Fallout 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Athi
Nováček
Nováček

Re: Fallout 4

Příspěvek od Athi »

Hladis píše:
Gamesnik2003 píše:To Hladis nejvyssi sniper prida 25% na hlavu.
Coz je zbytecny tam utrácet body, když v globalu to da MacReady. Staci ho chvili tahat sebou.
Měl by to být bug, Na Nexusu je fix.
http://gamerize.net/the-best-perk-in-fa ... ly-broken/
Intel Core i7-6700K, GAINWARD GeForce GTX 1080 GLH Phoenix, MSI Z170A GAMING M7, Define R5 titanium, Samsung SSD 950 PRO (M.2) - 256GB, Samsung SSD 850 EVO - 500GB, Noctua NH-D15,
Corsair Vengeance LPX Black 32GB (2x16GB) DDR4 3000 , CORSAIR HX850i 850W, ASUS ROG Swift PG279Q
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Me bylo občas divny, ze i na maximalni vzdalenost tam i při pridani 20% (dle vyjadreni perku) bylo stale 95% :)
3482
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3482 »

když dám časáky a sošky vaulťáka z inventáře do podstavců co mám na základně nepřijdu o bonusy který poskytují?
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Neprijdes.
3482
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3482 »

keistown píše:
3482 píše:1.společníci jsou nesmrtelní?
2.a můžu mít jen jednoho? sem měl psa, pak sem si dal nějakýho vyhazovače a pes je v čoudu asi bude čekat u té benzínky na začátku hry že? a žádnej mod na nexusu jakože unlimited companions sem tam nenašel.
1. ano
2. ano, na nexusu je mod jeste trochu hledej, kdyby se ti companion nekam zabehl a nechce se ti ho hledat, je console command co ho portne k tobe
mod sem našel, ale stejně můžu mít je jednoho společníka, nepochopil sem ten systém zapisování do konzolí to platí pro všecny mody na zvýšení počtu společníků.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

No konečně. 140 hodin, dohráno.
Je to nejslabší Fallout, ikdyž jako celek je to trochu lépe napsané než trojka. Ale ten dialog systém

yes
no (but yes)
sarcasm (yes)
yes ?

je prostě pekelnej, tolik fake dialog voleb snad ještě žádná hra neměla, to by mělo jít do guinessovky.
Byla to zábavná hra a našlo se i pár slušných questů, atmosféra/exploration dobré, proto nadprůměr hodnocení. Ale už mi ke konci bylo vcelku jedno jak to dopadne, takže když mi synáček sdělil že po něm mám být Director, s radostí jsem se toho chopil a šel co nejrychleji vyhladit railroad/BoS abych to už konečně měl za sebou. Na konci si samozřejmě Bethesda neodpustila patetickej klišé proslov s nulovým popsáním toho co jsem vlastně ve hře dělal, bylo to tak generické že podezřívám že to samé outro tam je ať se člověk přidá ke komukoliv. Žádné ending slides reflektující volby (těch pár)...nemluvě o absenci credits, což je taky sprostota. Kde je můj pocit closure ?
Bethesda, you lazy cunt.

Ale jinak celej ten reversal father/son byl docela cool a i docela dobře napsanej, občas mě ty dialogy opravdu bavily.

7/10
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Tak sem se zase do toho Fallouta 4 pustil... ať už ho za vánoce snad dojedu. A pomalu už se od toho nejde odlepit... Hromada kafe a od rána do večera Fallout :-D Asi taky na ně podam žalobu, že nevarují o možné závislosti na krabici. :-D

Jinak mě pobavilo, jak se nakonec vyřešil úkol s Curie - vznikne z ní taková (Lucie?)... :P
http://abload.de/img/fallout4_2015_12_28_1woskg.jpg

Jinak nechci aby mi někdo něco spoiloval, ale bylo rozumný se připojit k Railroad? Brotherhoodi mi nesedli (hlavně ten namachrovanej Paladin Dense), negr by zase jen obsazoval území...
i když pravda... pak na 100% achievementů budu někdy muset stejně asi zkusit všechny možnosti. :twisted:
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

Railroad jsou takovi anarchisti :-D
Ja se teda nepridal k nikomu...ale uz je za rohem ten save, ze ktereho to pak dohraju za vsechny frakce.
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Skusim bez spoileru:
Na Railroad sedi nejen anarchismus, ale i vyraz dobroser :) Aneb zachranime všechny bez absolutni koncepce co s tim vlastne delat a bez zohledneni pozdějších nasledku.
BoS mají jistou logiku svého chovani. Ono jak bylo i ve Falloutu 2, genocida vyresila hodne problemu a likvidaci neprirozenych vytvoru jako supermutanti a roboti s vlastní vuli, mají BoS pro sebe logicky oduvodnenou. Svou organizaci a ideologii se kapku priblizuji nacistum, jen narozdil od nich to u BoS aspoň nejakou logiku dava.
Minutemani jsou vesmes neutralni, ale jejich organizace a ideologie je vcelku slaba, viz. i jejich minulost a rozpad. Spis nez ideologicka skupina to jsou takovy dobrovolnicky policejni slozky. Institut ještě nemuzu hodnotit. Zatím se mi to jevi jako banda vedatoru utrzenych ze retezu. K nim jsem se ještě nedostal, protože prvne resim svet a az na konec si necham dokonceni pribehu.

