-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Koudy
- Začátečník

Na oficu. Free je ztrata casu behem kteryho muzes levlit postavu na oficu 
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
- Skeeter
- Začátečník

Zase tak uplne ztrata casu to neni...pokud jsi wow zacatecnik tak ti doporucuju na neofiku zacit
treba te to vubec nebude bavit, ale pokud jo tak sam na ofik stejne brzo prejdes.
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Skeeter píše:Zase tak uplne ztrata casu to neni...pokud jsi wow zacatecnik tak ti doporucuju na neofiku zacittreba te to vubec nebude bavit, ale pokud jo tak sam na ofik stejne brzo prejdes.
No právě na neofiku ho to bavit nebude.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
- Butch
- Středně pokročilý

Bude treba do prvniho vymazu accountukaimaster píše:
Az po dvouch mesicich usilovne praci na postave a levelovani mu ji smazou, tak ne kazdej tohle rozdejcha a je ochoten zase zacit od nuly.
Osobne jsem take na neofiku zacinal a tam se "odlamil".
Caste mazani accountu, nizky pocet hracu a nefunkcnost vsech skillu, questu a dalsiho take cloveka zrovna nepotesi. Sice ted uz jsou lepsi emulatory, ale porad to neni ono. Hlavne charaktery jsou uplne jinak nastavene nez na ofiku a tedy nejsou vyrovnane vuci sobe, ani vuci potvurkam. Ale zase co zadarmo chtit ze?
Hral jsem wow na ruznych free serverech a asi po trech mesicich jsem se na to vykaslal. Pak jsem rok nehral a kamos me pak presvedcil do ofika.
Tak jsem hral 5 mesicu na ofiku a tech penez nelituju, protoze to za to stoji.
Jenze ted uz nemam tolik casu, takze jsem zase hrani prerusil a momentalne wow nehraju vubec. Neznam moc nikoho kdo by z ofika se vratil k free.
To je jako jezdit v Mercedesu a pak se presvedcovat k tomu ze ten trabant by taky stacil. Podle me kdo jednou ochutna ofiko, uz na free nevleze.
Ale pisu ted jen za sebe
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja tu hru hraju hlavne kvuli tem lidem a ty atmosfere a to jestli mam lvl 50 nebo 60, zeleny nebo fialovy veci mi je uplne fuk...Butch píše:Bude treba do prvniho vymazu accountukaimaster píše:
Az po dvouch mesicich usilovne praci na postave a levelovani mu ji smazou, tak ne kazdej tohle rozdejcha a je ochoten zase zacit od nuly.
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Skeeter
- Začátečník

Uz se to tu resilo a myslim, ze ne jednou
porste oboje ma neco do sebe...Ofik naprosto nedostizny moznosti, "servis" , hodne lidi a celkove kvalitu.... Neofik ma zase svoji "domaci" atmosferu a je zadarmo
pro kazdyho neco.....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Koudy
- Začátečník

Ja sem free preskocil. Kamos zkousel free a pak sel na ofic a jenom to co rikal me od free odradilo. A samozrejme se asi nemusim moc domyslet jak to na free vypada ze
.
No pokud to hrajes kvuli lidem tak se zamysli co je lepsi... Hrat horsi hru s dobrou komunitou nebo dobrou hru s horsi komunitou. A komunita na oficu je taky v pohode (pokud nevlezes na Drak'Thul teda).
No pokud to hrajes kvuli lidem tak se zamysli co je lepsi... Hrat horsi hru s dobrou komunitou nebo dobrou hru s horsi komunitou. A komunita na oficu je taky v pohode (pokud nevlezes na Drak'Thul teda).
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
- Frostys
- Začátečník

-
Tj, já lituju, že sem vlez na Drak thul a kvůli tomu není tak častý trénink v angličtině... moc čechů.Koudy píše:Ja sem free preskocil. Kamos zkousel free a pak sel na ofic a jenom to co rikal me od free odradilo. A samozrejme se asi nemusim moc domyslet jak to na free vypada ze.
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Koudy
- Začátečník

Tak migrovat se da taky ze jo. Sice to stoji 6 stovek nebo kolik, ale i to se da prezit... Lepsi nez levlit lvl 70 postavu od znova...Frostys píše:Tj, já lituju, že sem vlez na Drak thul a kvůli tomu není tak častý trénink v angličtině... moc čechů.Koudy píše:Ja sem free preskocil. Kamos zkousel free a pak sel na ofic a jenom to co rikal me od free odradilo. A samozrejme se asi nemusim moc domyslet jak to na free vypada ze.
- Vodnik
- Začátečník

