-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Koudy
Začátečník
Začátečník

Re: trocha srandy

Příspěvek od Koudy »

Uber topic teda :). Ukazuje to jak lidi neznaji to na cem visi x hodin denne :)
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

1gb staci....jedu na sestave co je v podpisu a fps v ogu mi nepadne pod 40. Jediny kde je to trosku horsi je shat kde mam fps cca 15-25 a to uz je bida :(
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Johnnyb
Nováček
Nováček

Příspěvek od Johnnyb »

Skeeter píše:1gb staci....jedu na sestave co je v podpisu a fps v ogu mi nepadne pod 40. Jediny kde je to trosku horsi je shat kde mam fps cca 15-25 a to uz je bida :(
Tvuj problem bude asi jen v grafice, kup lepsi a budes se divit:)

Mno a ja kdyz uz jsem si tak prohlizel tu svou sestavu a chystany upgrade, tak si rikam ze nej bude jit do new desky i CPu a grafarnu vemu rovnou pak do PCIe (X1950Pro). Desku vyberu, procak AMD 64 X2, grafika, RAM (uz 667Mhz samo:)) 420W zdroj a bude to...spolkne to tak 10k (stary komponenty strelim imo tak kolem 2k snad), takze 8k..chvilku jeste pockam zda nepujdou ceny dolu...

A jeste neco: mate nekdo nejaky good tipy na mage UI? Pouzivam addonky zejmena Bongos, FUBar, Omnicc, Cartographer, SCT, SWStats, Banzaialert, Bagnon, XPerl Unitframes...chtel bych jeste vic doladit bar interface (co takhle AG_Unitframes?) a libi se me Sacredbuff u priestu..ma i mage neco takovyho?
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Skeeter píše:1gb staci....jedu na sestave co je v podpisu a fps v ogu mi nepadne pod 40. Jediny kde je to trosku horsi je shat kde mam fps cca 15-25 a to uz je bida :(
Hm a kolik ti to dělá v 40/25man instanci? Případně v Karazhanu u lustru? Tipnul bych si tak 10-15 a s tím se skoro nedá hrát
vss Vodnik DrC+ (kp)
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Vodnik píše:
Hm a kolik ti to dělá v 40/25man instanci? Případně v Karazhanu u lustru? Tipnul bych si tak 10-15 a s tím se skoro nedá hrát
No asi tak jako :). Bez do AQ40 v plnym raidu do tunelu co vede od Sartury k Fannkrisovi a nebudes se stacit divit :).
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Johnnyb
Nováček
Nováček

Příspěvek od Johnnyb »

Koukam Koudy dalsi nejen WoW ale i RD positive ;)
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Johnnyb píše:
Tvuj problem bude asi jen v grafice, kup lepsi a budes se divit:)

Mno a ja kdyz uz jsem si tak prohlizel tu svou sestavu a chystany upgrade, tak si rikam ze nej bude jit do new desky i CPu a grafarnu vemu rovnou pak do PCIe (X1950Pro). Desku vyberu, procak AMD 64 X2, grafika, RAM (uz 667Mhz samo:)) 420W zdroj a bude to...spolkne to tak 10k (stary komponenty strelim imo tak kolem 2k snad), takze 8k..chvilku jeste pockam zda nepujdou ceny dolu...

A jeste neco: mate nekdo nejaky good tipy na mage UI? Pouzivam addonky zejmena Bongos, FUBar, Omnicc, Cartographer, SCT, SWStats, Banzaialert, Bagnon, XPerl Unitframes...chtel bych jeste vic doladit bar interface (co takhle AG_Unitframes?) a libi se me Sacredbuff u priestu..ma i mage neco takovyho?
No jasne ze existuje neco podobnyho pro magy. Sphere mody sou pro vsechny classy co vim. Akorat musis vedet jak se jmenujou :). Mage ma Cryolysis.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja tady nekdo napsal tak jediny co me ted brzdi je grafika....1Gb ram mi bohate staci...a 25man raid to dava naoprosto v pohode....o instancich ani nemluvim. Ale je fakt, ze kdyby byla lepsi grafika tak by to mozna ledacos zlepsilo :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
BBS
Začátečník
Začátečník

nej server

Příspěvek od BBS »

Dobry den jakej je nejlepší freeserver na wow mislim tim kterej nejmín padá???,děkuji
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Darkdemon
Darkdemon-statistiky

Lagy na nem nejsou,pred 14(za pul roku)dny bylo wipe a lidi tam jsou dobry.Jo a jjede na mangosu.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nejlepsi je narnias.Sice to obcas lagne ale hraje tam kolem 500 lidi. :)
CPU-Ryzen 9700X, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-Sapphire 6800XT 16GB ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

HEAD píše:Nejlepsi je narnias.Sice to obcas lagne ale hraje tam kolem 500 lidi. :)
Tam jsem hral chvili a byly tam lagy jak ..neco...Jsou to tak 2mesice tak nevim jestli se to nezmenilo.

Ted ale WoW uz nehraju protoze neni cas.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Obrázek

Tohle Blizz dela jak casto?

Uvedu to na pravou miru.

Na konci brezna jsem prestal hrat wow a kupon mi koncil 25.3.2007.

