Mafia 2
Moderátor: Baneshee
- MaximusCZECH
- Začátečník

-
Re: Mafia 2
Děkuji za odpověď. Dívám se taky a nikde nic ...
- bubanek
- Středně pokročilý

České demo: http://www.youtube.com/watch?v=tlHt8-S3vNE
Pokud umíte aspoň trochu anglicky, tak na ni ani nemyslete. Vůbec se tam nehodí...
Pokud umíte aspoň trochu anglicky, tak na ni ani nemyslete. Vůbec se tam nehodí...
- Mastodont
- Černá karta

-
Příšernost.
/je dabing, ne hra.
/je dabing, ne hra.
Naposledy upravil(a) Mastodont dne úte 10. srp 2010, 17:05, celkem upraveno 1 x.
- myom
- Středně pokročilý

nevim co delate, demo se hraje paradne, clovek ma pocit realneho mesta, a reknete mi, co je na dabingu spatneho? jste jenom zblbnuti ze samych inglis spik her. jak tam neni motherfucker, tak je to spatne...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- bubanek
- Středně pokročilý

Jestli ti vyhovuje pokazit si takovou úžasnou atmosféru tak ti Čeština nevadí. Stejně tak lidi co anglicky neumí.
Jinak musím souhlasit, že DEMO se hraje opravdu skvěle. Žádné padání jak jsem tu četl se u mě nevyskytuje, prostě paráda. Atmosféra super, auta super, bojový systém super (krytí by ještě mohli domakat), naanimované je to bezvadně. Na mém stroji na max. detaily (kromě onoho AA, které stejně moc nepomáhá a APEXU) bez sekání. Já jsem spokojen
Jinak musím souhlasit, že DEMO se hraje opravdu skvěle. Žádné padání jak jsem tu četl se u mě nevyskytuje, prostě paráda. Atmosféra super, auta super, bojový systém super (krytí by ještě mohli domakat), naanimované je to bezvadně. Na mém stroji na max. detaily (kromě onoho AA, které stejně moc nepomáhá a APEXU) bez sekání. Já jsem spokojen
- Weightlifter
- Začátečník

-
Podle mě dabing je super a povedl se
- _marduk_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
som asi jediný ktorému to padá
rozmýšľam či to nebude tým pretočeným cpu, ale zasa je dosť mierne a linx prešiel ok
rozmýšľam či to nebude tým pretočeným cpu, ale zasa je dosť mierne a linx prešiel ok
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- Frostys
- Začátečník

-
Taky mi přijde všechno v pohodě. Možná až moc vulgárních slov, ale co se dá dělatmyom píše:nevim co delate, demo se hraje paradne, clovek ma pocit realneho mesta, a reknete mi, co je na dabingu spatneho? jste jenom zblbnuti ze samych inglis spik her. jak tam neni motherfucker, tak je to spatne...
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Mastodont
- Černá karta

-
Český dabing je strašný, komolení nespisovné a spisovné češtiny do jedné věty, koho to kdy napadlo?
- Malfis
- Začátečník

No nic moc. Blbosti jako je splachování záchodu nebo pouštění sprchy tam je, ale aby šla zapnout televize nebo TROUBIT v autě to ne... to mě fakt dostalo... AA nefunguje a policie nereaguje na ježdění na červenou. Dabing je celkem ok. Jinak to docela ujde.
Znovu hratelné to asi nebude a za rok si na tu hru nikdo nevzpomene...
Znovu hratelné to asi nebude a za rok si na tu hru nikdo nevzpomene...
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.51Ghz@1.4V | MB: ASUS M4A79XTD-EVO | RAM: 4GB Zeppelin 1248Mhz CL7 | GPU: MSI R5770 Hawk 1.05Ghz-5.2Ghz@1.312V | PSU: Corsair HX520 | OS: Windows 7 Home Premium 64-bit |
- Frostys
- Začátečník

-
Je to demo.
Troubit tam jde. Na televizi se tam fakt dívat nebudu.
- bubanek
- Středně pokročilý

Sprcha může být důležitá věc - třeba ji pustíš aby tě neslyšeli jak masakruješ nějakýho mafiána. Co ty víš
Ad televize: mohli tam dát aspoň jeden dobovej film...
Ad televize: mohli tam dát aspoň jeden dobovej film...
- Malfis
- Začátečník

A jak? To jsem uvedl jako porovnání vzhledem k ostatním věcem, ale alespoň pro efekt, kdyby tam ta televize hrála jako v GTA.Frostys píše:Je to demo.
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.51Ghz@1.4V | MB: ASUS M4A79XTD-EVO | RAM: 4GB Zeppelin 1248Mhz CL7 | GPU: MSI R5770 Hawk 1.05Ghz-5.2Ghz@1.312V | PSU: Corsair HX520 | OS: Windows 7 Home Premium 64-bit |
- Frostys
- Začátečník

-
"E"čkem
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Televize i internet byly v GTA4, a pro mě osobně naprosto zbytečný. Strávil jsem jejich koukáním cca 5 minut a nazdar. Tohle mě v akční hře fakt nezajímá.
To taková televize v Bloodlines, to je jiný kafe (za Malkaviána).
To taková televize v Bloodlines, to je jiný kafe (za Malkaviána).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- m1na
- Začátečník

Me se to zda celkem ok akorat mi dost vadi ze mi nefunguje volant, asi az v plne. Zrovna na otestovani volantu sem se tesil nejvic
A dabing se mi zda dobrej.
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Výborně, ten patch na vypnutí času funguje.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- Hlavson
- Začátečník

ÁÁ taky se vám zdá že dodálky jsou textury rozmázlý ? Panebože kdo to vymýšlí tyhle rádoby skvělé "filtry". Jak se toho zbavím. V GTA IV to šlo vypnout přes klávesu "P". Je tady taky něco takovýho ?
- Sobo
- Středně pokročilý

Zkoušeli jste, co se stane, když najednou vypijete všechny piva v lednici? 
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Tohle bych nazval úlitba konzolím. Taky mi to trochu vadí.Hlavson píše:ÁÁ taky se vám zdá že dodálky jsou textury rozmázlý ? Panebože kdo to vymýšlí tyhle rádoby skvělé "filtry". Jak se toho zbavím. V GTA IV to šlo vypnout přes klávesu "P". Je tady taky něco takovýho ?
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro