Diablo IV

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo IV

Příspěvek od Nordir »

Zadny season 2 ... ale in future :-D
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Zkusil jsem pro zmenu season rogina a dava docela slusnej damage, co mi ale vadi ze musim porad ucucavat flasticky, protoze kazdy skrabnuti mu ubere dost zivota. Asi zkusim jeste barbiho, kterej vydrzi vic i kdyz je na muj vkus dost pomalej, zvlast s 2H weapon. Zatim nejlip vypada ten druid, kterej je v rychlosti, obrane i utoku bez konkurecne, hlavne ted kdyz mi padla ta unikatni hul ktera z nej dela elektrovlkodlaka. Pri pouziti specialnich aspectu a afixu na zkraceni cd muze cd skilly pouzivat prakticky instantne a je nezastavitelnej. Obavam se aby ho nenerfli, protoze ostatni figury jsou proti nemu jen do poctu.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
rhinos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rhinos »

hele nemohlo by se to zdraví doplňovat automaticky při nějaké kritické hodnotě klidně jako volba gameplay v menu? :-)
Jsem na dovče tak jsem začal hrát za sorcerku a tak od 17 levelu to jde ,ale předtím jsem zdechal na každém rohu :-)
Ale jsem typicky casual hráč :)
A po tom prvotním patchi to bylo asi slušně zabugovaný. Bojoval jsem s nějakou elitnější potvorou a když už byla na zdechnutí tak utekla za obrazovku a vrátila se s plným zdravím což mě dost nasralo :-)

Jo a šlo vám to včera? Já se tam po 23h nedostal.
AMD Ryzen 7 5700X | Gelid Solutions Glacier | MSI X470 Gaming Plus MAX | Gigabyte P850GM 80+Bronze |
32 GB DDR4 3600 Kingston Fury Beast RGB | GIGABYTE RTX 3080 Ti EAGLE 12GB
brambora81
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brambora81 »

meto beha uplne v pohode
hral jsem vcera v pracci kdyz me jela forma od 1500 do 2 dorana uplne v pohode
rhinos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rhinos »

no nezobrazovali se ani ty obrázky v battlenet aplikaci a nahoře to psalo ,že je problém se servery a pracují na tom. Teď už OK. Ale možná se to připojovalo na jiné servery než v ČR. Já jsem teď trochu víc na jihu :-)
AMD Ryzen 7 5700X | Gelid Solutions Glacier | MSI X470 Gaming Plus MAX | Gigabyte P850GM 80+Bronze |
32 GB DDR4 3600 Kingston Fury Beast RGB | GIGABYTE RTX 3080 Ti EAGLE 12GB
VeCkO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeCkO »

Dneska jsem byl Helltide poprvé na Season a těch 250 orbů na Mystery je dostale hnus :D nebaví mě to teda :D
Obrázek
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI-|- RX 7900 XTX 24GB Nitro+ -|- ADATA XPG 48GB CL30
3440x1440 UltraWide -|- SAMSUNG S24 ULTRA

>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Heltide uz neni takova farma (aspon teda na tech 5x lvlech s nedokonalymi buildy na T3), ve dvou sme dali dve mystery chesty za hodku plus dve 75 na ruce, takze nic moc. Spise bylo dneska vtipne zabijeni elit, protoze dlouhou dobu se jim nehejbal HP bar, pak najednou pulka HP a po chvili mrtve nebo dlouho nic a pak cele HP fuc. Kamos mel dneska nekalikaminutove porty. Proste neco pekne posrali s patchem.
VeCkO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeCkO »

Příští týden prý bude buff Sorcky + Barba tak jsem zvědavý... protože jsem teď dodelal Capstone Dung na Tier 4 solo za Barba a bose jsem zabil asi za 10s na lvlu 59 :D
Obrázek
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI-|- RX 7900 XTX 24GB Nitro+ -|- ADATA XPG 48GB CL30

>>>>INSTAGRAM<<<<
VeCkO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeCkO »

Obrázek

Dneska padl tenhle mount z Nightmare Dungu.. Padlo mi jich už hodně, ale tenhle mi příjde dost cool 8-) :lol:

>>>>INSTAGRAM<<<<
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Zajimalo by me jestli funguje aspect u zbrane ktera je sice ve slotu ale nepouzita. Jedu ted flurry rogina, tedy ciste meele se dvema dykami ale v 2H slotu mam nevyuzitou kusi s aspectem podporujicim prave flurry, coz sice na prvni pohled nedava smysl ale je to vysoce zadouci, protoze u 2H zbrane ma aspect o 100% vyssi ucinek. Problem je ze v praxi se to v tom bordelu na obrazovce jednoznacne nepozna a nikde jsem k tomu nenasel jasne vyjadreni, nebo jsem ho prehlednul.
Ten rogue me dost bavi, je rychlej a dava zdrcujici damage, i kdyz je snadno ochromitelnej a parkrat mi kvuli tomu chcipnul protoze se nemoh hejbat.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
Gejmr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gejmr »

To si pis ze funguje
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Započítávají se všechny aspekty ze zbraní i když je zrovna aktivně nevyužíváš.
Grim3
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Grim3 »

