Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
!Dandee!
Nováček
Nováček

Příspěvek od !Dandee! »

jdou tunit bonusovy auta? Asi těžko, co? :roll:
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Idu napr, Camaro,cop car,cop SUV, aj osobne, pomocou jedneho programu co sa vola CarReplacer si ich jednoducho naimportujes do garaze
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

Nazdar ako vam ide NFSMW na podobnej zostave: mam Barton 2600+ 512 MB RAM a Radeon 9800 pro default.Mne to seka aj na 1024*768 medium
nechapem
dik
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

dendroid píše:Nazdar ako vam ide NFSMW na podobnej zostave: mam Barton 2600+ 512 MB RAM a Radeon 9800 pro default.Mne to seka aj na 1024*768 medium
nechapem
dik
Málo RAM :wink:
Když dáš jeste jednu 512 bude to o hodne svižnější, na podobne sestave to jelo na medium 1024x768 dobře...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Sestava viz podpis podobna.
800*600 asi stredni a skube se to kazdou chvili. Nejvice v zavode..
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

len ja nemam pocit ze by to bolo kvoli RAM pretoze nedostatok RAM sposobi obcasne dlodobe zaseky kvoli swapovaniu disku.Mne to ale ide o nicom stale mam tak od tych 13 fps vyssie, dom rad ked mam nieco cez 30 a aj to je skor zriedkavost.
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

dendroid píše:len ja nemam pocit ze by to bolo kvoli RAM pretoze nedostatok RAM sposobi obcasne dlodobe zaseky kvoli swapovaniu disku.Mne to ale ide o nicom stale mam tak od tych 13 fps vyssie, dom rad ked mam nieco cez 30 a aj to je skor zriedkavost.
Povypinej veci co hodne snizuji FPS a pritom nic moc rozdil v kvalite. Hlavne stiny den uplne na minimum - zerou FPS a efekt nic moc. Taky se podivej jestli nemas nejaky vyhlazovani. To neni nic pro tvou kartu :wink:
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

ale aj tak sa mi tozda malo ja by som potreboval vediet skor presne nastavenie detailov a rozlisenia a FPS od niekoho s podobnou zostavou
Neboj nastavit si to viem ale ide mi skor o to ze sa mi nezda to ako mi to ide
obywan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od obywan »

Zdar. Mam takovej malej problem.
Kdyz sem v obchode, tak mi nefunguje mys, takze nemuzu prepinat barvy atd.. :x
Nevite co s tim?
Mam tam patch 1.3.
bzzz
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

obywan píše:Zdar. Mam takovej malej problem.
Kdyz sem v obchode, tak mi nefunguje mys, takze nemuzu prepinat barvy atd.. :x
Nevite co s tim?
Mam tam patch 1.3.
skus minimalizovat hru a znova otvorit, mne to pomohlo, ale nemal som 1.3
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Primátor »

512 je malo na hru, staci ale ne na vyssi detaily. Ja to hraju s moji sestavou na 1024x748 a polovic detaily okolo 40-50FPS ale obcas se to jako na chvilicku pozastavi, takze chce to vic RAM :) Jinak se to neseka ani nehlemejzdi.

Btw to s tou mysi mi dela taky, nic neobvykleho :wink:
obywan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od obywan »

Tak co teda s tou mysi?
Zkousel jsem to minimalizobvat, ale nic :(
Delalo mi to i kdyz jsem tam nemel ten patch. Kdyz jsem to hral kdysi predtim, tak zadny problem :(
bzzz
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

obywan píše:Tak co teda s tou mysi?
Zkousel jsem to minimalizobvat, ale nic :(
Delalo mi to i kdyz jsem tam nemel ten patch. Kdyz jsem to hral kdysi predtim, tak zadny problem :(
Ty barvy v shopu se přepínají nulou nad alfabetickou klavesnicí :wink:

//edit Thellwin - smazán nicneříkající post
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

po zhruba půlroční přestávce jsem se vrátil v pátek k této hře, mam jí rozehranou u jezdce číslo dvě a už to začíná být hodně obtížné, nevim jaké auto si dříve vzít abych určitej závod dojel v pořádku, ale na 3. - 5. pokus vždy dojedu, bohužel policie už hodně otravuje a je těžší jí ujíždět

před půlrokem jsem to ještě hrál a klávesnici, ale teď už hraju na gamepadu, s gamepadem jsem dohrál Carbony takže mi nedělalo problém teď hrát také s gamepadem

pro mě je víc zábavnější Most Wanted než Carbon a zdá se mi i delší, snad už se konečně dostanu k závodu proti předposlednímu jezdci a pudu na posledního...
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Ja to dohral s Carrerou GT, je to v rychlosti a zrychleni neprekonatelne auto
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Kamikadze píše:Ja to dohral s Carrerou GT, je to v rychlosti a zrychleni neprekonatelne auto
Přesně tak...hraju to znova a též mám Carreru...vždy po pokoření nějakého jezdce,si beru bonus známku pro lepší díly motoru a pak je Carrera nej auto...rychlost+stabilita je best... i když ještě to poslední porsche GT je masakr taky :lol:
Jinak Carbony jsem hrál cca 30min a pak letěly do háje...ty se nepovedly :(
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Kamikadze píše:Ja to dohral s Carrerou GT, je to v rychlosti a zrychleni neprekonatelne auto
teď nevím jestli se Carrera vyhrává od jiného jezdce nebo se kupuje, ale prohledam net a určitě odpověď najdu, díky, zatim jezdim s Astonem Martinem nebo Lamborghini, občas Corvetta, ale ta se hůře ovládá
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

ManchesterUnited píše:
teď nevím jestli se Carrera vyhrává od jiného jezdce nebo se kupuje, ale prohledam net a určitě odpověď najdu, díky, zatim jezdim s Astonem Martinem nebo Lamborghini, občas Corvetta, ale ta se hůře ovládá
já ho dostal..vzal jsem si bonus market a tam mi vyšlo to pink slip atd... takže mě nestála nic:) Ale také jsem ji už jednou kupoval:(
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

takže Carrera koupena, ale po 3 hodinách mi jí zabavili, takže teď zkoušim hrát s čim se dá, ale poslední milestone před závodem proti 2. protivníkovi mi nejde :sad: tak sem teda zvědavej jak to nakonec vyřešim
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

ManchesterUnited píše:takže Carrera koupena, ale po 3 hodinách mi jí zabavili, takže teď zkoušim hrát s čim se dá, ale poslední milestone před závodem proti 2. protivníkovi mi nejde :sad: tak sem teda zvědavej jak to nakonec vyřešim

tak si to neukladej kdyz te chyti :)
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“