Diablo IV

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dusan
Začátečník
Začátečník

Re: Diablo IV

Příspěvek od Dusan »

Still.Lord píše: ned 6. srp 2023, 13:50
TankGeorge píše: ned 6. srp 2023, 13:38 Sezónu nikdo nehraje
Jasně, jen asi 7 milionu lidí :lol:
Z toho je 6 800 000 robotů.
Pc- Intel- AMD
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Still.Lord píše: ned 6. srp 2023, 13:50
TankGeorge píše: ned 6. srp 2023, 13:38 Sezónu nikdo nehraje
Jasně, jen asi 7 milionu lidí :lol:
7mil vytvorenych charu nerovna se unikatnich uctu ... nekdo to na redditu propocial dle jejich cisel a peak vysel na 600k unikatnich uctu na zacatku sezonu ... ja taky vytvorit dva HC charu lvl 20 a lvl 1, fyzicky bolelo tu hru hrat.

a hlavne ti boti co farmi goldy a pak je prodavaj se do toho taky pocitaji ...
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

skoda, ze jeste nevymysleli funkcni system obchodu s omezenim pouze na partu, kde item dropl, jako treba v diablo 3, hms...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Tak si nevymyšlejte pohádky, že je sezona mrtvá :-D
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Still.Lord píše: ned 6. srp 2023, 16:50 Tak si nevymyšlejte pohádky, že je sezona mrtvá :-D
no aktualne je sezona mrtve nebo si myslis ze ne? resp. ja dokazes ze neni :-D
brambora81
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brambora81 »

jak dokazes ze je furt to hraje dost lidi :) tak ze neni mrtva dokud to bude hrat aspon 1 clovek neni to mrtve :D
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Napsal bych to tak ze sezona nesplnuje to co hraci ocekavali a celkem rychle je opousti. Blizz se musi kua snazit kdyz vidis co prijde do PoE nova sezona.
Problem je ze oni maji jine vetsi problemy nez sou sezony ... tolik chyb bugu exploitu a chybejicich veci je zklamani.
Maji problem ze diky fluktuaci lidi odeslo mnozstvi lidi co na ni pracovali od zacatku a ted musi vse zpetne zjistovat atd. proto nejsou schopni prinest neco jinehi nez hrani cislama nahoru dolu. (viz. jejich problem se staskama)

Oni nebyli schopni ¨vzit i to co fungovalo nebo si mysleli ze nam to zase postupne naserviruji jako u D3?
Banana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Banana »

člověk by čekal, že tam kde skončilo D3, začne D4, teda kromě vývojářů v blizzardu :?
Za mě je příběh nuda.Někam jdi a zabij bosse, pořád dokola.Jdi do dungeonu a něco udělej, pořád dokola.Běhej po mapě jak ......... a hledej oltáře lilith (to si fakt někdo v blizzardu myslel, že to bude zábava?) stejně je ti co to chcou mít jedou podle otevřené prozkoumané mapy.
Sezonu má smysl hrát, pokud chceš rozjet novou postavu.

edit: ale já to zatím hraju (jsem občasný hráč her)
Grim3
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Grim3 »

Je to tak. Příběh je nuda, ale to by mi možná až tak nevadilo. Problém je, že ta hra je nuda. Ten svět, ta mapa je nezajímavá. Věci jsou nezajímavý, celé je to hrozně generický, prázdný. Já to zatím hraju, protože mě baví levelování, ale až doleveluju (tím nemyslím 100, ale mnohem dříve), tak nemám důvod hrát dál. Co vy kluci od toho čekáte? A kdo je vlastně pro podle vás cílovka DIV? Jakej máte názor?
brambora81
Začátečník
Začátečník

ja to hraju tak ze proste beham a hraju to dene tak 3h max nekdy to treba par dni nezapnu tak ze me to vyhovuje :)
v kazde hre je udelej tohle udelej tamto,v d3 si take dokola do zblbnuti behal rify a bylo to furt to same ale melo to jednu vyhodu byla tam kopa nepratel nevim proc ty rify nevratej
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Na hře dělají lidi, kteří vůbec neví, co dělají. Psal jsem to už u dojmů v betě. Tak co od té hry jako čekat? Já bych třeba čekal, že vezmou to dobré z jiných her od konkurence, či přímo z vlastnmí tvorby... ale oni řeší to, že se kůň zasekává o překážky, přestože koně můžou klidně smazat a dát postavě sprint. Stejně už máme kokotrmelec.