Zdar děti, hraje to ještě někdo? Nebo už to všichni máte dohraný? :wink:
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Po tom patchi je to o nicem
Nerfnuty dmg, armor, i classy ktery to nepotrebovaly
Nerfnuty xp, cely svet je o 5 lvlu niz nez ja, wtf, kteryho debila to napadlo? 50% xp dolu, nema smysl vubec zabijet moby v open worldu, jediny co dava xp je odevzdavani stromku
Nerfnuty i bonus xp za zabijeni mobu vyssiho lvlu
Helltide tim nerfem na 250 cinderu za truhlu uplne mrtvy
T3 nightmare dungy jsou prazdny, je v nich par mobu, uzasny jak udelaji hodinovy stream kde vykladaji jak to boostnou... ti sami lidi kteri to nerfnuli
grind mezi T3 a T4 je nudny a trapny
S1 theme je joke, musis zabit elitku 2x po sobe pak padne srdce, wow, skoda jenom ze ty wrathful ktery jsou pouzitelny nepadaji
Onlajnovka kde potkavas lidi, ale neni tu zadny channel, lobby, nic kde by sis s nima mohl psat, wow
Kun porad narazi do niceho
Tech 2,2 na metacriticu je :lol:
Grim3
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Grim3 »

Já to před pár dny koupil, nedbal jsem varování a jasnej náznaků, že je něco špatně. A teď to mám. Ale chci být optimista - jak vás tu čtu, tak i tak se v tom dají utopit nějaký hodiny a dostat své prachy formou slušné zábavy zpátky, ne? Aspoň na začátku, než se člověk dostane do toho slavného endgejmu...
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kdyz ti nebude pribeh proti srsti, tak 20-30 hodin tam nechas na pohodu, ale je to rozhodne nejslabsi hra co se tyka pribehu od blizzardu, absence cutscen tomu dava posledni hrebicek do rakve
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Kvůli příběhu bych za to víc jak 40€ nedal. Nebo ještě lépe, zajdi si na YouTube, koukni na nějaký playthrough sestřih a zakonči to cinematic videem s Inariusem - TJ v podstatě jediný highlight hry.

Jinak tento týden vyházeli celý lead developement team. Sezónu nikdo nehraje a MEMEs o neschopnosti a diletanství teamu už taky nikoho nebaví. "Počkej si na endgame" se přehouplo přes "počkej si na season 1/2/3/...10" až k "počkej si na datadisk" (za dalších 69€).
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

TankGeorge píše: ned 6. srp 2023, 13:38 Sezónu nikdo nehraje
Jasně, jen asi 7 milionu lidí :lol:
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

TankGeorge píše: ned 6. srp 2023, 13:38 Kvůli příběhu bych za to víc jak 40€ nedal. Nebo ještě lépe, zajdi si na YouTube, koukni na nějaký playthrough sestřih a zakonči to cinematic videem s Inariusem - TJ v podstatě jediný highlight hry.

Jinak tento týden vyházeli celý lead developement team. Sezónu nikdo nehraje a MEMEs o neschopnosti a diletanství teamu už taky nikoho nebaví. "Počkej si na endgame" se přehouplo přes "počkej si na season 1/2/3/...10" až k "počkej si na datadisk" (za dalších 69€).
Wut? Jenom jsem teď našel, že mají otevřený nějaky nový pozice, možná někoho vyházeli, protože season (nebo resp. spíš patch 1.1.0) se fakt moc nepovedla, ale celej lead dev team to asi nebude.
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2
Grim3
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Grim3 »

No jsem z toho dost rozpačitej. Můj herní etalon se formoval v 90kách. To herní průmysl vznikal, a tak vznikaly i revoluční hry. Nejsem úplně zkostnatělý a je mi jasný, že se to nevrátí. Navíc třeba z D2R (dle mého velmi zdařilé) je krásně vidět, jak se herní design posunul a že i ty dávný revoluční pecky už jsou prostě překonaný.

Z D3 jsem také na začátku radostí neskákal (přeci jen jsem konzerva). Ale prostě mělo to snahu o inovaci, mělo to tah na branku, někomu se to sice nemuselo líbit, bylo to zoufale nedotažený, ale mělo to výraz a po RoS a dalších updatech – utopil jsem v tom dost hodin a nakonec uznávám, že to nebylo vůbec špatný.

Ale… tohle, tohle je takový… jak hra od Ubisoftu. Dá se to hrát, i to asi chvilku baví, ale je to zoufale prázdný, generický, bez výrazu, bez atmosféry, osobitosti, prostě výrobní framework herního obchodního modelu. Naprosto tomu chybí ten efekt „Co bude asi v další lokaci?, Kam se posune příběh? Hurá, našel jsem Burizu Do Kyanon .. Zodiac!“ atd…

Zatím mi přijde zajímavé jen levelování, ostatní je jen nudné posunování statů v nudném světě.

Tak jsem to zhejtil, tak se nezlobte, asi jsem starej…. :roll:
Naposledy upravil(a) Grim3 dne ned 6. srp 2023, 18:18, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“