Nic od toho nečekam, je to proste odreagovani v slušnej grafice, davam level denne a pohoda
Doom 3
Moderátor: Baneshee
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
já se přiznam, ze kdyz jsem to v ramci testu novyho HW pustil podruhy, tak me ta hra baví daleko víc jak poprvy
Nic od toho nečekam, je to proste odreagovani v slušnej grafice, davam level denne a pohoda
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Slezman
- Středně pokročilý

no s timto cilem jsem to pustil taky, ale nejak ne a ne dostavit se takova ta potrebna chuť jit porad kupředu.....asi me to fakt bavit nebude, i presto, ze konecne mam nejakych 60 FPS a hraje se to pekne.
jediny moment me zaujal, kdy me nejaky duch (nejaka žena
) lákala do nějakých dveří, a pak tam ťapkala neviditelnyma krvavyma nožkama, to jsem proste dostal skutečnej nefalšovanej strach 
jediny moment me zaujal, kdy me nejaky duch (nejaka žena
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me to tak chytlo ze sem to hral dokud sem to nedohral 
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já jak to hraju vic jak 30min v kuse, tak me to začne totalne nudit (pač ona to opravdu nuda je). Ale do tech 30min me to neustaly opakovani toho samyho tak neunavímr_sheen píše:me to tak chytlo ze sem to hral dokud sem to nedohral
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rajče
- Mírně pokročilý

Sem na tom stejně jako Slezman...zkoušim to podruhý v naději,že mě to chytne,ale ono kulový...Je vůbec zázrak,že sem to dohrál poprvý...Tak sem naistaloval podruhý Far Cry a to je úplně jiný kafe...Sentenced píše:já se přiznam, ze kdyz jsem to v ramci testu novyho HW pustil podruhy, tak me ta hra baví daleko víc jak poprvy![]()
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No tak to je bez diskuzeRajče píše:Sem na tom stejně jako Slezman...zkoušim to podruhý v naději,že mě to chytne,ale ono kulový...Je vůbec zázrak,že sem to dohrál poprvý...Tak sem naistaloval podruhý Far Cry a to je úplně jiný kafe...Sentenced píše:já se přiznam, ze kdyz jsem to v ramci testu novyho HW pustil podruhy, tak me ta hra baví daleko víc jak poprvy![]()
Já toho D dojel podruhy asi do pulky a pak to nejak vyšumelo. Jen to potvrdilo muj nazor, ze kdyby se "to" nejmenovalo DIII a nebyl pod tim podepsan ID soft, tak to snad neprodavaj ani jako budget za 150,- mezi rohlíkama a zahradnickýma potrebama.
- kuavik
- Mírně pokročilý

me to podruhy velmi bavi, protoze nepouzivam jinou zbran nez brokovnici v kombinaci s motorovou pilou, prijde mi naprosto nudny behat s raketometem nebo plazmovou puskou apod, to pak straci (tedy pro me) svy kouzlo
takle je to pro me nesrovnatelne zabavnejsi
smaozrejme souhlasim ze u Bossu neni zbyti pouzit neco jinyho, ale treba IMP jedna rana brokovkou mezi oci a na Archvila dve nebo tri
, na zombiky zasadne motorovka

takle je to pro me nesrovnatelne zabavnejsi
smaozrejme souhlasim ze u Bossu neni zbyti pouzit neco jinyho, ale treba IMP jedna rana brokovkou mezi oci a na Archvila dve nebo tri
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
hmmmm ja bych to potreboval kompletne v cestine i namluveny, anglicky rozumim kulovy, nevite odkad se da stahnout cestina s namluvenim ?
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- kapr
- Nováček

-
namluvný v cz seženeš jenom zvukový zprávy do pdaaty jsou v celku zajímavý . normálního mluvení tam stejně moc není 
Intel Core2Duo E6400@3000Mhz,Gigabyte 965P-DS4,Thermaltake Big Typhoon,Corsair 4096Mb Twinx XM2S-6400 DDR II 800Mhz,Seagate 320 Gb 7200.10 16Mb,Seasonic S-12 500W,Gigabyte 9800GTX+1GB DDR3 Zalman fan,Thermaltake VC 3000BWS Armor jr.,Aerogate III, NEC-20“ 20WGX2,
- Rajče
- Mírně pokročilý

Tak teda abych tuhle hru jen nekritizoval...včera sem se podruhý dostal k tý naskriptovaný situaci,když se poprvé setkáte s PINKYdemonem(nejdřív se vám ukáže za prosklenou zdí,pak se dobejvá dveřma a pak se zase ukáže za zdí a vy si myslíte,že je to OK a aže ste v suchu a on tu zeď proskočí a je vedle vás)...a apodruhý sem měl srdce v kalhotech!!!
..a to sem tu scénu znal!!....Napoprvý sem se u toho skoro posr*l... 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Rajče píše:Tak teda abych tuhle hru jen nekritizoval...včera sem se podruhý dostal k tý naskriptovaný situaci,když se poprvé setkáte s PINKYdemonem(nejdřív se vám ukáže za prosklenou zdí,pak se dobejvá dveřma a pak se zase ukáže za zdí a vy si myslíte,že je to OK a aže ste v suchu a on tu zeď proskočí a je vedle vás)...a apodruhý sem měl srdce v kalhotech!!!..a to sem tu scénu znal!!....Napoprvý sem se u toho skoro posr*l...
Tak nejak. Tahle scena určite patří k tomu lepšímu z DIII. Zajimavych situaci tam bylo víc, ale bohužel zapory jasne převažujou
- Dr.Evil
- Začátečník

