Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
Mam Fractal R6, v predu 3x140mm Thermaltake fany a v zadu 1x140mm tiež Thermaltake, ale mam ich na nejakych 600rpm, skúsim kúsok pridať a to SSD pozriem, mam tam m2 s chladičom / pasivom.
hlavne by som tie napajacie kable na grafiku dal hore. uz nasrac jak to vyzera, ale uplne si tym zadrbavas airflow k strednemu vetraku. ja som kvoli tomu kupil novu dosku s kvalitnou zvukovkou, aby som mohol odstranit zo spodneho pcie slotu sb x a tym padom mi sli teploty na xtxe dole asi o 5°, lebo uz mie tie 2x140mm noctui zospodu fukali priamo na grafiku. Tie hnusne kable ti tam proste brutal rozrazaju ten vzduch.radekhgt píše: ↑úte 11. bře 2025, 11:54 Viem ako to myslíš, ale ďalšiu 140tku tam nedám, skôr 3x120tky,presne kôli tomuto
Nezmestil by sa aj keby som ho ich posunul hore. Ale myslim ze teraz to je ok, ked budem hrávať niečo na náročnejšie tak proste otvorím predné dvierka a chladný vzduch "potečie"Je pravda ze ta karta niečo zatopí a ten vodník dostáva zabrať ale s tým treba počítať
Souhlas. Ja to mam vepředu a i přesto že to tlačí vzduch do bedny tak jde z radiátoru do case minimální teplota protože při herní zátěži cca 100W je teplota cpu okolo 60C a radiátor sotva vlažný. Nahoře 2x 140 ventilátor který hezky vytlačuje teplo z case ven a v zadní části jedna stodvacítka která taky tlačí ven a teploty luxusní.DOC_ZENITH píše: ↑úte 11. bře 2025, 19:49 CPU vodník musí bejt na intake a mít co nejchladnější vzduch, to je ostatně jedinej důvod proč mít na CPU vodu. Pokud na tu vodu půjde horkej vzduch z 600W grafiky tak to celé postrává význam.
Jenom k té R6. Překvapuje mě, že ti tam koliduje ten 140mm větrák. Mě ne a ještě tam mám asi 1 cm místo.