GTA V - Technicka stranka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Re: GTA V - Technicka stranka hry

Příspěvek od HentaiRush »

Linky jsem našel, ale všechno je to dead. Kamarád to má na steamu, takže bych si teoreticky mohl ty knihovny přetáhnout, ale vědět tak jaký..

Vzdávám to. Stáhne to pár MB rychlostí 35kbps a hodí to error. Déle to dělá "Verifing download integrity" než stahuje. Představa, že tahám celých 60Gb je vtipná.
gtawtffu.jpg
//////

Takže jsem to ochcal, očividně je traffic do evropy přiškrcenej, takže přes americký VPNko to jede mnohem rychleji.
gtafinally.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Wannabe dickface... :]
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Musím pochválit teda Rockstar ... na medium (bez FXAA) s mojí shit grafikou to jede na 60-70fps. Čekal jsem tak 30
zaxxon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zaxxon »

Zdravim, potreboval bych poradit s grafikou. Vcera jsem si poridil Gta V a zjistil, ze moje Gainward 560ti 1gb vram nedostačuje k hraní s rozlišením 1600x1200, pro nedostatek video paměti. Potreboval bych poradit nejakou vhodnou kartu od nvidie, nejlépe v ceně cca 4-5tis, která bude vyhovovat. Jinak mam core i5 na cca 3ghz, 8gb tam a standardní HD 500gb. Diky za nějaký dobry tip..
Petr
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

960GTX
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

280x
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
zaxxon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zaxxon »

Ok, díky, objednal jsem 960gtx..
Mac302
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mac302 »

Ahoj lidi,

chci se zeptat, jestli tu někdo nemáte podobný stroj jako já. Zajímalo by mě, jak GTA V poběží ve Full HD s high/very high detailama + vyhlazování (stačí 2x MSAA) na Core i7 920 bez OC (2,66Ghz - s boostem nějakých 2,8). GTX 760 od MSI OC Gaming 2GB verze a 2x4GB ram. Jedná se vlastně o sestavu co mám v podpisu.

Koukal jsem na hodně benchamrků, ale všude to testují na CPU, které jsou hodně nataktovány, proto si nejsem jistý, jak to zkousne moje i7 :) za případné postřehy děkuji.
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Podle me to pojede solidne +/- na medium/high, ale stabilnich 60FPS necekej, v narocnejsich scenach budou FPS kvuli procesoru trochu padat. Na MSAA zapomen s touhle grafikou, maximalne FXAA. Na very high detaily taky. Kdybys procesor nataktoval kolem 3,6GHz, tak to pojede znatelne lip.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Mac302
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mac302 »

Díky za odpověď,
s tím MSAA jsem trošku přestřelil nejspíše :-D Mě by stačilo, kdyby to šlo nějak solidně a vypadalo to fajn. Počítač jsem si sestavoval, když i7 přišlo na trh (kromě grafiky a ramek samozřejmě) a už nějaký ten rok ani hry moc nehraju, takže nevím právě co od toho čekat. Taktovat neumím, resp. se toho spíše bojím.

Pokud bych to měl hrát na detaily, kdy si tu hru stejnak neužiju, tak to radši nebudu ani kupovat právě :)
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Urcite bych se toho nebal, hra je vyborne optimalizovana. Jen nesmis cekat, ze vse nahazes na max a pojede to jak z praku. Kdyz das detaily na high, tak ti to pojede pekne, maximalne par veci bude potreba trochu stahnout (stiny, vyhlazovani, vegetace) a bude to vypadat porad super.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Mac302
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mac302 »

Koukal jsem ještě na pár benchmarků na youtube a jak říkáš, ten OC by tomu hodně pomohl, tak to zkusím a přinejhorším si nechám od někoho poradit. :wink: chladič mám celkem slušný od Noctua, tak nějaký menší OC např. na 3,2Ghz by neměl být problém.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

taky vám občas win 10 zahlásí že GTA přestal pracovat ? a jde pouze ukončit úlohu., nevím čím by to mohlo být, teploty ok.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

od kedy mam vypnuty afterburner a Rivu tak to šlape bez jedineho problemu.
Karta ajtak boostuja na 1380 MHz a mam zapnuty VSync , takze ani netaktujem.
Na 60 fps ani netreba .
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

vsync nechci kvuli lagu, ale je dost mozne ze mi to dela ten afterburner :/
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

aky lag ?
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

no kdyz zapnes vsync, zda se mi ze odezva je o dost pomalejší. reague to pomaleji
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

hm... no neviem mam 60 Hz LCD , zda sa mi to OK
lepsie ako ked mi to beha 60-120 fps

//
inak GTA V , je prva hra co hram s VSync a ide ozaj pekne ,
no aby som bol presnejši , hlavne s WIN10
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

blaho píše:aky lag ?
No hodně lidí má problém s Vsync, je to takové pocukávání obrazu. Na mikrosekundu se obraz zastaví, pak jakoby zrychleně dojede co zameškal, běží normálně a zase zastaví a tak stále dokola. Ten cyklus je po cca 1-1,5s. Někomu (i mně) stačí dát Vsync na half a někomu pomůže jen vypnout Vsync úplně. Není to lag v pravém slova smyslu, tohle je pravidelné a pořád.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

No vatsinou hrame traja .
Ja GTX 970, kamos SLI GTX980 a treti AMD 280 , a nic take nam to nerobi
Ale moze byt , aj som zazival kade jake bludy
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý