Kelly píše:kdyby jsi cetl forum toho serveru a zacal pouzivat tlacitko edit na tomhle foru bylo by to dobry.....
server je dole kvuli udrzbe atd. este zitra to bude blbnout protoze pridavaji dalsi pocitac pro prihlasovaci server...
přesněji řečeno, podle oficiální zprávy budou o víkendu tvořit samostatný login server...
We should have this up and running for the weekend
podle toho co ja rozumim, to znamena ze to chteji mit funkcni na(pro) vikend, ne behem vikendu
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Me by spis potesilo "safe"...
Uz to zase chvilkama pada, ale noc uz snad bude goood... Teda doufam pac budu mit cas az v nedeli vecer, takze dneska to budu zkouset do rana(nick Taurion, position elven village, rad se spojim s kymkoli z tohoto serveru, se "smates" uz jsme v kontaktu).
s.754 AMD64 2800+@2457MHz(11397 sandra2004), SOLTEK SL-K8AN2E-GR, 2*512DDR550 Mushkin(4202mb/s sandra2004), SATA NCQ 160GB Seagate, GF6800@380/813(10450b 3d03), pak uz jen LCD Benq FP931(obrazovka samsung, 16ms), LG4163B, SDR 1412T.
chtel sjem se zeptat kde jsou k sehnani SSD . Zatim je nachazim jenu lidi co je prodavaj na ulicich cca od 25-30 addenu a jelikz neivm puvodn cenu nevim o kolik je to drazsi .
v shopu se neprodávaj, daj se akorát sebrat/vyrobit, nevim jak je to s ekonomikou na Kainu, ale na Bartzu jsem za SSD nedal nikdy vic jak 20a, spíš mě potěšilo 18a , za 28a už jsem kupoval SSC. Záleží kde nakupuješ, v Giran Harbor jsou asi nejlepší ceny, v Dionu bývají jen občas...
tohle je screen ze vcerejsi guild akce, hh davali jsme orcum na prdel
az na zomba, z toho se tam uz pravdu stavala zombie
pro zvetseni kliknete na obrazek
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Delam to nerad, ale je to nutne. Odedneska budeme vybirat kdo do clanu vstoupi a kdo ne a budeme hlasovat . A timto po porade s nekolika cleny zamitam zadost uzivatele xavier...
Tak na SSD mam docela smulu pac rano jsem videl v Dionu jeden kus za 18 ale mel jich pouze 300. A pak tam byl takovej vydriduch kterej za ne chtel 40 , tak jsem si rekl , ze bych s epodival do jinych mest. Procestoval sem jich nekolik a za cestovani sjem utratil cca 100k Nakonec jsemse vratil do Dionu a koupil si je za tech 40 za ku s .
Jelikoz se nam tady ten thread zacina lehce preplnovat, tak prosim vsechny, kteri maji zajem o vstup do naseho clanu at mi poslou zadost pres SZ, diky
btw lidi mate cas dneska vecer ze by sme zas zasli nekam spolu?