Zaklínač 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Zaklínač 3

Příspěvek od ArgCZ »

Molda222 píše:Zatím po pěti hodinách mi připadá dost těžké obstarat peníze
ze začátku to chce hodně s rozmyslem na peníze no, ale taky i prohledávání mapy se vyplatí, ne jen chodit po otazníčkách a vykřičníčkách, ale i mimo ně jde objevit zajímavý věci včetně equipu

já si hru fakt užívám, nikam nespěchám a pěkně na pochod smrti, už jsem to dostal do ruky zdá se, včera za 6 hodin hraní jen dvě smrti
PS5, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
Bhall1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bhall1 »

Používáš efektivně uhýbání/dodge? V základu je to pod altem. Nevím jak to funguje přesně a moc jsem to nikdy nevyužil. Nějaké tipy?
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

Bhall1 píše:Používáš efektivně uhýbání/dodge? V základu je to pod altem. Nevím jak to funguje přesně a moc jsem to nikdy nevyužil. Nějaké tipy?
Chápu to dobře, že hraješ jenom s kotoulama ? :D Díky těm úskokům je to celé mnohem zajímavější, než 2. Hrát to jenom kotoulama musí být děsná nuda ...
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

úhyby(2x směrová klávesa) ve chvíli útoku nepřítele, jseš mu tak hned v zádech. Když jde do tuhýho tak kotoul(mezerník), jinak samozřejmě lahvičky, především zvýšená regenerace staminy + kombinování znamení, nejčasteji yarden, igni a quen, narozdíl od dvojky kde prim hrál aard, a petardy, efektivní do hloučků nepřátel
Bhall1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bhall1 »

Ano, proto bych prosil o nějaké tipy jak to efektivně využit. Zkoušel jsem to používat párkrát ale nic to pořádně neudělalo. Myslím si, že jsem správně nepochopil jak to používat.
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

Bhall1 píše:Ano, proto bych prosil o nějaké tipy jak to efektivně využit. Zkoušel jsem to používat párkrát ale nic to pořádně neudělalo. Myslím si, že jsem správně nepochopil jak to používat.
Na ovladači se to hraje tak nějak intuitivně, ale včera se mi zrovna vybili baterky do gamepadu a hrál jsem chvíli na k+m, ale po chvíli jsem to vypul, protože mě to absolutně nevyhovovalo a nebavilo... protože mám hrozné sklony z Cska při rozhledu hrozně cukat s myší, takže ani náhodou s k+m ...
Bhall1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bhall1 »

ArgCZ píše:úhyby(2x směrová klávesa) ve chvíli útoku nepřítele, jseš mu tak hned v zádech. Když jde do tuhýho tak kotoul(mezerník), jinak samozřejmě lahvičky, především zvýšená regenerace staminy + kombinování znamení, nejčasteji yarden, igni a quen, narozdíl od dvojky kde prim hrál aard, a petardy, efektivní do hloučků nepřátel
držím alt nebo to na čem to mám nastavené a 2x D například a udělá úskok doprava a za nepřítele?

Ostatní není problém. Teda kroměl yrden znamení, dával jsem to několikrát na zem a nemělo to žádný efekt. Nechápu moc proč. Nefunguje to stejně jak ve dvojce?
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

je to ale potvora od potvory jiný, někdy používám jen yarden(přízraky), jindy hodně igni(vlci třeba) jindy zas aard(utopenci), chce to prostě cvik a přijít si na to co jak funguje a kdy co dělat a je i ten death march v poho
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Studovanie Bestiaru nezaskodi. Pri kazdej potvore je popis zakladnych veci a co na ne plati. Nie vzdy je informacia uplna ale daju sa doplnit citanim kniziek a asi aj samotnym zabijanim potvor.

Ja sa tiez nikde z hrou neponahlam. Uzivam si ju maximalne. Co ma trosku trapi, ze po W3 mi uz v ziadnej hre nebude vyhovovat questovanie typu chod->zabi->prines. Questy su vazne spicka. Clovek nikdy nevie ako ktory skonci.