já už to hraju po třetí (z nouze nemám co jinýho) a vždycky se dostanu k těm satelitům, maximálně tak do recykling a přestane mě to bavit
, ale teď už to snad dohraju, když nemám nic jinýho.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
TAk to jsem taky stejnej "případ" - kdyz uz opravdu nebylo nic jinyho, vytahnul jsem znova DIII, ale do konce jsem to opravdu nevydržel, tentokrat to na disku vydrželo, takze to mozna dojedu.Dr.Evil píše:já už to hraju po třetí (z nouze nemám co jinýho) a vždycky se dostanu k těm satelitům, maximálně tak do recykling a přestane mě to bavit, ale teď už to snad dohraju, když nemám nic jinýho.
Ona je to ale opravdu dost nuda
- Rajče
- Mírně pokročilý

Jo,pak je taky celkem dobrý první setkání s "Lost soul"(ohnivá hlava)...tohle sou fakt dobrý situace,při kterejch se atmosféra podobá hodně dobrýmu hororovýmu filmu,ale jinak atmosféra 0Sentenced píše:Rajče píše:Tak teda abych tuhle hru jen nekritizoval...včera sem se podruhý dostal k tý naskriptovaný situaci,když se poprvé setkáte s PINKYdemonem(nejdřív se vám ukáže za prosklenou zdí,pak se dobejvá dveřma a pak se zase ukáže za zdí a vy si myslíte,že je to OK a aže ste v suchu a on tu zeď proskočí a je vedle vás)...a apodruhý sem měl srdce v kalhotech!!!..a to sem tu scénu znal!!....Napoprvý sem se u toho skoro posr*l...
![]()
Tak nejak. Tahle scena určite patří k tomu lepšímu z DIII. Zajimavych situaci tam bylo víc, ale bohužel zapory jasne převažujou(aspon u me)
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Rajče píše:Jo,pak je taky celkem dobrý první setkání s "Lost soul"(ohnivá hlava)...tohle sou fakt dobrý situace,při kterejch se atmosféra podobá hodně dobrýmu hororovýmu filmu,ale jinak atmosféra 0Sentenced píše:![]()
Tak nejak. Tahle scena určite patří k tomu lepšímu z DIII. Zajimavych situaci tam bylo víc, ale bohužel zapory jasne převažujou(aspon u me)
Ale takové situace nikdy nemůžou zachránit propadák jakým Doom3 je.
Dohrál sem to to jo ale vzpomínka na 2-4 scény které se povedli klukům programátorům od Carmarka mi připadá oproti reklamní smršti žalostně málo.
Jinak to stím pvním setkáním s Pinky démonem u mě byla komedie, jelikož jsem se nějak otočil tak sem viděl filmeček a najednou se byl mrtvej a ani sem nevěděl jak k tomu došlo
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to uz se tady nekolikrat resilo...nekdo je nadseny,nekdo je zklamany z dooma3,ale propadak to nebyl.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- shadow
- Středně pokročilý

Mně se na Doomu III nakonec nelíbil ani tak herní koncept (který jsem tady taky podrobil kritice), jako spíš taková ponurá atmosféra a nakonec i vcelku zajímavá zápletka, kterou však utnuli dřív, než se stačila plně rozvinout. Uvidíme, s čím příjde datadisk Ressurection of Evil, kterej snad dělají pro ID soft Gray Matter Interactive ? Nebo někdo jiný ?
- NooXy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč moje řeč.. srdce v kalhotech a bezdrátovka na zemi s vypadlejma baterkamaRajče píše:Tak teda abych tuhle hru jen nekritizoval...včera sem se podruhý dostal k tý naskriptovaný situaci,když se poprvé setkáte s PINKYdemonem(nejdřív se vám ukáže za prosklenou zdí,pak se dobejvá dveřma a pak se zase ukáže za zdí a vy si myslíte,že je to OK a aže ste v suchu a on tu zeď proskočí a je vedle vás)...a apodruhý sem měl srdce v kalhotech!!!..a to sem tu scénu znal!!....Napoprvý sem se u toho skoro posr*l...
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
- Baxter
- Nováček

-
Ahoj,mám problém.Když zapnu Doom3 tak se mi sniží obnovovací frekvence monitoru.Je to dost nepříjemný na oči.Nevíte někdo čím by to mohlo být,nebo jak to odstranit?Ve Win ji mam nastavenou normalně na 100Hz. Dík moc
Athlon 64 3000+ Winchester, K8T NEO-F(K8T800),512 DDR 400,Seagate 160 Gb,Zdroj Fortron 400 W,MSI GeForce 6600 GT