-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Styl hrani nasich healeru v MC byl takovej ze na trashu byli vsichni na follow a afk :). Nejaci 3 obetavci to hrali a ostatni se vraceli vicemene jenom na bossy. V druhe pulce MC (tj. od Garra dal) uz meli vsechno vygoogleny tak se vratili nudit do hry... MC je hrozna instance...

BWL bylo celkem zabavny i kdyzs to sel po 20.

AQ40 ... hmmm AQ40 bylo divny. Nevyvazena obtiznost bossu (treba triumvirate je celkem tezkej oproti takovymu Fankrissovi, ale narozdil od nej se trio nemusi chosit), hodne volitelnych, takze se prakticky dala pulka instance preskocit. Twin Emperors naprosto genialni souboj.

Naxx byla mega uchylarna kde se wipovalo snad na kazdym pullu :-D . Ale bossove dobri (tolik sem jich nevidel... TBC prislo moc brzo)...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Koudy píše:*TBC prislo moc brzo)...

amen :) uz jen kvuli tomu jak se podarilo blizzardu posunou NEbalanc do vyssi urovne kolik veci zadrbalki a nedodelali a defakto ani nedomysleli a kazdy patch pusobi jako dalsi datadisk protoze vcelku zasadne ovlivnuje kdyz ne vsechny tak aspon nektere classy.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Vodnik píše:2LOVIT: jo, i v Immune jsem byl :-)
tak to se zname :) urcite ti neco rekne tuberkules pripadne magiera
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

LOVIT píše: tak to se zname :) urcite ti neco rekne tuberkules pripadne magiera
Pochopitelně :-) Škoda že to s Immune dopadlo, tak jak to dopadlo...
vss Vodnik DrC+ (kp)
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Zdravím, nevíte o dobrým servru na verzi 1.12.1 , s volnýma registracema?
Není to pro mne, já už mám BC, ale kámoš by chtěl poradit, vím že řeknete že mám hledat, ale spousta jich už není aktuálních dík moc. :)
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

No free ti neporadim, ale na oficech cekam 2.1 patch pristi tejden tak muzes vlezt na neco kvalitniho :wink:
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Njn, právě že to není pro mne, tak ofici asi nebude to pravý ořechov :(
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

:o

celkem drsny teda. Nejlepsi ta hlaska s kongresem :-D (je videt ze americti poslanci nebo senatori nebo co to maji v kongresu asi nemaji co delat...)
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Tady je jak to asi mohlo dopadnout:
http://www.thenoobcomic.com/daily/strip252.html
;-)

Doporucuji precist cely komix, je to docela dobre.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja ted bohuzel nehraju mam takovou vynucenou pracovni pauzu :) navic mi to zase NEJDE zaplatit :( uz me to fakt toci... Myslite, ze ma cenu obratit se na Ceskou Sporitelnu s problemem ze mi to odmita platby ? Pac z Blizzu se mi ozvou po 14-ti dnech s tim, ze vsechno funguje tak jak ma....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Neni to chyba banky. Pokud vim tak je ted nejaka momentalni disfunkce ceskych platebnich karet. Nastesti mam zaplaceny na par mesicu jeste takze to snad zatim vyresi...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

No ja mam tenhle problem od zacatku hrani :) vetsinou jsem to resil pres kamose ale ten nema momentalne prachy na uctu takze mam asi smolika pac zajet si nekam pro kupon naprosto nestiham...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak jsem tady před pár dny psal o serveru narnias, tak už tam mají nový hw + bc ... vůbec to nelaguje. Lidí zatím 300+, teď už možná více. Nevím, protože jsem to nevydržel a přešel na ofik a teda musím říct, že je to tam opravdu úplně o něčem jiným a přinejmenším 3x tak zábavnější už jenom z toho důvodu, že questy fungují jak mají a moby castěj o stošest :)

Takže pokud je tu někdo, koho baví wow, hraje ho skoro každý den (v mém případě jen večer až když jsem doma) a možnost to platit, tak přejděte, ta hra tam je opravdu strašně návyková a kdybych neměl povinnosti a společenský život, tak tam sedím celej den :D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Plati tady nekdo wowko pres Visa electron od Cesky sporitelny ? predevsim me zajima nekdo kdo ma stejne jako ja jen trimistnej verif. code. Pac ten mi to porad odmita...
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Predem : podle me je uplne jedno jestli mas sporitelnu, GE nebo CSOB nebo neco jinyho. Platebni karty ma 1 spolecnost (Visa treba) a banky jsou distributori karet.

