Fallout 3
Moderátor: Baneshee
- Swat
- Mírně pokročilý

Re: Fallout 3
Tak dohrán Broken Steel.Rozhodně zatím nejlepší přídavek do hry.Líbí se mi,jak je zpracovanej nastartovanej Purifier,jak chrlí vodu do nádrže.Po Wasteland choděj karavany s barelama a rozvážej vodu zbavenou radiace atd.Fakt bomba.Postavu mám vyskilovanou podle mých představ,už je mi jedno,jestli hrát stealth nebo silově,všechny k tomu potřebný skilly mám na max.Letiště v Broken Steel vypadá parádně,hlavně vnitřek tý pojízdný platformy Enklávy.Závěrečnej ohňostroj to už byla jen třešnička na dortu.Takže můžu prohlásit,že je dohráno,co se týče hlavní linie a vedlejších questů,všechno splněno.Samozřejmě jsem neudělal všechny ty miniquesty,kterejch jsou tam mraky,jako sehnat určitej počet něčeho a prodat to atd.Momentálně sebou táhnu 30 čínskejch útočnejch pušek do Paradise Falls,tak uvidím,kolik z toho kápne.Zátek přes 28000,obleků a zbraní v baráku v Megatuně nepřeberný množství včetně Enclave Power Armor,Hellfire Power Armor,Tesla Armor,T-51b obě verze a já nevim,co ještě všechno.Všechno samozřejmě opravený na 100%.Taky jsem našel během BS kompozitovou helmu k Recon Armor.....Ve skříni v Megatuně mám dalších 34 kusů Quantum Coly,takže z toho taky nějaký prachy kápnou,stimpaků přes 450,skoro je nepotřebuju,protože jsem vzal solar powered perk,takže zdraví se doplňuje automaticky při pohybu na přímym slunci,i případná radiace klesá s tímto perkem sama.Sejmuto všech pět Behemothů,nalezeno 15 Bobbleheadů....Nalezeno,ne vyčteno na netu.Objeveny všechny lokace,pravda díky Explorer perku,ale od toho tam zjevně je,aby hráči nic neuniklo.Dovolím si tvrdit,že 95% podzemí,továren a kanceláří jsem prošel tzn.při vstupu na daný místo mám detailní mapu plně odkrytou.Hodlám najít i těch zbylých pět Bobbleheaů,který jsem buď přehlíd nebo prostě nenašel,aby byl stojan v baráku kompletní.Občas jsem si jen tak blbnbul s fyzikou,takže barák mám vyzdobenej trpaslíkama,autíčkama a Nuka-Cola truckama
Jinak v Pip-Boyi jsem vedenej jako mesiáš.Fallout 3 byl pro mě naprosto bezkonkurenční nářez na téma,který mám rád-boj o přežití v postapokalyptickym světě.Teď už jen najít zbylých pět Bobbleheadů....Hrací doba stošedesátděvět hodin,čtyři minuty (zatím) 
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Reptile
- Začátečník

a mohl by mi někdo říct ten blbej příkaz na rychlejší běhání? místo dávání linků na další stránky kde je toho hafo a těžko se v tom vyznam a něco najdu? thx
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Swat - jakou máš přesně FO3 konfiguraci ? Jenom čistej Fallout + patch 1.5 + anchorage, pitt a bs?
A máš tam taky ten VATS lag, kdy spustíš vats, on zazoomuje, a pak čekáš 1-3 vteřiny na objevení se těch procent?
Protože tenhle bug mě od hraní hrozně odrazuje : /.A Bethesda to posrala v patchi 1.1, v původní 1.0 ten lag nebyl a VATS se ovládalo skvěle.A ani za 7 měsíců nejsou schopní to spravit..
A máš tam taky ten VATS lag, kdy spustíš vats, on zazoomuje, a pak čekáš 1-3 vteřiny na objevení se těch procent?
Protože tenhle bug mě od hraní hrozně odrazuje : /.A Bethesda to posrala v patchi 1.1, v původní 1.0 ten lag nebyl a VATS se ovládalo skvěle.A ani za 7 měsíců nejsou schopní to spravit..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Karlos.s
- Mírně pokročilý

http://fallout.wikia.com/wiki/Point_Lookout_(DLC)
http://fallout.wikia.com/wiki/Mothership_Zeta_(DLC)
http://fallout.bethsoft.com/eng/home/pr-051909.php
Další DLC, co vy na to pánové
http://fallout.wikia.com/wiki/Mothership_Zeta_(DLC)
http://fallout.bethsoft.com/eng/home/pr-051909.php
Další DLC, co vy na to pánové
PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
- Swat
- Mírně pokročilý

