Mafia 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Re: Mafia 2

Příspěvek od MaximusCZECH »

Děkuji za odpověď. Dívám se taky a nikde nic ...
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

České demo: http://www.youtube.com/watch?v=tlHt8-S3vNE

Pokud umíte aspoň trochu anglicky, tak na ni ani nemyslete. Vůbec se tam nehodí...
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Příšernost.

/je dabing, ne hra.
Naposledy upravil(a) Mastodont dne úte 10. srp 2010, 17:05, celkem upraveno 1 x.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

nevim co delate, demo se hraje paradne, clovek ma pocit realneho mesta, a reknete mi, co je na dabingu spatneho? jste jenom zblbnuti ze samych inglis spik her. jak tam neni motherfucker, tak je to spatne...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Jestli ti vyhovuje pokazit si takovou úžasnou atmosféru tak ti Čeština nevadí. Stejně tak lidi co anglicky neumí.

Jinak musím souhlasit, že DEMO se hraje opravdu skvěle. Žádné padání jak jsem tu četl se u mě nevyskytuje, prostě paráda. Atmosféra super, auta super, bojový systém super (krytí by ještě mohli domakat), naanimované je to bezvadně. Na mém stroji na max. detaily (kromě onoho AA, které stejně moc nepomáhá a APEXU) bez sekání. Já jsem spokojen :)
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Podle mě dabing je super a povedl se
_marduk_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _marduk_ »

som asi jediný ktorému to padá
rozmýšľam či to nebude tým pretočeným cpu, ale zasa je dosť mierne a linx prešiel ok
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

myom píše:nevim co delate, demo se hraje paradne, clovek ma pocit realneho mesta, a reknete mi, co je na dabingu spatneho? jste jenom zblbnuti ze samych inglis spik her. jak tam neni motherfucker, tak je to spatne...
Taky mi přijde všechno v pohodě. Možná až moc vulgárních slov, ale co se dá dělat :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Český dabing je strašný, komolení nespisovné a spisovné češtiny do jedné věty, koho to kdy napadlo?
Malfis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Malfis »

No nic moc. Blbosti jako je splachování záchodu nebo pouštění sprchy tam je, ale aby šla zapnout televize nebo TROUBIT v autě to ne... to mě fakt dostalo... AA nefunguje a policie nereaguje na ježdění na červenou. Dabing je celkem ok. Jinak to docela ujde.

Znovu hratelné to asi nebude a za rok si na tu hru nikdo nevzpomene...
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.51Ghz@1.4V | MB: ASUS M4A79XTD-EVO | RAM: 4GB Zeppelin 1248Mhz CL7 | GPU: MSI R5770 Hawk 1.05Ghz-5.2Ghz@1.312V | PSU: Corsair HX520 | OS: Windows 7 Home Premium 64-bit |
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Je to demo.
Troubit tam jde. Na televizi se tam fakt dívat nebudu.
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Sprcha může být důležitá věc - třeba ji pustíš aby tě neslyšeli jak masakruješ nějakýho mafiána. Co ty víš 8-)

Ad televize: mohli tam dát aspoň jeden dobovej film...
Malfis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Malfis »

Frostys píše:Je to demo.
Troubit tam jde. Na televizi se tam fakt dívat nebudu.
A jak? To jsem uvedl jako porovnání vzhledem k ostatním věcem, ale alespoň pro efekt, kdyby tam ta televize hrála jako v GTA.
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.51Ghz@1.4V | MB: ASUS M4A79XTD-EVO | RAM: 4GB Zeppelin 1248Mhz CL7 | GPU: MSI R5770 Hawk 1.05Ghz-5.2Ghz@1.312V | PSU: Corsair HX520 | OS: Windows 7 Home Premium 64-bit |
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

"E"čkem
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Televize i internet byly v GTA4, a pro mě osobně naprosto zbytečný. Strávil jsem jejich koukáním cca 5 minut a nazdar. Tohle mě v akční hře fakt nezajímá.

To taková televize v Bloodlines, to je jiný kafe (za Malkaviána).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Me se to zda celkem ok akorat mi dost vadi ze mi nefunguje volant, asi az v plne. Zrovna na otestovani volantu sem se tesil nejvic :( A dabing se mi zda dobrej.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Výborně, ten patch na vypnutí času funguje.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

ÁÁ taky se vám zdá že dodálky jsou textury rozmázlý ? Panebože kdo to vymýšlí tyhle rádoby skvělé "filtry". Jak se toho zbavím. V GTA IV to šlo vypnout přes klávesu "P". Je tady taky něco takovýho ?
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Zkoušeli jste, co se stane, když najednou vypijete všechny piva v lednici? :)
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Hlavson píše:ÁÁ taky se vám zdá že dodálky jsou textury rozmázlý ? Panebože kdo to vymýšlí tyhle rádoby skvělé "filtry". Jak se toho zbavím. V GTA IV to šlo vypnout přes klávesu "P". Je tady taky něco takovýho ?
Tohle bych nazval úlitba konzolím. Taky mi to trochu vadí.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“