Jinak jo ja platim Visou Electron...

Viz posty na xzone ode me :

Návod pro placení World of Warcraftu platební kartou :

Po lognutí na svůj účet na webu mužete změnit způsob platby. Vyberte kartu, kterou máte. Na další obrazovce je výběr délky předplatného a samotné údaje o kartě.

Full name : První políčko je jméno, druhé příjmení. Osobně píšu normálně velká první písmena a ostaní malá.
e-mail : Místo pro e-mail držitele karty (jakýkoli Vás mail).
Card Type : Zde mužete změnit typ karty, ze kterého chcete platit.
Car Number : Sem vepište 16 čísel z přední strany platební karty. Na kartě samotné jsou to čtyři čtyřčislí. Do políčka na webu vepište bez mezer.
Expiration : Na kartě je na přední straně je místo označené jako Valid Thru, což je Expitration (měsíc/rok, ve kterém vyprší platnost karty).
Verification Code : Na zadní straně platebni karty je podpisové poličko s Vaším podpisem. Je v něm rovněž 7 čísel (mam možnost se podívat pouze na Mastercard a na Visu Electron). První čtyřčíslí, mezera a trojčíslí. Verification Code je to trojčíslí.

To je vše. Měli byste mít právě zaplacené WoW.

Pokud 3x zadáte něco špatně, musíte počkat 24 hodin. Pokud ani další den systém nebere Vaši platbu, tak je na čase se mrknout do emailu, kde byste mohli mít nějakou poštu od Blizzard account/billing supportu. Pokud není mail od Blizzardu, zavolejte si na help linku pro platební kartu, kterou máte. Tam vám řeknou, kde bz mohl být problém. Pokud rada odsud nezabrala (byla-li nějaká) a nepodali vám převědčivé vysvětlení proč to nejde, je na čase zavolat přímo do Blizzardu. Čísla na podporu Blizzardu jsou na této stránce : https://www.wow-europe.com/en/support/a ... lling.html . Můžete volat odkud chcete a kam chcete, podpora je všude pouze v angličtině. Řeknou vám pokud máte zablokovaný účet pro placení (i když to zní neuvěřitelně, že Blizzard de-facto nechce Vaše peníze, stalo se mi to). Pokud uděláte toto všechno, máte jenom malou šanci, že Váš problém přetrvá.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Problem je ten, ze ja mam zezadu jako verif. code jen tri cisla a ty kdyz tam zadam tak mi to napise u cisla karty: payment rejected a u verif code: Invalid code :(

Jo a cislo na tu telefonickou podporu je zdarma ? sice tam pisou free ale nerad bych aby mi prisel ucet na dva tisice :D
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Mnooo ten error co popisujes mi to delalo taky. U virtualni platebni karty a ta u blizzardu nejde pouzit.

S tim problemem co mas volej na help linku platebnich karet. Podle me ti k tomu blizzard nic nerekne.

Jinak pokud volas do Blizzardu tak si nachystej pevny nervy. Ten muj hovor tam trval 15-20 minut a cca prvnich 10 minut urcite sem jenom cekal ve fronte :). Pak jak tam jeste neco overoval tak sem cekal znova. Volal sem teda do anglie. Coz je podle me prvni stat kam volaji vsichni kdo nejsou na seznamu tech statu + anglicani takze anglie je vytizena dost asi... Jestli je to zadara nebo ne to netusim, ale hlas na hned na zacatku rikal ze je :).
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Prej musí být na kartě povolený IT platby. Já mám wowko necelý týden, takže jsem ještě nic neplatil, ale mám taky visu electron od ČS, tak tady potom napiš jestli jsi problém vyřešil.... Díky
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

IT platby povoleny samozrejme mam,ted jsem si nejak povolil i nejaky "opakovatelny" platby treba to bylo tim uvidime zejtra v deset rano :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“