-
Jenže kolik lidí umí anglicky natolik, aby se na Ventrilu domluvili se zbytkem raidu o taktice? Já s tím problém nemám, ale občas poslouchám ze sluchátek takové zoufalosti ... O psaném projevu ani nemluvě, to nemá s angličtinou nic společnéhoFrostys píše:Tj, já lituju, že sem vlez na Drak thul a kvůli tomu není tak častý trénink v angličtině... moc čechů.
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Koudy
- Začátečník

Clovece ja nevim, u nas s timhle problemy nemame. Jasny, nekterym ne-rodilym mluvcim nekdy trva nez se vymacknou, ale tak to se da cekat. Taky obcas nemuzu najit vhodny slovo, ale jinak zvladam v klidu.Vodnik píše:Jenže kolik lidí umí anglicky natolik, aby se na Ventrilu domluvili se zbytkem raidu o taktice? Já s tím problém nemám, ale občas poslouchám ze sluchátek takové zoufalosti ... O psaném projevu ani nemluvě, to nemá s angličtinou nic společnéhoFrostys píše:Tj, já lituju, že sem vlez na Drak thul a kvůli tomu není tak častý trénink v angličtině... moc čechů.
Jinak my to mame na TS trochu jinak. U nas prakticky mluvi jenom raid leader(i). Kdyz bych treba ja chtel tak bych mohl no, ale bude to spis voice spam
No a na chat u nas ma mensi vliv tendence zkracovani a leet speaku, ale ani tohle k nam nijak vyrazne nepronika, spis kdyz si nekdo z tech 1337 ubz0ru chce delat srandu, tak to treba pouzije
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Nevím teď, jestli nebudu psát něco, co už tady dávno je, ale jak jsem říkal, že jsem rád, že jsem se dostal na tranzer, kterej je prej nej. free server, tak to není ani tak pravda. Teď hraju na serveru narnias (onlinegamers.cz), kde jsou otevřené registrace a ve špičce je tam asi 600 lidí ...
Abych to nějak osvětlil... Na tranzeru dostanete ban za používání addonů, nefunguje healing wave u shamana, když jste v partě, komunikace s gm možná jen přes fórum, což může být místy zdlouhavé, pády 1-5x do hodiny (v závislosti na tom, jestli na serveru něco dělají) při počtu cca 200lidí...
Za to na narnias máte addony povolené, gm se dá obvykle sehnat na irc, jak jsem řekl 600 lidí ve špičce, heal v partě funguje, onlinegamers nežije z hráčských peněz... Bohužel oproti tranzeru jsou tam i pro mě 2 velké nedostatky. V první řadě, jelikož jsou otevřené registrace, dostane se tam i tuna magorů a rozmazlenců, kteří mě obvykle dokáží totálně vytočit tím, jak si nadávaj na chatu, protože na ně nikdo nemůže... A potom druhý a docela obrovský nedostatek, přes den se tam hraje opravdu špatně... Mají slabší hw, než na tranzeru, takže přes den to laguje opravdu moc. Teď svítá na lepší časy, protože mají přejít na nový připojení a mají dostat další pc, takže potom se to snad zlepší. Co je překvapivé, tak server padá méně než na tranzeru.. klidně to jejich pc utáhne i hodinu, hodinu a půl bez pádu při 600ti lidech.. Teď poslední dobou to padá častěji a jsou opravdu velké lagy, ale to mě moc nemrzí, protože hraju večer a to už se to dá.. od 22 hod je to pohoda...
Takže pokud někdo hledáte free server (a tento ještě neznáte), kde je dost lidí a vypadá to, že to tam mají slušně optimalizované, tak to tam zkuste...
Mimochodem, s přechodem na nové připojení se plánuje i přechod na patch 2.x.x a později i na bc. S tím bude možná spojen wipe itemů....
Abych to nějak osvětlil... Na tranzeru dostanete ban za používání addonů, nefunguje healing wave u shamana, když jste v partě, komunikace s gm možná jen přes fórum, což může být místy zdlouhavé, pády 1-5x do hodiny (v závislosti na tom, jestli na serveru něco dělají) při počtu cca 200lidí...
Za to na narnias máte addony povolené, gm se dá obvykle sehnat na irc, jak jsem řekl 600 lidí ve špičce, heal v partě funguje, onlinegamers nežije z hráčských peněz... Bohužel oproti tranzeru jsou tam i pro mě 2 velké nedostatky. V první řadě, jelikož jsou otevřené registrace, dostane se tam i tuna magorů a rozmazlenců, kteří mě obvykle dokáží totálně vytočit tím, jak si nadávaj na chatu, protože na ně nikdo nemůže... A potom druhý a docela obrovský nedostatek, přes den se tam hraje opravdu špatně... Mají slabší hw, než na tranzeru, takže přes den to laguje opravdu moc. Teď svítá na lepší časy, protože mají přejít na nový připojení a mají dostat další pc, takže potom se to snad zlepší. Co je překvapivé, tak server padá méně než na tranzeru.. klidně to jejich pc utáhne i hodinu, hodinu a půl bez pádu při 600ti lidech.. Teď poslední dobou to padá častěji a jsou opravdu velké lagy, ale to mě moc nemrzí, protože hraju večer a to už se to dá.. od 22 hod je to pohoda...
Takže pokud někdo hledáte free server (a tento ještě neznáte), kde je dost lidí a vypadá to, že to tam mají slušně optimalizované, tak to tam zkuste...
Mimochodem, s přechodem na nové připojení se plánuje i přechod na patch 2.x.x a později i na bc. S tím bude možná spojen wipe itemů....
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Vodnik
- Začátečník

