World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Broxik
- Začátečník

Re: World of Tanks
No tak pokud dojde na srovnani s tim ruskym krapem tak je m103 rulezni
) jo a stema nabojema bohuzel pravda pravdouci az se snad vyplati vozit 2x opravarensky seticek misto hasicaku. Bo ten tank mi snad jeste nehorel.
- Sobo
- Středně pokročilý

Dafuq? Přišel mi email od WG, že jsem vyhrál nějaký contest a výhra mi byla připsána na účet. V tom mailu nebylo vůbec nic o tom, co jsem vlastně vyhrál a za co. Tak jsem lognul hru a fakt jsem dostal 3000 goldů. Dobrý no... 
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A ze zrovna ty 
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Sobo
- Středně pokročilý

Jak já? Jako že jsem tak špatnej a nezasloužím si to? Po tom, co všechno jsem s rajčatama a polákama prožil, to považuju za určitou satisfakci. 
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Broxik
- Začátečník

Hele nemel si nejakou pekelnou hru s TDckem. Vzpominam si ze na to byla vypsana soutez kde prvni cena byl typan ale nevim jestli to muze byt ono.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ta soutez jeste ale bezi
takze na vyhlaseni je celkem cas.
Ne ze si to nezaslouzis, jen trollim
Ne ze si to nezaslouzis, jen trollim
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- RiCK
- Začátečník

AMX 13 F3 je sila. Už so stock delom to dáva poriadne pecky a zatiaľ 5/6 bitiev boli len t7 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Sobo
- Středně pokročilý

Aha, tak podle předmětu mailu se jedná o tohle - http://worldoftanks.eu/cs/news/45/anniv ... nks-month/
- Thellwin
- Administrátor

Tak se mi zcela nečekaně povedlo Mko na M103 a to jsem předtím měl max. 2. třídu, nečekal jsem to, protože jsem měl nastříleno jen 3200, ale nakonec ještě téměř 5000 poškození detekcí 
http://wotreplays.com/site/270423#self
http://wotreplays.com/site/270423#self
Goldnoob team proud member!
- Petr Hanke
- Nováček

-
všeci za rusy asi jen proto že maji levné tanky co?
taky mam nějaké (KV1, T-150, KV-3) 
ale i Pz. III/IV a M4 Wolverine StugIII a to je asi vše...
ale i Pz. III/IV a M4 Wolverine StugIII a to je asi vše...
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Někdy fakt nechápu, jak se někteří dementi dostanou na X tier...

Tohle mě strašně pobavilo, málem sem se udusil
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PC3KEF-xng
Tohle mě strašně pobavilo, málem sem se udusil
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PC3KEF-xng
- RiCK
- Začátečník

//s AMX 13 F3 na konci bitvy v rohu mapy čakám na svoju smrť keď zrazu z kopca sa na mňa valí Jagdpanzer IV, ja ho so stock delom krásne zpredu oneshotnem že ani ja sám nechápem kam som ho penetroval a zrazu sa v chatu ozve 3/4 týmu že "lol"
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- RiCK
- Začátečník

Nie, a dôvodom je -

- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To spíš vypadá na chudáka, co nemá 1500Kč/60euro na 1TB HDD 
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A na chudaka co nema 150kc na mikrofon

- Broxik
- Začátečník

lol tomu se rika maximalni vyzuiti prostoru
)
- Blue Storm
- Odborník PCT

Kdyby 150 KčJackiii píše:A na chudaka co nema 150kc na mikrofon![]()
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Shakall605
- Začátečník

První bitva dneska a celkem se mi líbila http://uloz.to/xtxfnbeW/20130801-1145-g ... -wotreplay 
ed: 5300dmg
ed: 5300dmg
Naposledy upravil(a) Shakall605 dne čtv 1. srp 2013, 20:18, celkem upraveno 1 x.