Zaklínač 3
Moderátor: Baneshee
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Re: Zaklínač 3
Souhlasím s použitím gamepadu, na WASD mi připadal Geralt blbě ovladatelný ale na gamepadu můžu plynule zpomalovat/zrychlovat a tu rychlost držet.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Marek4
- Červená karta

-
tak jsem furt level 4, ale jel jsem se kouknout do NOVIGRADU, jsem unešen
v noci se tam zpívá, vypadá to fantasticky ,ta atmosfera z toho úplně salá, je to parádní !
questu strašně moc, akorát už jsem se v tom zamotal, pobral jsem jich tolik.. asi budu muset zpátky do Vellenu a vlítnout na to postupně.. nějak nestačím s levly.
tempem kterým to hraju, tzn že pul hodiny poslouchám pisničky v novigadu, mam do zimy co dělat
edit. bordely v plném v provozu
tempem kterým to hraju, tzn že pul hodiny poslouchám pisničky v novigadu, mam do zimy co dělat
edit. bordely v plném v provozu
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak ve hre se daji resetovaz skilly.Da se koupit elixir za 1000 od kairy nebo jak se jmenuje..
- Padre
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No,mě děsně peněz berou opravy.Jsem konecne lvl 10,mam desne Q nabranych nad lvl 20 i 30,to samé s receptama,takze šance,ze vyplaznu na reskill 1000g je nulová
Ale zase mam porad 6 neprirazenych bodu,protoze mam už asi 20+mutagenu,ale všechny jen modre a zelene...
Hudba je moc fajn...Novigrad jsem nejak předpokládal,ze bude pro lvl cca 10-15+,protoze když jsem na lvl 5 zamířil tím směrem,kolikrát me prepadli banditi a potvory lvl 9,10,13,doknce i 16...tak jsem si řekl,ze an ůi náhodou
Navíc glejt pres Pontat jsem sehnal az teď a lodi se mi nechtělo,i když to mě baví víc,než kůň...Klepna promine...
Hudba je moc fajn...Novigrad jsem nejak předpokládal,ze bude pro lvl cca 10-15+,protoze když jsem na lvl 5 zamířil tím směrem,kolikrát me prepadli banditi a potvory lvl 9,10,13,doknce i 16...tak jsem si řekl,ze an ůi náhodou
Navíc glejt pres Pontat jsem sehnal az teď a lodi se mi nechtělo,i když to mě baví víc,než kůň...Klepna promine...
AMD Ryzen 5600X -- Endorfy Fera 5 ARGB -- ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II -- Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black -- ASUS ROG STRIX 6650XT -- Samsung 980 1TB -- Fractal Design Anode Bronze 650W -- Fractal Design Pop Mini Air RGB Black TG Clear Tint -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
- Marek4
- Červená karta

-
na loď se mi ještě nepodařilo nastoupit, vždy jsem na té ikoně stál a nic, je pravda že to bylo vedle té posádky kde je třeba glejt.. ale je třeba něco zmáčknout ?
- _marduk_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
neviete kto predáva recept na elixír černá krev?
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- TankGeorge
- Začátečník

-
Jak přesně v této hře funguje herní content? Na mapě mám bílý otazníčky, které mě navedou na různá POI. Ale přišlo mi, že některé úkoly jsem objevil náhodně po cestě - žluté vykřičníky. Dá se spoléhat na mapu, pokud se chci rochnit veškerým contentem, nebo to chce systematické putování po mapě? Jsou tam nějaké úplně random věci?
BTW jakožto odpůrce dabingu a člověk, co pláče nad kvalitou českých titulků snad ve všech filmech a hrách musím zaklepat, že české titulky v této hře jsou naprosto boží. Určitě je za tím polský původ originálu a překlad knih. Takhle dobrý překlad jsem naposledy viděl v Planescape Torment od fandů... /wave Smrťáci z Mass Effectu.
BTW jakožto odpůrce dabingu a člověk, co pláče nad kvalitou českých titulků snad ve všech filmech a hrách musím zaklepat, že české titulky v této hře jsou naprosto boží. Určitě je za tím polský původ originálu a překlad knih. Takhle dobrý překlad jsem naposledy viděl v Planescape Torment od fandů... /wave Smrťáci z Mass Effectu.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze kaira to prodava._marduk_ píše:neviete kto predáva recept na elixír černá krev?
Btw zda se mi to, nebo geralt pouziva naky stiny na oci?
Vypada to dost divne a nejsem si jistej, jestli to takhle bylo od zacatku.Ja sem nasel nakej spis a tam bylo neco o malovani oci uhlim.Ale nic sem nedelal tak nevim
http://abload.de/img/witcher3_2015_05_21_2a9kqz.png
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zde jsou ovladače AMD 15.5 beta ,ale nevím zda se jim dá věřit. To nechám na Vás
Na ofiko stránkách AMD je totiž nikde nevidím ,ale vím že AMD říkalo že zlepšují výkon.
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=399245
Na ofiko stránkách AMD je totiž nikde nevidím ,ale vím že AMD říkalo že zlepšují výkon.
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=399245
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Krteq
- Středně pokročilý