Takže časem tam dají sety s bonusem 69.000.000% do core ability a world tier 16, protože okopírovat deset let starý Atlas z PoE s tunou zajímavých bossů, uber bossů a specifickýma boss uniques je nad jejich síly. Oni PoE a jiné hry vůbec neznají, protože na hry nemají čas, jelikož jsou málo placení a ve volném čase rozváží pizzu, nebo poskytují Uber službu... eh vlastně bych po nich raději uber bosse nechtěl, abychom se pak nedivili.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

Still.Lord píše: ned 6. srp 2023, 16:50 Tak si nevymyšlejte pohádky, že je sezona mrtvá :-D
Pohadky ? To je holy fakt. Nehraje to uz ani jeden vetsi streamer, snad s vyjimkou DatModze. Sledovanost na twitchi kulminuje nekde okolo 5-15tis.
Kdyby ta hra byla k necemu tak je i sledovanost a hype kolem v plnem proudu. Ale je totalne mrtvo, kdo tvrdi opak si jen lze do kapsy.
Z meho friendlistu to nehraje uz nikdo a rozhodne nejsem vyjimkou, ja to odinstaloval hned po predstaveni S1. Takove D2 a ted D2R mam disku roky a roky, stejne tak PoE. v D4 jsme vkladal velke nadeje, ale to se fakt neda co predvedli :|
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 27" AOC AG271QG 165Hz 2K G-Sync
brambora81
Začátečník
Začátečník

aha tak ze metrika je jestli to hrajou streameri :D tak to je kazda hra skoro mrtva teda :D streameri hrajou jen to co jim nese korunky a vetsinou hrajou nove vydane hry
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

Ano je, stejne jako bylo spousta streameru zamereno treba pouze na WoW, D4 melo v planu jet jako svoji "main" hru spoustu hardcore RPG streameru, nebo minimalne jako hru na swap mezi dvema hlavnima. Poe/D4 atd.
Jenze ta hra uvadla driv, nez kytice fialek uprostred Sahary, takze se proste presunuli na jine RPG, nebo se vratili ke sve puvodni hre.
Nove vydane hry hrajou variety streameri, RPG a MMO mivaji vetsinou sve hardcore zakladny v podobe streameru i hracu.
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
rhinos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rhinos »

Hele já to hraju :-D Takže to nemůže být mrtvý :)
A POE teda pro mě jako zadarmo dobrý. Ale jinak strašnej guláš a pro někoho ,kdo nechce koukat hodiny na učící videa dost peklo.
AMD Ryzen 7 5700X | Gelid Solutions Glacier | MSI X470 Gaming Plus MAX | Gigabyte P850GM 80+Bronze |
32 GB DDR4 3600 Kingston Fury Beast RGB | GIGABYTE RTX 3080 Ti EAGLE 12GB
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

Ja bych PoE a D4 nesrovnaval vubec. PoE1 uz taky nehraju a cekam s cim prijde PoE2. Prave jsem cekal, ze D4 zalepi tu mezeru, ale kdeze.
Alespon mam vic casu na ostatni veci, svet se mi tim nezhroutil. Koho hra bavi, tim lepe pro nej. Blizz je asi taky v pohode vzhledem k prodejum, takze vlastne pohoda a nemyslim to sarkasticky.
Grim3
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Grim3 »

coyd píše: pon 7. srp 2023, 07:19
Pohadky ? To je holy fakt. Nehraje to uz ani jeden vetsi streamer, snad s vyjimkou DatModze. Sledovanost na twitchi kulminuje nekde okolo 5-15tis.
Kdyby ta hra byla k necemu tak je i sledovanost a hype kolem v plnem proudu. Ale je totalne mrtvo, kdo tvrdi opak si jen lze do kapsy.
Z meho friendlistu to nehraje uz nikdo a rozhodne nejsem vyjimkou, ja to odinstaloval hned po predstaveni S1. Takove D2 a ted D2R mam disku roky a roky, stejne tak PoE. v D4 jsme vkladal velke nadeje, ale to se fakt neda co predvedli :|
Proč máš na disku D2R a D4 ne - to by mě zajímalo, zkus to to pojmenovat, co tě k tomu táhne, co to má a D4 ne? U mě je to celková atmosféra hry, věci na sbírání, které tam jsou, nostalgie beze sporu. Prostě když to pustím, je to jak když přijedu z měsíční dovolený domu do obýváku .... :-D.
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

Uz jsem to psal po ruznych forech a nechce se mi to vypisovat, tady moje shrnuti z Metacritics k D4
Spoiler
3 out of 10.

+1 point for visuals and art
+1 point for story mode
+1 point for cinematics and cutscenes

Other than that D4 is a huge disappointment for me as a Diablo fan.

- Endgame is non existent at the moment. No meaningful endgame loop to keep you hooked and developing your character further power wise or item wise since you have your glyphs.

- ITEMISATION is my main gripe, it is generic and shallow. All items feels the same and have no identity to them, everyone is using same items with same stats, feel of progression doesnt exist. That means no dopamine rush or excitement about a cool item drop. All of this makes playing this game extremely boring and tedious to the point when you log in and cant keep your eyes open for longer than couple of minutes, because theres nothing to do anyway.