Paul: Ano,ten lag tam mám od prvního patche.Nijak mi nevadí,tahle věc mě od hraní v žádnym případě neodradila.Jedu čistou instalaci Falloutu s patchem 1.5 a všema třema datadiskama.Jedinej mód,kterej tam mám,je rychlejší chůze,nic víc.Žádný texture packy,zbraně...nic takovýho.Čistej opatchovanej základ+chůze.Celou hru jsem odehrál v 1360x768,high detaily,4xFSAA,V-Sync ON a v ini souboru nastaveno iFPSClamp na 37.5,iPresentinterval na 2.Tzn.že hra v tomto rozlišení a v tomto nastavení jede stabilně v 37.5 framech (Fraps bliká mezi 37 a 38) s vertikální synchronizací.Mám to tak proto,že celý engine a chod hry včetně fyziky je tím pádem plně sesynchronizován,tyto dvě nastavení v ini souboru naprosto odbouraj sekání při loadingu krajiny,který zase naopak těžce vadilo mě.Při běhu pustinou je vidět,jak tam krásně natečou textury a objekty,ale nesekne se to v žádnym případě.Dá se 1680x1050,ale to je většinou 60Hz tzn.že s těmahle příkazama by hra běžela ve třiceti framech,což se dá hrát,ale už to není ono.Majitelé silnějších grafik můžou dát iFPSClamp na 60 a iPresentinterval na 1 a povalej v krásnejch šedesáti framech,což je samozřejmě luxus.Chce to ale nastavení,při kterym ty framy nespadnou pod danou hranici,protože pak se rozkopne synchronizace fyziky včetně pohybů rtů při rozhovorech...Např.se postavě dávno nehejbe huba,ale ještě mluví nebo naopak domluví,ale furt mele tlamou,takže proto jsem jel na těch 1360x768 se 4xFSAA ovšem za každejch podmínek.Ať už jde o výbuch z Fatmana nebo včera ohňostroj na konci BS - 37.5 fps,prostě paráda...
No,na to,že ses ptal,jestli mi laguje VATS jsem se nějak rozkecal...
No,na to,že ses ptal,jestli mi laguje VATS jsem se nějak rozkecal...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- CyberDeath
- Začátečník

Reptile : Podivej se poradne na ty stranky co sem poslal popripade si projdi tenhle topic uz se to tu resilo ... a kdyb existoval jednoduchy prikaz tak by ti ho tu uz nekdo davno psotnul ... nic takove neexistuje musis si najit, stahnou a nainstalovat mod pro rychlou chuzi !
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Swat - wow, tak tomu říkám informativní post : ).O tomhle jsem ani nevěděl.Bohužel, když dám všechno na ultra, 1920*1200 a 4*AA + 8 AF, tak mi to pod 60 fps místama klesne, takže bych to musel snížit..chjo : )
37.5 mi přijde jako málo...já jak mám pod 50 tak to cejtím a je mi to nepříjemné...např. Resident Evil 4, jenž je locknut na 30, se mi hraje fakt špatně : /, to samé hry na enginu SAGE (od Generals po RA 3).
No..každopádně, jak jsem hrál FO3 hned pár dnů poté co vyšel a byl z něj nadšen, abych po dosažení 20 levelu přestal hrát, protože klesala motivace, s tím, že si počkám až bude FO3 vyladěn, plus všechny DLC venku, plus pořádný leveling upravující módy...no, tak ta doba asi ještě chvilku nenastane.DLC mají vyjít další 2, Beth ještě rozbila VATS (já ten lag nesnesu - v 1.0 jsem VATSem zničil během pár vteřin několik nepřátel, tady musím čekat jak kretén)... achjo.A tak se na to těším : ).
Ještě by mne zajímalo, jestli ten mod "Slower Levelling", kterej by pro mne byl nutnost, nějak koliduje s broken steel..protože vyšel před půl rokem a od té doby nebyl updatován.
37.5 mi přijde jako málo...já jak mám pod 50 tak to cejtím a je mi to nepříjemné...např. Resident Evil 4, jenž je locknut na 30, se mi hraje fakt špatně : /, to samé hry na enginu SAGE (od Generals po RA 3).
No..každopádně, jak jsem hrál FO3 hned pár dnů poté co vyšel a byl z něj nadšen, abych po dosažení 20 levelu přestal hrát, protože klesala motivace, s tím, že si počkám až bude FO3 vyladěn, plus všechny DLC venku, plus pořádný leveling upravující módy...no, tak ta doba asi ještě chvilku nenastane.DLC mají vyjít další 2, Beth ještě rozbila VATS (já ten lag nesnesu - v 1.0 jsem VATSem zničil během pár vteřin několik nepřátel, tady musím čekat jak kretén)... achjo.A tak se na to těším : ).
Ještě by mne zajímalo, jestli ten mod "Slower Levelling", kterej by pro mne byl nutnost, nějak koliduje s broken steel..protože vyšel před půl rokem a od té doby nebyl updatován.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Swat
- Mírně pokročilý