-
Takhle jsme to měli u 40man instancí pochopitelně taky, jenže u pětkových a Karazhanu žvaní kdekdoKoudy píše: Jinak my to mame na TS trochu jinak. U nas prakticky mluvi jenom raid leader(i). Kdyz bych treba ja chtel tak bych mohl no, ale bude to spis voice spam. Pokud ma nekdo pripominky tak to vetsinou pise do chatu a raid leaderi to komentujou mluvenim.
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Koudy
- Začátečník

Tak to vubec. Dohadovani se probiha opet na urovni raid leaderu a oficiruVodnik píše:Takhle jsme to měli u 40man instancí pochopitelně taky, jenže u pětkových a Karazhanu žvaní kdekdoKoudy píše: Jinak my to mame na TS trochu jinak. U nas prakticky mluvi jenom raid leader(i). Kdyz bych treba ja chtel tak bych mohl no, ale bude to spis voice spam. Pokud ma nekdo pripominky tak to vetsinou pise do chatu a raid leaderi to komentujou mluvenim.
Navíc děláme u Karazhanu progress raidy, nikdo to neznáme a tudíž se skoro před každým novým packem a bossem dohaduje všech 10 lidí co a jak
- Vodnik
- Začátečník

-
2Koudy: jsem aktuálně v malé guildě, kde se všichni osobně známe a oficíři jsme tudíž všichni
Raidů kde člověk jen 3-4 hodiny mlčel a jako stroj si plnil svoje sekvence příkazů a maker jsem si užil stovky a už nemám zájem. Tohle je na TBC asi nejpozitivnější změna, i když těch 10man instancí mohlo být daleko víc... Ale zdaleka ještě není otevřeno všechno, tak uvidíme
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Koudy
- Začátečník

Tak tvrde bych to zas nerekl... Je fakt ze TBC prineslo mensi raidy coz je pohodovejsi na domluvu (prece jenom koordinovat 40 lidi...). Ale nevim mne se vic libily raidy v tech 40. Si vem Naxxramas nebo BWL... Takovy epicky souboje v TBC nemas (no jeste jsem nebyl u Magtheridona tam by to mohlo byt dost good). Ale Karazhan je trefa do cernyho. Ten se povedl.
- Vodnik
- Začátečník

-
Mě už BWL/MC/AQ40 lezlo krkem, Naxx jsem moc nechodil, protože zrovna nebyl čas. Stejně se to nikdy nešlo ve 40, plno lidí se tam flákalo a pak jen řvalo Epix, more epix, ....
Takhle hned vidíš jak kdo hraje a jestli se soustředí naplno, je to daleko intenzivnější zábava. Po třech hodinách v Kara jsem zralej na vyždímání dresu
Gruul ani Magtherdion mě zatím moc nezaujali, sice jsem jen nakouknul, ale přišel mi ten boj dost zmatečnej. Můj aktuální oblíbenec je Moroes, pokaždý je to jiný podle složení addů a raidu. Včera se nám nalosovali dva paláti a shadow priest a dát je s jedním shacklem byl docela oříšek.
Gruul ani Magtherdion mě zatím moc nezaujali, sice jsem jen nakouknul, ale přišel mi ten boj dost zmatečnej. Můj aktuální oblíbenec je Moroes, pokaždý je to jiný podle složení addů a raidu. Včera se nám nalosovali dva paláti a shadow priest a dát je s jedním shacklem byl docela oříšek.
vss Vodnik DrC+ (kp)
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
my to davame s jednim priestem naprosto bezneVodnik píše:Mě už BWL/MC/AQ40 lezlo krkem, Naxx jsem moc nechodil, protože zrovna nebyl čas. Stejně se to nikdy nešlo ve 40, plno lidí se tam flákalo a pak jen řvalo Epix, more epix, ....Takhle hned vidíš jak kdo hraje a jestli se soustředí naplno, je to daleko intenzivnější zábava. Po třech hodinách v Kara jsem zralej na vyždímání dresu
btw vodniku nebyls nahodou v immune?