Fallout 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Fallout 4

Příspěvek od Flegy »

jediny podobny je red rocket truck shop. naleznes ho hned na zacatku mapy po prekroceni mostu. nic podobneho na mape jineho neni.
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

ja si to loadnul a neni to 100% ono...ale ja s tim zit muzu :-D
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Testovací lokace.... stejně jako v Skyrimu je jedna lokace v menu, která vůbec ve světě není... :)
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

Když se mrknete na ty screenshoty, tak na tom prvním jsou vi dálce vidět nějaký dva stožáry. Taky stromy v pozadí jsou jen takyvý ty nekvalitní "kulisy" co jsou v zóně za okrajem mapy. Na druhý fotce je vpravo vidět křižovatka na pilířích a v dálce město. Možná podle kopců a tý křižovatky, by se dala najít alespoň ta silnice.
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

Flegy píše:jediny podobny je red rocket truck shop. naleznes ho hned na zacatku mapy po prekroceni mostu. nic podobneho na mape jineho neni.
Ten red rocket truck shop na začátku se mi právě moc nelíbí, radši bych ten druhej. Na podobnej jsem narazil na dvou místech, ale není tam workshop.
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

Teda pánové, koukám, že to tu teda žije :mrgreen: Jsem si myslel jak si pokecám o Falloutu a on to snad už nikdo nehraje.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Hraje, ale nevim o cem chces kecat ? O testovaci lokaci ?
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

Hladis píše:Hraje, ale nevim o cem chces kecat ? O testovaci lokaci ?
Proč ne :D ? A teď z trochu jiného soudku. Jakožto odborníka na textury a další, bych se chtěl zeptat, proč jsou viditelné spoje na těle postav, kde se napojuje krk k tělu. Koukal jsem, že třeba když je postava ve stínu, tak to vidět není, spíš jen na světle. Takže předpokládám, že to bude tou spodní texturou. U Skyrimu těch vrstev bylo víc a asi to fungovalo trochu jinak, mohl by jsi mi to nějak osvětlit ? Mám v tom trochu zmatky, je možné, že do toho kecá i 3d model ?

Díky
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jestli řešíš problem vanilla textur tak si je prostě modni, na to je modu dost, já s texturama žádnej problem nemam

přemejšlim jak budu hrát příští hru, ted jedu celou hru v power armor, topim se v penězích a zbraně jsou všechny OP už od začátku, možná jsem si měl dát jinou obtížnost :D
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

1-Honza:
Ve Falloutu 4 jsem se nehrabal, takze nevim jak tam ma Bethesda reseny meshe a textury, ale mělo by to byt jiny proti Skyrimu. Me stacilo kolik casu jsem stravil nad Skyrimem a nehodlam to opakovat u Fallout 4.
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

Hladis píše:1-Honza:
Ve Falloutu 4 jsem se nehrabal, takze nevim jak tam ma Bethesda reseny meshe a textury, ale mělo by to byt jiny proti Skyrimu. Me stacilo kolik casu jsem stravil nad Skyrimem a nehodlam to opakovat u Fallout 4.
Tvé balíky textur pro Skyrim jsou super, moc rád jsem je používal. Asi už ti to psala spousta lidí, ale odvedl jsi pořádný kus práce a moc si toho cením. Tak trochu jsem doufal, že si to zopákneš i u Fallouta 4. Textury jsou stále typu DDS, ale jiná verze, takže je potřeba zvláštní plugin k jejich otevření, případně editaci.
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

LoCo99 píše:jestli řešíš problem vanilla textur tak si je prostě modni, na to je modu dost, já s texturama žádnej problem nemam

přemejšlim jak budu hrát příští hru, ted jedu celou hru v power armor, topim se v penězích a zbraně jsou všechny OP už od začátku, možná jsem si měl dát jinou obtížnost :D
No problém mám právě u těch z modu, stáhnul jsem si CBBE tělo, protože jsem starej dobytek a když svlíknu ženskou, tak chci a by byla nhatá :-D . Jinak co se týče postupu ve hře mám už 92 level, po mapě běhám v obyčejnejch hadrech a skoro všechny zastřelím na jednu ránu do hlavy, no kecám párač je na 3 :D
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