-
To nejsou oficiální 15.5 Beta 
Ty oficiální ještě nevyšly.
Ty oficiální ještě nevyšly.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem si říkal proto jsem to radši napsal. Jsem ale fakt zvědav jak se hne výkon. Doufám že poskočí slušně nahoru páč grafika není žádná hitparáda 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Padre
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chmataku
Recept na oční stíny...resp popis seberes u Keiry v domku naproti dveřím. Jinak žádné tmavší okruzi můj Gerslt kolem očí nemá...
K lodim...proste na vodě je barka,plus minus tam,kde je na mapě mala lodicka...vetsinou do ni lezu z vody,normálně mezernkem,občas to ale napíše,ze akci nelze provést,když je jeste melka voda,musím tam vlézt z hloubky...A pak jdu natěsno ke kormidlu,dokud to nenapíše "pouzit - E"...Funguje i fast travel lodkou do míst,označených na mapě kotvou,ale takové nemam žádné...
Co se contentu týká...questy a obsahove te zajímají predevsim vyvesky a npc,bílé otazniky značí "zajmova místa"...poklad,hnízdo potvor,vybydlenou oblast,kam se po vybití potvor vrátí lidi,nebo bily otazník muze byt člověk v nesnázích,ze kterého se vyklube treba kupec,tábor banditu,a tak...Jinak proste jit po pribehu a žlutých vykřicnicich a chodí a objevovat si...A cist a cist a cist a hledá poklady...
Vylepšený lvl 30 meč školy medvěda (resp recept) bych nemel prave diky jednomu otazniku na prtavem ostrůvku s hnizdem topivcu...
K lodim...proste na vodě je barka,plus minus tam,kde je na mapě mala lodicka...vetsinou do ni lezu z vody,normálně mezernkem,občas to ale napíše,ze akci nelze provést,když je jeste melka voda,musím tam vlézt z hloubky...A pak jdu natěsno ke kormidlu,dokud to nenapíše "pouzit - E"...Funguje i fast travel lodkou do míst,označených na mapě kotvou,ale takové nemam žádné...
Co se contentu týká...questy a obsahove te zajímají predevsim vyvesky a npc,bílé otazniky značí "zajmova místa"...poklad,hnízdo potvor,vybydlenou oblast,kam se po vybití potvor vrátí lidi,nebo bily otazník muze byt člověk v nesnázích,ze kterého se vyklube treba kupec,tábor banditu,a tak...Jinak proste jit po pribehu a žlutých vykřicnicich a chodí a objevovat si...A cist a cist a cist a hledá poklady...
Vylepšený lvl 30 meč školy medvěda (resp recept) bych nemel prave diky jednomu otazniku na prtavem ostrůvku s hnizdem topivcu...
AMD Ryzen 5600X -- Endorfy Fera 5 ARGB -- ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II -- Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black -- ASUS ROG STRIX 6650XT -- Samsung 980 1TB -- Fractal Design Anode Bronze 650W -- Fractal Design Pop Mini Air RGB Black TG Clear Tint -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
- Marek4
- Červená karta

-
nevite proc mi kovar nezobrazuje vsechny mece na ukovani ? Receptu jsem sebral dost
- Molda222
- Začátečník

Zatím po pěti hodinách mi připadá dost těžké obstarat peníze, když i rozkládání surovin na crafting stojí dost penez, opravování taky atd. Ale aspson je to tím pádem zase trochu obtížnější a zajímavější.
A nezjistil už někdo, jestli se dá nějakým způsobem opéct syrové maso pro lepší účinek?
jinak další díl lets playe, lov na vodnici a její poklad, vyčištění opuštěné osady atd https://www.youtube.com/watch?v=GLtDenjCjrQ
A nezjistil už někdo, jestli se dá nějakým způsobem opéct syrové maso pro lepší účinek?
jinak další díl lets playe, lov na vodnici a její poklad, vyčištění opuštěné osady atd https://www.youtube.com/watch?v=GLtDenjCjrQ
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
- Padre
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja se k první tisicovce ve zlate dostal az po dvaceti hodinách hraní
Prodavam výzbroj a výstroj prebytecnou,ze surovin zatim nic,nebo jen fakt málo.Inventář začíná byt poměrně dost neprehledny,rozeborani nepomáhá,nosnost je ma nocni mura.Kdyz mam fakt šťastnou ruku,a prodam/rozlozim co se da,mam 41/60...
Zbroj nosim lehkou,4 kusy relikvii,zelený mec a stále mam 6 nepridelenych bodu ve schopnostech.
Jen ty opravy by nemusely byt tak drahé...vzhledem k tomu,kolik se vydělá na Q,je to docela nepomer...Treba jeden Q mi dal 60g a opravy me staly 115...a pak se řekne "šetři"
Btw první vodnice byla fakt libustka...o 3lvl vejs jak ja,zjevila se mezi obyčejnou chamradi,najednou bláto do xichtu,rána druhá a než jsem to zvládl,zbývalo mi asi 3% životů...Fakt jsem nevěděl,co se děje...A Geralt místo úhybů tam poskakoval jako raněný kozel...
Dotaz mimo,jak delate screenshoty? Ja pres MSI Afterburn a i při Max kvalitě a do jpg je to děsně mazlé...
Zbroj nosim lehkou,4 kusy relikvii,zelený mec a stále mam 6 nepridelenych bodu ve schopnostech.
Jen ty opravy by nemusely byt tak drahé...vzhledem k tomu,kolik se vydělá na Q,je to docela nepomer...Treba jeden Q mi dal 60g a opravy me staly 115...a pak se řekne "šetři"
Btw první vodnice byla fakt libustka...o 3lvl vejs jak ja,zjevila se mezi obyčejnou chamradi,najednou bláto do xichtu,rána druhá a než jsem to zvládl,zbývalo mi asi 3% životů...Fakt jsem nevěděl,co se děje...A Geralt místo úhybů tam poskakoval jako raněný kozel...
Dotaz mimo,jak delate screenshoty? Ja pres MSI Afterburn a i při Max kvalitě a do jpg je to děsně mazlé...
- Riku
- Začátečník