Paul: Je to o zvyku.Na klasickou střílečku je 37 fps trochu málo,ale na Fallout mě to stačí.Myslím na můj styl hraní.Dá se krásně odehrát přestřelka i v reálnym čase,nicméně stejně většinu soubojů chodím přes VATS kvůli úspoře munice (teda ze začátku hry-teď,po dohrání BS a vůbec tak od půlky hry počítám munici na tisíce).Taky jsem zkoušel 1920x1080 se vším na ultra se 4xAA a max AF a hra neklesala pod 40 fps což je na vetrerána 8800GTX solidní.jenomže pak přijde k loadingu krajiny a já bych vylít z kůže,protože mě to pije krev,když se to sekne nebo na zlomek vteřiny zastaví,totálně mi to kazí atmosféru a celý požitek z hraní.Tohle byl jeden z hlavních důvodů,proč jsem nedohrál Oblivion a zároveň důvod,proč jsem si tak oblíbil Far Cry 2.Protože tohle jsou hry stavěný na průzkumu herního světa a tudíž když se do toho ponořim,tak chci mít ten správnej pocit a nečekat byť zlomek vteřiny než se přede mnou něco nahraje a já se opět vrátim do atmosféry.V tomhle ohledu jsem nekompromisní,mě musí hra jet konstantně,Oblivion jsem kvůli tomu odložil,Gothic 3 je založenej pod stolem ve sbírce,protože to je naprostá tragédie.Ohledně detailů ti rozumím,zejména když jedeš na dvěstěosmdesátce....Je to hodně o pocitu a preferencích hráče.Když jsem s PC gamingem začínal,musela mi každá hra jet v max rozlišení na max detaily,za karty jsem utratil tolik,že tu sumu nechci znát.Časem jsem zjistil (a třeba říct,že i díky tomu,jak jsou dnešní hry stavěný),že se dá hrát i na medium detaily,protože ve spoustě her je rozdíl téměř k nerozeznání...Už jsem tu někde na fóru psal,že radši snížím rozlišení a oříznu hrany (zuby ve hrách taky nesnášim-zmlsanost).Co se týče Falloutu tak rozdíl mezi high a ultra je k rozeznání,ale když jsem si s tím hrál ve hře,tak se většinou jednalo o pár šutrů nebo trsů trávy navíc,posuvníky samozřejmě dělaj hodně,nicméně high vs ultra v této hře znamená pár menších rozdílů,ale v mnoha případech dost zásadní rozdíl ve frameratu.Poprvé jsem Fallout prolít za 54 hodin,nicméně jsem věděl,že ho dám ještě jednou a projdu to skrz naskrz.Tomu však předcházelo dlouhý testování,loading různejch lokací,souboje,exploze apod.protože jsem si tu hru chtěl prostě maximálně možně vychutnat.Někdo si pomyslí,že jsem se zbláznil,ale mě když něco takhle chytne,tak to musím mít dotažený k dokonalosti.Z těch nekonečnejch testů mi vyšlo nastavení,který jsem zmínil o pár postů výše s těma dvěma úpravama v ini souboru.Takhle jsem to nastavil a od začátku hry jsem na to následujících 169 herních hodin (začal jsem někdy v březnu) ani nešáh.Chodí to doslova jak herní automat včetně záběrů destrukce ve VATS.Zkusím nahrát video a dám jsem odkaz....No to byl zase román..... 
- Stricekfido
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nevím mozna sem fakt lama,ale dostal sme se do casti kde se poprve sejdu s bratrstvem,pribehne tam ten obri mutant,problem je vtom ze mam vlestdo radia,ale chce to po me klic,ten nevim kde sehnat...dik za radu
jo a jeste,je normalni ze v tedle casti hry mam jen to lepsi brnni z valutu 101?
jo a jeste,je normalni ze v tedle casti hry mam jen to lepsi brnni z valutu 101?
- Swat
- Mírně pokročilý

Co se týče brnění,tak záleží na tobě,koho obereš a co si oblíkneš,nicméně Power Armor (to co nosí Brotherhood of Steel a jím podobné) budeš moct nosit až po tréninku v citadele nebo po dohrání datadisku Operation Anchorage.Co se týče vstupu do budovy rádia tak je tam vedle dveří kecafon,klíč neseženeš,musíš zazvonit přes ten kecafon 
- Swat
- Mírně pokročilý