A kedze mam vikend volny tak konecne budem mat cas nastavit projektor a budem dva dni v kuse mastit ako saleny :)
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Bhall1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bhall1 »

Bhall1 píše:
ArgCZ píše:úhyby(2x směrová klávesa) ve chvíli útoku nepřítele, jseš mu tak hned v zádech. Když jde do tuhýho tak kotoul(mezerník), jinak samozřejmě lahvičky, především zvýšená regenerace staminy + kombinování znamení, nejčasteji yarden, igni a quen, narozdíl od dvojky kde prim hrál aard, a petardy, efektivní do hloučků nepřátel
držím alt nebo to na čem to mám nastavené a 2x D například a udělá úskok doprava a za nepřítele?

Ostatní není problém. Teda kroměl yrden znamení, dával jsem to několikrát na zem a nemělo to žádný efekt. Nechápu moc proč. Nefunguje to stejně jak ve dvojce?
Nic, už jsem si to dohledal jinde. Kdybych věděl že se dá uhýbat i pomocí doubletap pohybové klávesy tak bych to používal. Měl jsem problém s používáním kombinace dodge klávesy + pohybové klávesy. Dnes to hned skusím jak to bude fungovat.
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

mno zhruba 10-15 hodin hraní jsem si zvykal na nový ovládání, ale je to o cviku no, je to lepší než ve dvojce, a souboje vypadaj o dost uvěřitelněji
_marduk_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _marduk_ »

Bhall1:
čo sa týka batohov pre koňa, dá sa kúpiť vo velene aj s nosnosťou 60 a určite budú neskôr v hre aj lepšie

ten quen na regen vyskúšam

HEAD:
očné tiene na geraltovy sa objavili aj mne
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

T1ger píše: Ja sa tiez nikde z hrou neponahlam. Uzivam si ju maximalne. Co ma trosku trapi, ze po W3 mi uz v ziadnej hre nebude vyhovovat questovanie typu chod->zabi->prines. Questy su vazne spicka. Clovek nikdy nevie ako ktory skonci.
Mluvíš mi z duše .. mám podobné obavy :)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Doufám že přidaj do nějakého patche zase truhly v hospodách... mám milion materiálu a nevím co s ním :) Potřeboval bych je...odklonit někde :lol:
Bhall1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bhall1 »

ondra91 píše:
T1ger píše: Ja sa tiez nikde z hrou neponahlam. Uzivam si ju maximalne. Co ma trosku trapi, ze po W3 mi uz v ziadnej hre nebude vyhovovat questovanie typu chod->zabi->prines. Questy su vazne spicka. Clovek nikdy nevie ako ktory skonci.
Mluvíš mi z duše .. mám podobné obavy :)
Přesně tak. Questy jsou naprosto boží. V žádné hře jsem nezažil kvalitněji udělané.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja taky delam v boji jen kotouly.Sem na to zvyklej z dvojky.Mackat 2x klavesu mi prijde blbe vyreseny.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

http://zippy.gfycat.com/IcyMediumBabirusa.webm

T1ger: proto nespěchám, včera jsem si uvědomil že podobný RPG jen tak už nebude :(
Naposledy upravil(a) ArgCZ dne pát 22. kvě 2015, 14:25, celkem upraveno 1 x.
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

