A to si zas vydedukoval z čeho prosimtěblahorodie píše:kde sme to skoncili, ked kupuje VGA podla pribalenych hier ? trapne
Jinak pěkný fotky, nejvíc mě zaujaly MSIčka, mám je prostě rád a co je tam hlavně v tabulce je "Price US: 299$"...
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

A to si zas vydedukoval z čeho prosimtěblahorodie píše:kde sme to skoncili, ked kupuje VGA podla pribalenych hier ? trapne

Můžeš mi prosimtě v tom mym postu najít, kde píšu, že s koupí karty se rozhoduju podle přibalenejch her?CageJ píše:z toho co si pisal

sam_217 píše:A ten bundle by aspoň mohli vylepšit, dřív to bylo super...Crysis 3 a Bioshock Infinite, nebo Tomb Raider + nevim co už...Nechápu, když bundlovali celý série HD7950 a 7970 takovou hit akční novinkou jako Crysis 3 dohromady s Bioshockem, tak maj problém dát BF4 ke každý nový kartě...ale řiká se, že ten tomb raider je dobrej, tak ještě nebudu ten jejich bundle úplně zatracovat, třebaže všecky ty hry co za něco stály už mám, protože sou to rok/2 starý tituly a nebo sou to naopak tituly, co mě vůbec nezajímaj.

Stejně tak mě nakonec bude i jedno, zdali k R9 280X bude klasickej Gold Reward...pokud předvede to co poslal IvanB v odkaze, že by se mohlo jednat asi o lepší revize jader - vyšší základní clocks nebo vyšší OC potenciál, určitě to bude stát za úvahu. Ale 299 dolarů by byla dobrá nabídka, s přirážkou českejch cen to pak nebude dražší, jak HD7970 , pak by to čekání aspoň nebyla ztráta času.blahorodie píše:Do Boha Krista Marii, ja som to nemyslel na teba , ale vseobecne.
Osobne som za absolutne zrazanie cien na dno, hry si kupime kazdy kto ake chce .
Na cenu, potencial OC nereferencnej 290X cakam ako pes na granule

Myslim, ze s chapanim tu ma problem niekto iny.. precitaj si to co som zvyraznil..sam_217 píše:blahorodie píše:Do Boha Krista Marii, ja som to nemyslel na teba , ale vseobecne.
@CageJ: úžasnej citát, nic nového neříkající a já se opět ptám, kde je tam fráze přesně znějící ve smyslu že u výběru karty se výhradně rozhoduju podle přibalených her. Buď si přestaň domejšlet něco, co tam není a nauč se číst pořádně, nebo přestaň plodit nesmysly. Thx.

Ache píše:Tu milionářovo newsku sem si preventivně screenshotoval.Cena vypadá celkem slušně pokud to bude výkonově atakovat TITANA... proč ne.
2 krtek: http://abload.de/img/obr-hawaib2xdj.png
CageJ píše:512bit je velmi nepravdepodobna a opustili od nej velmi, velmi davno, hlavne kvoli velmi vysokym nakladom...