- I dont uderstand the MMO aspect of this game because there is nothing to support this
- I dont like level scaling
- I preferred separate acts in previous Diablo games
- Trading basically doesnt exist
- QoL features in this game are abysmal
- S1 is DOA, the added content is really really minimalistic, It doesnt change anything above for the better
A tady neco z redditu/D4 oficial fora.
Spoiler
I agree. D2 has runes, grail items, white base items, magic items etc. all of those can give you a jackpot rush. D4 has none of those.

Thats why ppl never got burned out on runing cows, Travincal, Meph, Ball runs, you name it. You still had that feeling in the back of your head, what if the next item is the jackpot one.

edit: some more examples - jewels, rare circlets, crafted amulets, rings, gloves, also charms

How we ended up with whats currently in D4 is mindboggling
Spoiler
In D2 every item has purpose and is potentially usefull or even worth a lot, even the white items, blue items etc. On top you have jewels, charms, again all of those might feel like a jackpot. You have runewords, special items like anni and torch. Most desired uniques are usable by any class and actually feel good to use.

There are also set items, you can even combine various sets with other items/runewords to make interesting interactions. And dont let me start with mercenaries, which is another fun part to mess with.

You can make melee sorc or teleporting barb, you can specialize for magic find or play as support, you can use interesting combos on weapon swap, the options are endless because of guess what ? Actually good ITEMISATION.

D4 is a joke in comparison, every item is generic with same stats and thats all. No excitement, no jackpot feeling, no interesting interactions, nothing. Its shallow and uninteresting half assed concept.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

coyd píše: pon 7. srp 2023, 07:19
    Aha, takže tvoje meřítko, jestli je hra mrtvá, je jen jestli to hrajou velcí streameři a sledovanost na Twitchi :lol: :lol: :lol:
    Grim3
    Začátečník
    Začátečník

Příspěvek od Grim3 »

coyd píše: pon 7. srp 2023, 09:33 Uz jsem to psal po ruznych forech a nechce se mi to vypisovat, tady moje shrnuti z Metacritics k D4
    Spoiler
    3 out of 10.

+1 point for visuals and art
    +1 point for story mode
    +1 point for cinematics and cutscenes

Other than that D4 is a huge disappointment for me as a Diablo fan.

- Endgame is non existent at the moment. No meaningful endgame loop to keep you hooked and developing your character further power wise or item wise since you have your glyphs.

- ITEMISATION is my main gripe, it is generic and shallow. All items feels the same and have no identity to them, everyone is using same items with same stats, feel of progression doesnt exist. That means no dopamine rush or excitement about a cool item drop. All of this makes playing this game extremely boring and tedious to the point when you log in and cant keep your eyes open for longer than couple of minutes, because theres nothing to do anyway.

- I dont uderstand the MMO aspect of this game because there is nothing to support this
    - I dont like level scaling
    - I preferred separate acts in previous Diablo games
    - Trading basically doesnt exist
    - QoL features in this game are abysmal
    - S1 is DOA, the added content is really really minimalistic, It doesnt change anything above for the better
    A tady neco z redditu/D4 oficial fora.
    Spoiler
    I agree. D2 has runes, grail items, white base items, magic items etc. all of those can give you a jackpot rush. D4 has none of those.

Thats why ppl never got burned out on runing cows, Travincal, Meph, Ball runs, you name it. You still had that feeling in the back of your head, what if the next item is the jackpot one.

edit: some more examples - jewels, rare circlets, crafted amulets, rings, gloves, also charms

How we ended up with whats currently in D4 is mindboggling
    Spoiler
    In D2 every item has purpose and is potentially usefull or even worth a lot, even the white items, blue items etc. On top you have jewels, charms, again all of those might feel like a jackpot. You have runewords, special items like anni and torch. Most desired uniques are usable by any class and actually feel good to use.

There are also set items, you can even combine various sets with other items/runewords to make interesting interactions. And dont let me start with mercenaries, which is another fun part to mess with.

You can make melee sorc or teleporting barb, you can specialize for magic find or play as support, you can use interesting combos on weapon swap, the options are endless because of guess what ? Actually good ITEMISATION.

D4 is a joke in comparison, every item is generic with same stats and thats all. No excitement, no jackpot feeling, no interesting interactions, nothing. Its shallow and uninteresting half assed concept.
    Díky, myslím, že jsi to shrnul hezky. Rovnou bych to podepsal. Pojmenoval jsi to, co já za těch pár dní od nákupu zatím jen neurčitě navnímal. Je vidět, že o tom kluci dost přmýšlíte. Blbý je, že na rozdíl od D3, tady je dle mého špatně samotné jádro té hry. Nedokážu si představit, že z toho něco vykřešou, že to opraví. A pokud ano, tak to bude série datadisků po 60ti éčkách :lol:.

A ještě esli můžu dát smělej dotaz - jste tu někdo v kategorii 40/50+? Já jen - abych si udělal představu, esli je to hekání starců nebo to takhle vnímá i někdo komu je 30 nebo dokonce míň. Ideálně - kdo v době D2 chcal do plíny prostě :-).
    Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“