Ved prave. Dalsie podobne kvalitne rpgcko bude uz len od CDPR. :\ Je to az usmevne, ze velke AAA+ hry s budgetom niektorych krajin sa kvalitou W3 ani len nepriblizuju. Napriklad nedavno vydany DA Inquisition v ramci zanru patri medzi lepsie kusky ale kvalita questov je oproti W3 na mile daleko. V DAI hraca vykopli na obrovsku mapu a nech zbiera hovadiny 3-4 hodiny. Samozrejme hlavny quest bol vatsinou na druhom konci. :\
K tym kotulom a odskakovaniu: sice si uz nepamatam ktora to bola klavesa, kedze som si skoro vsetky poprenastavoval ale ja mam pri stlaceni ctrl+smerova klavesa automaticky krok do strany. Ani som len netusil ze dvojitym stlacenim sa da odskakovat
Cize u mna to funguje v pohode. Ctrl mam na odskoky a shift na kotule.
Co ma sere, ze mnoho klaves na myske som si musel menit pomocou profilera, kedze v hre klavesa pre menu atd. je natvrdo locknuta. Aj ked nechapem z akeho dovodu.
Ako dalsi minus by som tiez spomenul prenastavovanie klavesy ktora mava rozlisne ukony vzhladom na kontext. Niektore sa proste nedaju nastavit na rozne typy ukonov. Hoc zo sebou nie su v rozpore, kedze kazda sa vyskytuje v inej situacii. Ovladanie treba este vyladit, no.
Btw ako to je z gamepadom vo W3? Podla pre-launch gameplayov sudim, ze funguje 100% ale chcem sa utvrdit nez s tym zacnem laborovat.
Edit: neviete co sa dava do kapes v inventary?