1-Honza píše:Tak trochu jsem doufal, že si to zopákneš i u Fallouta 4.
ee Skyrim stacil a to jsem ho ani nedokoncil.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tak CBBE mám taky, ale používám jiný textury , myslim že tyhle http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/ ... w%3D&pUp=1, poznává se to docela blbě jelikož spousta modů se mi překrývá

nebo máš nějakej mod na tváře NPC nebo u koho pozoruješ ten problem, a barva pleti ti nesedí s texturou těla, tzn jiny face textury než body textury (hodně jiný jestli je to vidět)
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

nikdy jsem fallout nehral, krome 2dilu, kdyz jsem byl spunt, ale to sem nechapal a nevnimal zadnej pribeh jenom jsem si proste hral...kdyz ted zacnu F4 pohlti me hra jako vas nebo budu mit jinej pohled na hru ? :) diky :)
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Podle mě asi pohltí, ale ne úplně hned, asi až za nějaký čas, co té hře přijdeš na kloub :) Já sám tedy Fallout 4 nemám, ale viděl jsem několik LP (televize už je dávno mrtvá, tak co si má člověk pustit k jídlu, že :) ) a ze začátku jsem moc nechápal, co je na té hře tak úžasné, spíš mi to přišlo jen jako průměrná, možná i podprůměrná hra. Až po celkem dlouhém čase jsem tomu začal přicházet na kloub, když jsem viděl, co všechno tam můžeš dělat a tak :)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no z videa tě to asi nepohltí, ale z hraní určitě... klasická RPG hra, máš nutkání projít všechny lokace, mít co nejvíc peněz a hledat nejlepší/nejhezčí vybavení, pak určitě + pro mě aspoň je to že ikdyž je hra z budoucnosti tak se to odehrává v uvěřitelnym prostředí a uvěřitelně to vypadá, něco jak stalker ale hra neni depresivní

já jsem nehrál žádnej předchozí fallout, respektive zkusil sem new vegas na doporučení (protože jsem strávil strašně moc času u Skyrim, jehož předchozí díly jsem taky ale nehral), ale byl sem z toho akorát zmatenej

zezačátku jsem jenom absolutně netušil kde můžu prodat nějaký věci, jestli existujou nějaký základny, co můžu udělat aby po mě nešli nějaký "policajti", a taky jsem nevěděl co to je VATS a jak fungujou ty perky (S.P.E.C.I.A.L) + jsem si docela náhodně rozdělil body do vlastností

hra nemá žádnej tutorial, ale hodně rychle se naučíš všechno co potřebuješ a kdyžtak existujou články na redditu s ruznejma tipama, ale občas to je takovej "spoiler" když to neobjevíš tu věc sám ale někdo ti řekne že v tý hře je

každopádně hra je super, už mam asi 100 hodin a furt sem nedohral příběh
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Spíš jsem to myslel tak, že jsem nikdy předtím žádný Fallout neviděl, takže jsem z toho byl mírně zmatený ze začátku, ale potom, co jsem viděl právě vylepšování zbraní, obranu základny a všechny možné věci, tak jsem to teprve pochopil :)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já nikdy nehrál F1 a F2, hrál jsem až F3, kterej mě chytnul okamžitě a nepustil, dokud jsem ho neprolez celej skrz naskrz včetně pěti datadisků, ke konci jsem dal explorer perk, kterej mi odhalil všechny místa na mapě. Tenkrát jsem myslel, že už mi to moc novejch lokací neukáže, protože jsem toho prolez fakt hodně, ale explorer perk odhalil ještě dobře pětinu mapy.

Překvapivě mě tolik nechytnul New Vegas, kterej všichni tak chválej (a já to respektuju). Asi mi nesedla atmosféra tý pouště, rozjel jsem ho snad třikrát a nikdy nedohrál, možná se někdy kousnu a ponořim se do toho. Vím, že je to dobrá hra, ale s celkovou atmosférou a vcítěním se do prostředí jsem měl prostě problém.

Teď čtyřka je pro mě něco jako trojka - nemůžu se od toho odtrhnout. Questy 'dojdi/přines/sejmi apod. mi nevaděj, mě se jedná o celkovou atmosféru, která je příkladná. A z mýho pohledu tu hru nakopli neskutečně dobře těma settlementama. Mám jich funkčních už asi osmnáct, prý jich tam je třicet. Ale už teď mám vždycky někde na mapě settlement, kde můžu přezbrojit, odhodit krámy, vyspat se apod. A na atmosféru to začíná mít vliv, začíná tam bejt dost míst, kde jsou lidi v pohodě než míst, kde vás chce neustále někdo zabít.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

LoCo99 píše:tak CBBE mám taky, ale používám jiný textury , myslim že tyhle http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/ ... w%3D&pUp=1, poznává se to docela blbě jelikož spousta modů se mi překrývá

nebo máš nějakej mod na tváře NPC nebo u koho pozoruješ ten problem, a barva pleti ti nesedí s texturou těla, tzn jiny face textury než body textury (hodně jiný jestli je to vidět)
Zas až tak moc to vidět není, používám tyhle textury http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/476/? Zkusím ty textury z odkazu od tebe, vypadaj dobře.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“