BTW: Curie dobře otvira filozofickou otázku sexu s robotem :lol:
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

K Railroad je dobry se pridat, ziskas pristup k balistic weave, coz je hodne slusna ochrana na obleceni pri nejvyssim levelu dava 110 ochranu proti strelnym zbranim a 110 proti energetickym.

Takze si vezmes treba military fatigues a modnes jen na nejvyssim levelu na 110/115. Misto helmy modnes treba newsboy capku, ktera jde taky modnout a ma tak lepsi ochranu nez vsechny helmy.
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Hladis píše:Skusim bez spoileru:
Na Railroad sedi nejen anarchismus, ale i vyraz dobroser :) Aneb zachranime všechny bez absolutni koncepce co s tim vlastne delat a bez zohledneni pozdějších nasledku.
BoS mají jistou logiku svého chovani. Ono jak bylo i ve Falloutu 2, genocida vyresila hodne problemu a likvidaci neprirozenych vytvoru jako supermutanti a roboti s vlastní vuli, mají BoS pro sebe logicky oduvodnenou. Svou organizaci a ideologii se kapku priblizuji nacistum, jen narozdil od nich to u BoS aspoň nejakou logiku dava.
Minutemani jsou vesmes neutralni, ale jejich organizace a ideologie je vcelku slaba, viz. i jejich minulost a rozpad. Spis nez ideologicka skupina to jsou takovy dobrovolnicky policejni slozky. Institut ještě nemuzu hodnotit. Zatím se mi to jevi jako banda vedatoru utrzenych ze retezu. K nim jsem se ještě nedostal, protože prvne resim svet a az na konec si necham dokonceni pribehu.
No mě už to neustálý zkoumání světa začínalo štvát... už se v tý hře měl nahráno si dva dny čistýho času (Hlavně samý úkoly pro minutmeny - tamto zachraň, osvoboď...) a stále nedokončený úkol co mam od začátku - jít do Diamond City = to co mě zavede za tim děckem (což tak nějak předpokládám že je hlavní dějová linka).

Stejně i tak mě to od tý dějový linky zavede někam jinam (viz. třeba to předělání robota Curie na bitch) - fakt by u té hry mělo být varování. :-D To už svým hracím časem překovalo CoD snad 50x. :D

Předchozí Fallouty jsem nehrál (hlavně ne ty tahový 1-2, trojku a NV jsem aspoň viděl víc), takže nevím jakou ty frakce mají historii.

Za mě je to zatím hra tak 9/10. (nehodnotím technickou stránku, ale jen hratelnost) Prostě taková parádní střílečka s RPG prvky, co se jistě bude dát hrát i několikrát po sobě a pokaždé jinak (příště a připojím se k těm BoS + se vykašlu úplně na Minutmeny a osazování těch blbých osad + hra za opačný pohlaví (a zahodim/prodam oba snubáky :D ).
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Hele ja to hraju od vydani a ještě jsem to nedohral. Ve hre stravenych 8 dni 4h a 40min :) Ta hra sezere hodne casu, ale stale to bavi. Jeste nemam uplne prozkoumanej jih, ale uz mi brzo zbydou jen frakce a pribehovy questy a pak to doklepnu. Jinak ty genericky questy (nejen) od Minutemanu nemusíš delat porad dokola. Když bude chtit Preston vnutit po splneni ukolu další, tak od nej utec a quest se nenačte.
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

Jo je to dlouhy, když clovek proleza co muze...kupoval jste někdo Season pass?? Jako prijde mi to trochu jako risk, když vidim jiny hry a jejich naprosto slaba DLC, která nepridaji vůbec nic navíc.
Na druhou stranu DLC u Falloutu 3 byly alespoň pro me naprosto super :)
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

objednal sem ho i se hrou. nedockave cekam :lol:
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Nekde jsem cetl, ze DLC pro Fallout 4 ma delat Obsidian. Kazdopadne opravdu nekupovat zajice v pytli.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

"Fallout mi vzal ženu, práci i zdraví!" Závislák se soudí s tvůrci hry

http://www.reflex.cz/clanek/zajimavosti ... i-hry.html :mrgreen:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

Hladis: to vis, chtel jsem to komplet :oops:
WOB
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od WOB »

Promiňte že ruším, jen potřebují jednudýchý info,
jak se menuje ten program který vám zobrazuje na obrazovce při hraní stav vytížení CPU, GPU a teploty a FPS?
btw na tom skylaku jede Fallout 3 na plný detaily a přetaktovat jde i MSI Z170 s procesorem bez K. :o
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

MSI Afterburner. Kdyby F3 nejel na plny detaily, asi bych ten Skylake rozdupal.
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

Už jste někdo zkoušel hledat tu lokaci Red Rocket co je jako screen pod menu ? Já jsem se o to snažil skoro dvě hodiny, ale nedaří se mi najít ani podobný místo. Tady jsou odkazy na obrázky, podle kterejch jsem se snažil lokaci najít. http://www.rockpapershotgun.com/images/ ... all35b.jpg http://www.rockpapershotgun.com/images/ ... all33b.jpg
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“