GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

karf píše:prosím o radu. v letecký škole mam všechno kromě lopingu s dvojplošníkem se zlatou jen tohle nemůžu udělat. časový limit tam je kolik? 20 vteřin? To se mam rozkrájet? Jak na to pls?
afaik http://gtasa.cz/gameplay/skola_let.php

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

jo to by šlo. dík
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

2 cool.user: aspon to tu zije :)

chtel sem se zeptat jestli nekdo nevite o nejaky zabavny cinnosti po dohrani vseho moznyho, nejlepe ve Venturas (to ten dej nejak minul :sad: )? neco jako import/export?
neda se s tim "boeingem" z Venturaskyho letiste litat a vozit lidi za prachy? :roll:
ASUS F3T
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

tak neco podobnyho bude vase zena delat s prsama za 50 let kdyz si bude chtit umejt bricho :lol:
Obrázek
puvodni rozliseni
ASUS F3T
Hrma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hrma »

martin_CZ píše:tak neco podobnyho bude vase zena delat s prsama za 50 let kdyz si bude chtit umejt bricho :lol:
Obrázek
puvodni rozliseni
:-D :-D :-D
Teda chlapi, tohle fórum mi vždycky zvedne náladu - někteří z vás musíte bejt docela kolíci s podobným smyslem pro humor
- - no nic, mám před sebou misi FREE FALL (už jsem ji hrál asi 20x) a začínám pomalu šílet
Zdarec
CPU Athlon 64 3200 (s939), MB MSI K8N SLI Platinum, VGA Leadtek 6600 GT, RAM 1024 MB DDR 400 Geil ultra, HDD Hitachi Deskstar - 160GB, FSC P19-2 19" LCD, LG GSA-4160B
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

tak jsem to hral znovu a hral jsem to 10h a udelal jsem 58% a potom jsem se sel vyspat a hral jsem to 12h a GTA SA bylo dohrane :) a kdyz jsme se podival na prumerny cas hrani ve hre tak tam bylo 22h39min takze se me to zda ze je to hodne kratky i kdyz to tam nevypada kdyz to nekdo hraje poprve
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

DIVAD píše:tak jsem to hral znovu a hral jsem to 10h a udelal jsem 58% a potom jsem se sel vyspat a hral jsem to 12h a GTA SA bylo dohrane :) a kdyz jsme se podival na prumerny cas hrani ve hre tak tam bylo 22h39min takze se me to zda ze je to hodne kratky i kdyz to tam nevypada kdyz to nekdo hraje poprve
rozdil je jestli hrajes jenom pribehovy mise nebo delas i neco okolo (tzv. dohrano=konec pribehu (End Of The Line) nebo dohrano=100%) :wink:
ale samotnej pribeh zas tak dlouhej neni, zbytek je minimalne stejne dlouhej
ASUS F3T
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Zdravim. Mam tuto hru ale vobec mi nechce ist. Iba preblikne obrazovka a vrati sa do winxp. Mal som SP1 aj SP2 a stale nic. Neviete cim to moze byt? Aj kamaratovi to nejde a tiez ma AMD. Ale o mnohych kamasov co maju AMD procesory a o dost slabsie to v pohode ide...nestretol sa s tym niekto?
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Fe3C píše:...j kamaratovi to nejde a tiez ma AMD. Ale o mnohych kamasov co maju AMD procesory a o dost slabsie to v pohode ide...nestretol sa s tym niekto?
Neeexistuje na svete jedina hra, ktora by nesla na AMD procesoroch....
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Fe3C píše:Zdravim. Mam tuto hru ale vobec mi nechce ist. Iba preblikne obrazovka a vrati sa do winxp. Mal som SP1 aj SP2 a stale nic. Neviete cim to moze byt? Aj kamaratovi to nejde a tiez ma AMD. Ale o mnohych kamasov co maju AMD procesory a o dost slabsie to v pohode ide...nestretol sa s tym niekto?
co zkusit novy ovladace? me to beha na FW 77.72 a samozrejme musis mit dx 9.0c ;)

//kamosovi to delalo taky, ale pote, co mu odesla grafka, to prestal resit :lol:
ASUS F3T
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

martin_CZ píše: co zkusit novy ovladace? me to beha na FW 77.72 a samozrejme musis mit dx 9.0c ;)

//kamosovi to delalo taky, ale pote, co mu odesla grafka, to prestal resit :lol:
Aha, no ja mam tusim 77.89 a dx9.0c. Ale skusim dat 77.72. Uvidime...diky

/edit: sorry, 71.89 :wink: ale uz taham 77.72. Uvidime. dik
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

:lol: dnes se mi podařilo uniknout FBI při 5 hvězdičkách a teď pozor ... na Travní sekačce :lol: :oops:

Obrázek
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Fe3C píše:
martin_CZ píše: co zkusit novy ovladace? me to beha na FW 77.72 a samozrejme musis mit dx 9.0c ;)

Aha, no ja mam tusim 77.89 a dx9.0c. Ale skusim dat 77.72. Uvidime...diky

/edit: sorry, 71.89 :wink: ale uz taham 77.72. Uvidime. dik
no, nepomahaju ani 77.72 WHQL ani 77.74 WHQL. Stale to iste. V com este moye bzt chzba? Vari to fakt robi len mne? Poznam este zopar ludi ktorym to robi...nikto sa stym nestretol?
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Teraz vysiel patch ktory vraj opravuje problemy so zvukmi ?
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Logue píše:Teraz vysiel patch ktory vraj opravuje problemy so zvukmi ?
Jo vysel patch. Znemoznuje pouzivani modifikace hot-cofee Obrázek, a nejake problemy se zvukem by mel taky opravovat
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Jasper píše:
Logue píše:Teraz vysiel patch ktory vraj opravuje problemy so zvukmi ?
Jo vysel patch. Znemoznuje pouzivani modifikace hot-cofee Obrázek, a nejake problemy se zvukem by mel taky opravovat
za hotcofee to neobětuji :-D
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Promazán OT..

Další příspevek od autora Jirka01 totalne o ničem. :evil:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Teddy
Nováček
Nováček

blba kamera...

Příspěvek od Teddy »

Mam taky podivny problem s GTA:SA, ze ked idem v aute, kamera ma snima akosi z pravej strany, a ked zastanem tak sa kamera pomaly toci okolo auta. Nepomoze ani vratit pohlad mysou za auto, po chvili sa kamera za presunie doprava.

Ak by som sa mal vyjadrit "hodinarsky", tak pri jazde v aute ma kamera zabera z pohladu tak "4 az 5 hodin", t.j. mierne sprava, zozadu. Je to blbe, lebo nevidim dopredu, nedokazem vobec ist rovno po ulici a lezie mi to poriadne na nervy. Hladal som nastavenia, ale nic take som tam nenasiel...

Skusal som menit pohlad kamery (standartne s "V"), ale je to to iste: okrem pohladu rovno z auta vsetky ostatne ma beru sprava zozadu. Neda sa to nejako odstranit? Aby kamera skratka bola presne vzadu za autom, a netocila sa dookola...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Nasel jsem CJ

edit by shadow: promazán link

Klepnete na free a par sekund cekejte nez se objevi link.
Je skvela.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Ta cestina jeste neni verejna, jen tem, kdo si koupili original, tak tem prisla vcera mailem. Pro "ostatni" bude verejna az koncem mesice, takze Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“