- Bhall1
- Začátečník

-
Tip pro všechny, co mají problém s regenerací HP, jak v boji tak mimo. Hraji na hard (3 obtížnost). Mimo boj se HP neregenerují, ani při meditaci. Je potřeba tedy konzumovat velká množství jídla atd.
Dejte co nejdříve 3 body do quen štítu a pak 3 body do druhého talentu. Alternativní quen štít. Funguje to tak že pokud rychle zmáčknete tak máte standard quen štít. Pokud budete tlačítko držet tak budete mít permanentní štít. Během toho nemužete utočit a chodit lze jen velmi pomalu. Co je na tom ale dobrého je, že pokud vás někdo trefí do štítu tak to vysaje část staminy a doplní velkou část HP. Pár ran a máte plné HP.
Normálně používám standard quen. Ale pokud se z nějakého důvodu přijdu o HP, tak dám alternativní štít. Nechám aby mě nepřátelé párkrát do štítu trefili, zregeneruju si HP, přeruším štít a pokračuju dál.
Dejte co nejdříve 3 body do quen štítu a pak 3 body do druhého talentu. Alternativní quen štít. Funguje to tak že pokud rychle zmáčknete tak máte standard quen štít. Pokud budete tlačítko držet tak budete mít permanentní štít. Během toho nemužete utočit a chodit lze jen velmi pomalu. Co je na tom ale dobrého je, že pokud vás někdo trefí do štítu tak to vysaje část staminy a doplní velkou část HP. Pár ran a máte plné HP.
Normálně používám standard quen. Ale pokud se z nějakého důvodu přijdu o HP, tak dám alternativní štít. Nechám aby mě nepřátelé párkrát do štítu trefili, zregeneruju si HP, přeruším štít a pokračuju dál.
- Bhall1
- Začátečník

-
Lze koupit pytle na koně, které zváší nosnost na 90! Prodávají to na spoustě míst. S nosností jsem neměl zásadní problémy. Ohledně velké nepřehlednosti v inventáři. Je potřeba to protřídit. Hodilo by se nějaké tlačítko které by automaticky uspořádalo věci v rámci jednotlivých kategorií. Witcher 3 obsahuje opravdu obrovské množství předmětů.Padre píše:Ja se k první tisicovce ve zlate dostal az po dvaceti hodinách hraníProdavam výzbroj a výstroj prebytecnou,ze surovin zatim nic,nebo jen fakt málo.Inventář začíná byt poměrně dost neprehledny,rozeborani nepomáhá,nosnost je ma nocni mura.Kdyz mam fakt šťastnou ruku,a prodam/rozlozim co se da,mam 41/60...
- Bhall1
- Začátečník

-
Pravděpodobně jsi u špatného kováře. Kovář buď dělá brnění, nebo zbraně. Ne oboje. Také jsou levely kovářů. Nevím kolik. Asi 3. Nejlepší Master kovář je v Novigradu. Elf Hatorri. Quest je tak na level 20, ale lze to udělat i na 5. levelu. Bojům se jde bud vyhnout, nebo využít NPC co jsou s tebou. Ony budou bojovat a ty se snažíš naagrovat nepřátelé kuší atd. Trvá to dlouho, Poslední boj trval tak 20 min než se mi to podařilo ukutat. Ale dá se to. Master na brnění by mohl být ve městě kde je baron, ale potřebuje donést nějaké věci ze skellig islands. Toto ale nevím jistě.Marek4 píše:nevite proc mi kovar nezobrazuje vsechny mece na ukovani ? Receptu jsem sebral dost
- Marek4
- Červená karta

-
ok diky, dal bych krk za to ze jsem bral recepty na vyrobu stribrneho mece pro level 13 a neukazoval to