Dneska jsem se ze srandy zkusil lognout a cumel jsem ze se normalne naloguju na sveho 70tkoveho Druida i kdyz nemam zaplaceno. Nedalo mi to a podival jsem se na account.
Ten screen je tiplej primo z acc. To blizz jako dava jeden den hrani jen tak abych se znovu namlsal a zacal hrat? Nebo jak tomu mam rozumet? :-D

Jeste me napadlo ze treba byly nejake vetsi vypadky a tak dal Blizz nejaky dny gratis. Mate s timto nekdo zkusenost?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Butch píše:Obrázek

Tohle Blizz dela jak casto?

Uvedu to na pravou miru.

Na konci brezna jsem prestal hrat wow a kupon mi koncil 25.3.2007.

Dneska jsem se ze srandy zkusil lognout a cumel jsem ze se normalne naloguju na sveho 70tkoveho Druida i kdyz nemam zaplaceno. Nedalo mi to a podival jsem se na account.
Ten screen je tiplej primo z acc. To blizz jako dava jeden den hrani jen tak abych se znovu namlsal a zacal hrat? Nebo jak tomu mam rozumet? :-D

Jeste me napadlo ze treba byly nejake vetsi vypadky a tak dal Blizz nejaky dny gratis. Mate s timto nekdo zkusenost?
kdyz sou nejaky velky prodlevy proti planovane dobe maintenance, nebo nejaky dlouhodobejsi vypadek serveru (radove hodiny) tak aby umlceli lidi daj den navic :)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

No me to jednou fungovalo asi 4 dny :) od vyprseni platby. Je to tak ja psal LOVIT kdyz je nejakej delsi vypadek nebo kdyz neslapou stranky (coz se stava dost casto) tak daj nejakej ten den navic :)
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

@Johnnyb : No jasny. RD FTW!

@Butch : ja presne nevim jak casto to delaji ale svyho casu sem od nich mel vic jak tejden takhle zadara :). Ale rekl bych, ze pokud mas ucet ve statusu "Canceled", tak by ti ty dny pridavat nemeli...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Koudy píše:@Johnnyb : No jasny. RD FTW!

@Butch : ja presne nevim jak casto to delaji ale svyho casu sem od nich mel vic jak tejden takhle zadara :). Ale rekl bych, ze pokud mas ucet ve statusu "Canceled", tak by ti ty dny pridavat nemeli...
No nehral jsem necely mesic. Kupon mi skoncil 25.3.2007 a od te doby jsem nehral ani to nezkousel. Jinak acc na wow je dozivotni ne? Kdyz treba dva roky nebudu hrat a pak si koupim kupon, tak bych mel mit vsechny postavy, predmety, penize..vse co jsem mel ne?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Sven
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sven »

Mam problem.kdyz hraju wow, tak mi po nejake dobe zacne hra zamrzavat az mi zhodi vga drivery a directx.V jinych hrach mi to nedelá.
sestava:
CPU Athlon xp 2200+ ( 1.8 Ghz )
RAM 1024 MB DDR Dual chanell
VGA Gainward 7600 GS 256 MB DDR3 ( drivery 91.47 )
MB ASUS A7N8X-E- DELUXE

Preinstalovany windows,veskere drivery VGA i MB,teplota komponentu v PC normalni k prehrivani nedochazi.
Instalovany veskere dosud vydane patche k wow.Provedena kontrola wow nastrojem repair tool. Pokud jsem dal novjesi drivery na grafiku,doslo ve wow k totalnimu rozboreni artefaktu a komplet celeho zobrazeni ve hre.Jine hry s novymi drivery byly v poradku.Verze ovladacu 91.47 je doporucena vyrobcem VGA a po skusenostech asi nejvhodnejsi ovladace k teto grafice.Instalovany nejnovjesi directX ( 4.2007).

Moje domnenka je ,ze tyto problemy zpusobuje nejaky patch.Patche byly stahovany do hry primo po spusteni hry originalnim downloaderem od Blizzardu.Vsechny patche jsou verze UK.
Hra je originalni.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Butch píše: No nehral jsem necely mesic. Kupon mi skoncil 25.3.2007 a od te doby jsem nehral ani to nezkousel. Jinak acc na wow je dozivotni ne? Kdyz treba dva roky nebudu hrat a pak si koupim kupon, tak bych mel mit vsechny postavy, predmety, penize..vse co jsem mel ne?
Ne, pokud neplatíš, tak se ti account smaže po 6 měsících
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Vodnik píše: Ne, pokud neplatíš, tak se ti account smaže po 6 měsících
Co ze? Tak na to jim kaslu. Jsem myslel ze acc je dozivotni, vsak prece jsem si koupil originalku tak by mel byt ne? Resp wow na ofiku jinak nez s originalem nejde, ale o je ted jedno. Je jasny ze Blizz zajimaji vice platici zakaznici, ale takhle vyslovene srat na nekoho kdo treba rok nechce nebo nemuze wow hrat? Ze mu smazou ucet a pekne znova jo? Lol..resp nejde jenom o postavu, ale i o eqip, matros, penize( neco jsem pujcil kamosovi na mounta ale asi 500G mam porad jeste na postave). Tak to si zase pockam az bude nejakej den gratis, vsecho prodam a penize rozposlu, aby to alespon melo nejaky vyznam pro ostatni.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“