HADES píše:ad 1: to už se v tomto threadu řešilo, hledej
pročítám, pročítám .... zatím jsem na 12 stránce ... nemám nějak čas, ale to se podá ...
HADES píše:ad 2: zkontroluj zda nemáš povolené probouzení počítače po síti či jiným způsobem. Najdeš to v Biosu, sekce Power management
takže vše jsem měl vyplé, jenom jsem měl povolený probouzení přes klávesnici přes heslo ... nechtělo se mi ohýbat hřbet ) ... to se mi ale zapínalo, tak jsem zkusil vypnout i tohle a už to funguje, normálně se vypne
Nepomohlo. Chova sa to uplne identicky pri vsetkych rezimoch - Raid, IDE, AHCI. GA raid sa zrejme nema rad s LiteOn LH-20A1S. Ine SATA DVDROM-y som neskusal...
mam problem, ze nech sa snazim ako chcem otacky su minimalne 960.
cez ET5pro mozem nastavovat co chcem nepomozem si.
Ani Speedfan s tym nehne. neviete ako sa daju este znizit ?
doska je GIGABYTE EP35-DS3 a chladic Chladič ARCTIC Freezer 7 PRO
Maddogg píše:Podívej se do biosu, v pc health status by mělo být fan speed control method a fan speed control mode. To už si nastav jak potřebuješ.
V BIOSe mam moznost auto a disable , ako tu uz viacero ludi pisal ak je disable tak ide naplno ak auto tak je to regulovane (co aj pekne funguje ak comp zatazim otacky pekne stupaju) lenze pod 960 neklesaju.
Lenze 80% casu sa procesor flaka aj teplotu ma velmi nizku a tych 960 otacok vecer pocut....
predtym na MSI ti islo nizsie takze mam novy comp a hlucnejsi....
Ahojte,mam mensi problem mam dosku Gigabyte P35-DS3R rev.2 a mam sluchatka USB(take smejdy)ked ich pripojim do USB tak len pipne ze sa nieco pripojilo ale zo sluchatok nejde zvuk ale stale len z reprakov,skusal som aj rozne ovladace na zvuk a aj tak nepomohlo moze mi niekto prosim poradit co mam urobit?diky
Nie je to nahodou tak, ze USB sluchatka = nova zvukovka, a teda si musis prepnut zvukovku vo Windows? Minimalne totiz v Linuxe sa USB audio zariadenia tvaria ako nova zvukovka .
Koukal jsem, že pro desku DS3 rev 2.1 je nějaký nový bios F13i ... zkoušel ho někdo? přináší to nějaké zlepšení?
Jinak narazil jsem na malý problémek, pokud začnu trochu taktit, tak mi win nenajdou síťovku v PCI slotu ... při 300x9, 300x8, 250x10, 220x11 ji nevidí ... začaly ji vidět až při nastavení 400x6 (vyšší násobič jsem zatím při 400 nezkoušel). Nevíte čím by to mohlo být? Co se týká ostatních parametrů, tak ty byly nastavený stejně.
edit: tak jsem si pohrával s tím napětím trochu víc, a když zvednu napětí cpu, tak to tu síťovku vidí i při ostatních nastaveních. Jen mi nejde do hlavy, proč má na tohle vliv napětí cpu a ne třeba napětí čipsetu.