Mačkat 2x směrovou klávesu pro úhyb protivníkova útoku mi přišlo v The Elder Scrolls Online geniálně vyřešený, zvykl jsem si na to a tady mi to prostě nejde a nejdea přijde mi to hrozně neintuitivní...Takže raději kotouluji...
Je to ale pořád ta stejná ohraná písnička, ve chvíli nouze, když člověk potřebuje něco přeskočit (kořen, zídku, někam se vyškrábat), tak Geralt zaryje hubu do země a začne metat kotrmelce...
AMD RYZEN 5 3600 -- ARCTIC FREEZER 34 -- ASUS ROG CROSSHAIR VI -- PATRIOT VIPER 4 BLACKOUT SERIES 16GB 3600MHz CL17 -- XFX RADEON® 6700XT QICK319 -- KINGSTONE SSD M.2 A2000 500GB -- - SEAGATE 1TB -- TOSHIBA P300 3TB -- SilentiumPC Regnum RG1 Pure Black -- Corsair Gaming Series 600W -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
staré sestavy:
Intel Core i5-4460 -- SilentiumPC Fera 2 HE1224 -- MSI Z97-G43 Gaming -- Kingston HyperX Blue 4x4GB DDR3 1600 -- Sapphire RX 470 NITRO+ OC 4GB GDDR5
AMD Phenom II X4 960 Black Edition -- GELID Solutions Tranquillo - revize 2 -- ASUS M5A97 PRO - AMD 970 -- Kingston HyperX Blue 4x4GB DDR3 1600 -- Sapphire HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 -- iiyama ProLite E2407HDS // AMD Athlon 64 X2 4800+ EE (socket AM2) BOX ADO4800DDBOX -- ASUS M2N-SLI Deluxe - nForce 570 SLi -- Geil Value 4GB (2x1GB) DDR2 800 -- Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB, PCI-E // MIX -- ASUS ENGTX560 DCII OC/2DI/1GD5 -- Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950PRO Ultimate 256 MB, PCI-E -- Gigabyte GA-K8NE - nVidia nForce4 4X -- ASUS M5A97 PRO - AMD 970 -- ASUS M2N32 WS Professional - nForce 590 SLi -- ASUS M2N-E - nForce 570 Ultra -- Thermaltake Mambo VC2421 - Middletower 450W
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

ArgCZ píše:http://zippy.gfycat.com/IcyMediumBabirusa.webm

T1ger: proto nespěchám, včera jsem si uvědomil že podobný RPG jen tak už nebude :(
Ved prave. Dalsie podobne kvalitne rpgcko bude uz len od CDPR. :\ Je to az usmevne, ze velke AAA+ hry s budgetom niektorych krajin sa kvalitou W3 ani len nepriblizuju. Napriklad nedavno vydany DA Inquisition v ramci zanru patri medzi lepsie kusky ale kvalita questov je oproti W3 na mile daleko. V DAI hraca vykopli na obrovsku mapu a nech zbiera hovadiny 3-4 hodiny. Samozrejme hlavny quest bol vatsinou na druhom konci. :\

K tym kotulom a odskakovaniu: sice si uz nepamatam ktora to bola klavesa, kedze som si skoro vsetky poprenastavoval ale ja mam pri stlaceni ctrl+smerova klavesa automaticky krok do strany. Ani som len netusil ze dvojitym stlacenim sa da odskakovat :D Cize u mna to funguje v pohode. Ctrl mam na odskoky a shift na kotule.
Co ma sere, ze mnoho klaves na myske som si musel menit pomocou profilera, kedze v hre klavesa pre menu atd. je natvrdo locknuta. Aj ked nechapem z akeho dovodu.
Ako dalsi minus by som tiez spomenul prenastavovanie klavesy ktora mava rozlisne ukony vzhladom na kontext. Niektore sa proste nedaju nastavit na rozne typy ukonov. Hoc zo sebou nie su v rozpore, kedze kazda sa vyskytuje v inej situacii. Ovladanie treba este vyladit, no.

Btw ako to je z gamepadom vo W3? Podla pre-launch gameplayov sudim, ze funguje 100% ale chcem sa utvrdit nez s tym zacnem laborovat.

Edit: neviete co sa dava do kapes v inventary?
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Kuffor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kuffor »

Ak mas xboxovy gamepad, nemal by si mat najmensi problem. Ja mam Rumblepad 2, zaboha som to nemohol rozbehat ani cez emulator, nakoniec som ale nasiel to spravne .dll a tak teraz gamepad funguje pekne.

Inak celkom ficim na Gwinte, velmi dobra minihra :) Beham po mape a hladam kupcov s kartami, pripadne hram s kym sa da, po prvom vitazstve je vzdy nova karta :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“