz se roskmita s renozanci sadroše.Projektor na sadro sikme ploše je spatna volba.
Mam taky sadros ,specialni kontsrukce na upevneni sadrokartonu .ale pod nim tlumici panely,projektor mam umisten na nosnem tramu
a zatim bez tohoto problemu
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

idealni je mit nad sadrosem vatu a ne vzduchoprazdno pak to funguje jako reprak a dost to nici akustiku... Ja mam treba taky sadrokartonovej strop ale je nad nim vata ktera to dost pohlcuje..
Unleashed83
Nováček
Nováček

Příspěvek od Unleashed83 »

Zdravím,chci se zeptat,zda můžu muj tw3200 dat na reklamaci(opravu) přímo do servisního střediska epsonu,aniž bych to dělal přes firmu ,u které jsem ho zakoupil,díky za případnou pomoc :-) protoze uz jsem ho jednou na opravu dával z duvodu ze mi nezaostřuje po celé ploše stejně a po pár minutách to tak tahá oči ,že mám problém něco přečíst,vrátil se mi s tím že je v pořádku a že ho jen vyčistili
Projektor:Epson EH-TW3200
Plátno:Elite Screens elektrické motorové, 84"(16:9) 104,6x185,9cm
Receiver:Pioneer VSX-520-K
Repro:MAGNAT Monitor Supreme set 1000
PC:Core i5 2500K 3,30GHz-4,5GHz,Gigabyte HD6970,DIMM DDR3 8GB 1333 DC KIT
Unleashed83
Nováček
Nováček

A ještě,mám plátno s černým rámečkem ,ale část černé plochy tam není dostříkaná,nevíte co na to použít za barvu? dik :-)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

normalne zavolej primo na epson a obednej si u nich odvoz.. takto jsem to resil ja, protoze firma kde jsem to kupoval jsou pekny smejdi co kolikrat reklamaci ani nevyresej a po 30 dnech ti to proste vratej ze reklamace je neopodstatnena. Nektere mensi firmy to takto bezne delaj protoze usetrej na nakladech spojenych s dobravu k dodavateli.
Strady
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strady »

Zdravím,
jelikož jsem už našetřil pár peněz, tak si chci koupit projektor Epson EH-TW3200. Ale potřeboval bych poradit od zdejších majitelu (EH-TW3200). Mám možnost koupě bez DPH (na známeho). Jenom že jsem četl zde i jinde, že je potřeba narazit na dobrý kus. Četl jsem i o třech výměnách aby člověk narazil na dobrý.
A právě zde je problém, pokud koupím bez DPH bude problém reklamovat či výměny ve 14dnech. Není lepší koupit s DPH a mít možnost 14dení reklamace?
Zajimá mě jestli jste měnili či ne? A co byste doporučili?
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

tak kup to normalne s DPH a pokud bude v poradku, nech si prepsat fakturu na znameho a tudiz bez DPH. Tohle jsem jiz taky parkrat praktikoval, prepsat fakturu do 14 dnu od prodeje na jine fakturacni udaje neni problem, delaj to na pockani...
Strady
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strady »

No Super o tom jsem nevěděl!!! Dík Stratos!! Přece jenom 4000,- jsou dorý. :wink:
michkre
Nováček
Nováček

Příspěvek od michkre »

Mam takovej dotaz,kdyz koupim epson 3200 z inter. obchodu treba pixmania(kde je nejlevnejsi) pixmania tam ma napsano pouze 2 roky zaruku,ale nekde jsem cetl ze epson dava 3 roky na projektor i lampu,nebo urcitej pocet hodin.da se reklamace potom resit bez obchodu(pixmanie)primo s epsonem?A bude mi uznana zaruka 3 roky u epsonu,nebo budu mit po 2 letech smulu?diky za info
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

zaruka je snad 2 roky na projektor + 3 roky na lampu (nebo pocet hodin) tj kdyz ti lampa tesne pred tretim rokem vybouchne i kdyz ma najeto treba 1000hodin tak ti to uznaj. Kdyz ale bouchne jeste v zaruce a najeto bude mit vic hodin nez udava vyrobce tak ti to neuznaj takto to asi funguje bych rekl. Dyztak ti to zjistim...
Unleashed83
Nováček
Nováček

zdravim :-) tak Stratosi dik za info,z Epsonu mi hned volali a dozvěděl jsem se ,že tento projektor tam vůbec na reklamaci nepřijali,což znamená ,že se mnou ve firmě ,u ktere jsem si ho koupil, pěkně vyjebali(jmenovitě T.S.Bohemia),když jsem popsal své problémy v mailu ,který jsem zaslal do epsonu,hned jsem se dozvěděl,že to je jasná závada ,špatně seřízená čočka a že mi ke mně pošlou přepravní společnost na jejich náklady,jelikož ho mám v záruce,takže snad doma, už v brzké době ,budu mít normální kousek :) Jinak jsem si už potřetí objednal plátno od EliteScreen a hádejte :D no comment!!! podle mě to vyrábí pětileté čínské děti,co nezvládly ještě základní pohybovou motoriku :-)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

nj proto vzdycky resim reklamaci primo s vyrobcem nebo autorizovanym servisem, pres prodejce to orpavdu nema smysl a to i pres ty velike u kterych bysme si mohli myslet ze si tohle nelajznou...
naar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od naar »

zaruka na lampu jako u auta bud roky nebo hodiny podle toho co nastane driv..
R.I.P. Rest In Pain
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

jj presne tak jsem si to myslel ja vcera kontroloval a mam najeto 1100hodin takze pohodicka a to ji mam uz 2 roky :)
Odpovědět

Zpět na „Projektory“