Paul: Ještě k tomu levelingu...Jestli ten slower levelling mód koliduje s BS,nevím.Podle mě by nemusel.Dost záleží,jakym stylem to chceš hrát.Když jsem to hrál poprvé,dohrál jsem hlavní příběh za 54 hodin na levelu 17,odkrytou jsem měl sotva polovinu mapy.Teď,po 169ti hodinách jsem šel do Broken Steel už na levelu 30 s mapou prolezlou křížem krážem,takže záleží,kolik toho pokosíš a kolik questů uděláš,protože odměna za splněnej quest např.500 xp bodů je razantní posun nahoru....
- shadow
- Středně pokročilý

Swat:
Jako respect k tvému maximalistickému projití hry
))
To já toho sice prošel s explorer perkem také drtivou většinu, skončil někde na 28,5 LVL a na 95 hodinách (s těmi pár loady a 3x odehraným koncem hlavní dějové linie včetně znovuhraní jednoho delšího vedlejšího questu) možná i na těch 100 hodinách, ale s tím tvým maximalismem se teda nemůžu srovnávat. Jestli vůbec někdo
. Možná i proto, že jak jsem měl možnost použít fast travel, tak jsem použil.
Pokračovat budu až s příchodem nových DLC.
Jako respect k tvému maximalistickému projití hry
To já toho sice prošel s explorer perkem také drtivou většinu, skončil někde na 28,5 LVL a na 95 hodinách (s těmi pár loady a 3x odehraným koncem hlavní dějové linie včetně znovuhraní jednoho delšího vedlejšího questu) možná i na těch 100 hodinách, ale s tím tvým maximalismem se teda nemůžu srovnávat. Jestli vůbec někdo
Pokračovat budu až s příchodem nových DLC.
show must go on..
- Swat
- Mírně pokročilý

No já jak jsem řekl-fast travel zásadně ne.Všude dojít v reálu.A možná i proto jsem byl na levelu 30 už před Broken Steel,protože při těch dlouhejch pochodech jsem vždycky někoho zkosil a s takovejma Albino Radscorpionama nebo Overlordama tam lítaj XP body po padesátkách....
- Arthas
- Nováček

-
Muzu poprosit a vyrušit vás.Mám dojít do toho vaultu 87 přes ty jeskyně s dětma ale jedny dveře potrebujou klíč a pak takový ty vytahovací mi píšou že este otevřít nejdou. Se všema sem mluvil a proste nic. Bloudima sem naštvanej poradíte?
- riXo
- Začátečník

Mam pocit, ze musis pre ne splnit jednu misiu. Zachranit ine decka v jednom tabore. Nie som si isty, az tak si to nepamatam...
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Arthas
- Nováček

-
To už sem udelal ty dveře o kterejch mluvim jsou az v tom jejich meste
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja si spis myslim, ze musis jedno to dite doprovodit do toho tabora "dospelych" a az pak ti ten radoby starosta v jeskyni pomuze pokracovat dal...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Swat
- Mírně pokročilý

U tý vytahovací brány je myslim malá holka a ta ti řekne,že jedinej,kdo může dát svolení k otevření je ten malej smrádek,myslím,že se jmenuje Mc'Grady (jestli si to dobře pamatuju).Tak s ním dej řeč a řekni mu,že chceš jít přes Murder Pass (jestli máš českou verzi,tak nevím,jak je to přeloženo,tipnul bych si Vražedná stezka,Vražedný průchod...?).No a pak už ho jen následuj,dá příkaz k otevření brány a jsi na cestě do Vaultu 87.
!MOŽNÝ SPOILER!
Ten příchod do Vaultu 87 byl pro mě jeden z nejsilnějších zážitků za celou hru.Jak jde člověk jeskyní a najednou jsou k vidění ty ocelový vzpěry a pilíře až se nakonec plynule z jeskyně přejde do Vaultu....Je tam prostě famózně vystižená celá konstrukce Vaultu v podzemí....Taky se cení,že v těchto situacích to autoři udělali bez loadingu,všechny ty otvírací dveře....atmosféra se dala krájet,když jsem to šel.
!MOŽNÝ SPOILER!
Ten příchod do Vaultu 87 byl pro mě jeden z nejsilnějších zážitků za celou hru.Jak jde člověk jeskyní a najednou jsou k vidění ty ocelový vzpěry a pilíře až se nakonec plynule z jeskyně přejde do Vaultu....Je tam prostě famózně vystižená celá konstrukce Vaultu v podzemí....Taky se cení,že v těchto situacích to autoři udělali bez loadingu,všechny ty otvírací dveře....atmosféra se dala krájet,když jsem to šel.
- Arthas
- Nováček

-
Bylo to tak jak říkal Swat. Dekuji
Existuje čeština na ty datadisky The Pitt , Operation Anchorage a Broken Steel ???
S mojí angličtinou si to moc neužiju
Existuje čeština na ty datadisky The Pitt , Operation Anchorage a Broken Steel ???
S mojí angličtinou si to moc neužiju
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
co vim tak smula. ale dobra prilezitost ucit se ne