PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Stoobi píše:... (i ty plánované) :-D
A že jich je co? Hlavně je nezačínej dokud nědoděláš alespoň jeden z tech co máš rozdělaný teď. To bych v tom měl pak bordel ukrutnej... :lol:
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

Kopi. píše:
Stoobi píše:... (i ty plánované) :-D
A že jich je co? Hlavně je nezačínej dokud nědoděláš alespoň jeden z tech co máš rozdělaný teď. To bych v tom měl pak bordel ukrutnej... :lol:
ja bych v tom mel bordel i kdybych delal jednu :lol: :lol: :lol:
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

DIVAD píše:
Kopi. píše: A že jich je co? Hlavně je nezačínej dokud nědoděláš alespoň jeden z tech co máš rozdělaný teď. To bych v tom měl pak bordel ukrutnej... :lol:
ja bych v tom mel bordel i kdybych delal jednu :lol: :lol: :lol:
No a to si jeste uvedomte, ze Stoobi dela na tech tajnych modech pro INVEX ;-) To v tom teprve musi bejt bordel :D

sorry za OT, dal uz to asi resit nebudeme.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No právě, že nedělám. A to mě fakt s**e, ta firma, pro kterou to má být má na všechno dost času, pořád se něco řeší a jde to hrozně pomalu, takže se to už asi nestihne. To potěší...:( Takže možná se do konce srpna dočkáte obrázků 3D modelů té case... :sad:

Ale jinak už pls konec OT.. :-D
Flizsk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flizsk »

me osobne chybi detailnejsi pohled do case.. je to pekne provedeny, zvlast ta rez je jak prava.. ale uz to holt neni originalni.. rekl bych hodne povedena kopie... :(
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

Flizsk píše:rekl bych hodne povedena kopie... :(
a čeho simtě??? stoobi a jeho mody sou originál :lol: :lol:
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

koza píše:
Flizsk píše:rekl bych hodne povedena kopie... :(
a čeho simtě??? stoobi a jeho mody sou originál :lol: :lol:
Zas to moc nepřeháněj :wink:
Tohle zas tak originální case nebyla (tím nechci říct, že by to nebyla pěkná práce)...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já tady nechci zakláat nějakej flame ohledně originality, ale nejsem si vědom jediné věci, kterou bych kopíroval. Tady je totiž základní problém ten, že každej bere rust mod jako kopii onoho slavného a prvního HL2 modu od Pilouxe, ale potom by se dal stejně brát kopií i každý elegantní case jako kopie toho prvního. Copak to, že to je rezatý a jsou tam průstřely a další podobný prvky znamená kopii? To teda moc nesouhlasím. Pokud bych začal modovat stejnou case jako PIloux a stejně tak jí i upravil, tak prosím, ale tohle je úplně něco jiného.

Samozřejmě to je můj názor a nemůžu vám brát ten váš, ale možná by stálo za to se nad tím zamyslet... :wink:

A k těm detailům. Nevím, které fotky jsi prošel, ale na 40 stránkách tohoto threadu ej myslím dost a dost detailů. Rozhodně více, než u většiny modů tady...pokud chceš nějaký specifický detail, tak řekni, klidně ti ho vyfotím... :wink:
xima
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xima »

presne tak a kazda drevena skrin je kopii te prvni ze dreva :roll:
ja jsem takovou skrin proste jeste nikde nevidel, nechat se inspirovat necim je neco naprosto odlisneho nez neco kopirovat
no a mne se specialne libi jak je vyreseno chlazeni :wink:
dvoukilo na oley z hospody
dr.Brown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dr.Brown »

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ježiš to je krása! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

//edit ( :worship: ) :-D :-D :-D 8) 8-) :-D :-D :-D
myslíte-li si,že jsem hlupák,neříkejte mi to-já to vím :-)
P.S.: ta i386 je můj majetek :-)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2dr.Brown: :-D Díky...hodně zajimavej post... :oops: :)
dr.Brown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dr.Brown »

Stoobi píše:2dr.Brown: :-D Díky...hodně zajimavej post... :oops: :)

já jsem celej takovej zajímavej :lol: :-D
myslíte-li si,že jsem hlupák,neříkejte mi to-já to vím :-)
P.S.: ta i386 je můj majetek :-)
pavlik
Nováček
Nováček

Příspěvek od pavlik »

čus chlapi
byl jsem někde na stránkách a ten dotyčnej měl komp vymazlenej tak že vypadal jako rezevej a fakt to vypadalo NICE!!!
ale nepamatuju si stránky, nevíte je někdo náhodou???
THX
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

stoobi = Obrázek Obrázek Obrázek
Tento dokonalej casemod = Obrázek Obrázek Obrázek

Mechanika rulez, plexi rulez, mřížky rulez, rezrulez, rulez rulez rulez,

CO kdybychom se složili, každej z pct fóra by dal 10 kč, to by bylo kdyby dala jen půlka cca : 50 000,- a mohli by jsme to věnovat stoobimu na lepší dílnu, například něco jako dílna casemoddera co dělal Doom3MOD ?
pavlik píše:čus chlapi
byl jsem někde na stránkách a ten dotyčnej měl komp vymazlenej tak že vypadal jako rezevej a fakt to vypadalo NICE!!!
ale nepamatuju si stránky, nevíte je někdo náhodou???
THX
jsi ho právě našel ne ? :D nebo myslíš HL 2 mod jestli jo, tak to má teda lepší rez určitě stoobi ;)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Case je hezka, ale ta mys a klavesnice je imho hnusna.
0118 999 881 999 119 7253
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

dr.Brown píše::worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ježiš to je krása! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

//edit ( :worship: ) :-D :-D :-D 8) 8-) :-D :-D :-D
:-D
cool.user píše:Case je hezka, ale ta mys a klavesnice je imho hnusna.
se musi uplne nechutne blbe drzet
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří pro router hlasovali na serveru PCtuning.cz a zároveň i fyzicky na Invexu 2005. Díky tomu obsadil router ve všech třech konaných soutěžích první místo a za to musím poděkovat vám.

Zároveň pro ty, kteří nebyli na Invexu přidávám ještě fotky "ProGamingové podložky" a snad brzy doplním fotky interiéru routeru, ktrý jsem ještě jemně upravoval.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:wink:
DJ_BuBen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJ_BuBen »

jezdí ta krysa po tom pletivu líp jak po normální podložce ???
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

DJ_BuBen píše:jezdí ta krysa po tom pletivu líp jak po normální podložce ???
:lol: Takt o samozřejmě ne. Je to spíš taková recese. Ta myš je kuličková a jezdí po tom, ale samozřejmě ne líp... :wink:
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

Dost dobre :up:
nechystas sa spravit este nieco ked uz mas case mis, klavesnicu, podlozku ... este nejake repraky :-D pripadne monitor ;)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“