Jen tak takova mala otazička co je to SZ ?presidente píše:Jelikoz se nam tady ten thread zacina lehce preplnovat, tak prosim vsechny, kteri maji zajem o vstup do naseho clanu at mi poslou zadost pres SZ, diky
btw lidi mate cas dneska vecer ze by sme zas zasli nekam spolu?
Hraje tu někdo Lineage 2 ?
Moderátor: Baneshee
- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

Mam zakazany PC...TomV píše:Proč bys to přerušoval ?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo chtel jsem se zeptat jak to mam dealt s ankupem veci na sebe. Konkretne na Human knighta. Na pocatecnim ostrove to bylo jasny koupil jsem vse nejlepsi co tam meli , ale ted jak muze clovek cestovat kam chce tak vsude je to o neco lepsi . Kde by bylo nejlepsi nakupovat? Ja jen ze si nechci kopit mec za 500k a v druhem meste maj lepsi za 700 ale ten muj uz za moc neprodam a tak , abych na tom tolik netratil.
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- smates
- Začátečník

Zadost odeslana na SZ.Vecer se mnou pocitejtepresidente píše:Jelikoz se nam tady ten thread zacina lehce preplnovat, tak prosim vsechny, kteri maji zajem o vstup do naseho clanu at mi poslou zadost pres SZ, diky
btw lidi mate cas dneska vecer ze by sme zas zasli nekam spolu?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- Thellwin
- Administrátor

- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2Hanis: Jak to máš udělané, že můžeš hrát na extremu i kainu?
//Dík. Kdyby nebyl extrem offline tak se neptam.
//Dík. Kdyby nebyl extrem offline tak se neptam.
Naposledy upravil(a) Pajax dne sob 21. kvě 2005, 21:57, celkem upraveno 1 x.
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kain je stale C1 , extreme je C2, dve rozdilne instalace...Pajax píše:2Hanis: Jak to máš udělané, že můžeš hrát na extremu i kainu?
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kelly píše:kain je stale C1 , extreme je C2, dve rozdilne instalace...Pajax píše:2Hanis: Jak to máš udělané, že můžeš hrát na extremu i kainu?
jj,přesně tak,dvě instalace,sice to žere místo ale neva
žádný problém v tom není
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si koupil Brigantine armor . Kdyby nekdo vedel kde yb se dala sehant jeste helma a stit tak dejte vedet , pokud mozno tak i cenu . Chtel bych slozit celej set.
thx
...
ted koukam ze jsou to veci ktere se daji pouze vyrobit. Nikdy predtim jsem to nedelal co proto potrebuju? Ta sada bude pak asi docela good a stit a rukavice budou asi ta levnejsi zalezitost nez uz mam koupenou.
thx
...
ted koukam ze jsou to veci ktere se daji pouze vyrobit. Nikdy predtim jsem to nedelal co proto potrebuju? Ta sada bude pak asi docela good a stit a rukavice budou asi ta levnejsi zalezitost nez uz mam koupenou.
- Thellwin
- Administrátor

- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nováček
Hi vseci, chci se zeptat, na jakym serveru to hrajete nebo spsi kde vas hraje hodne cechu a je pohodovej server. Tedka to stahuju a sbiva mi 100 mega. Rad bych to zkusil, ale potreboval bych nejake technicke rady, tipy do zacatku ztn. jak se pripojim a jestli mi to pojede na mym kompu s moji starou grafikou ASUS V9520-X/TD64MB DDR. Zrovna hraju Ultimu na DP aale uz me nejak neba. Tesim se na vase odpovedi. 
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 Vlk : Craftovat věci umí jenom trpajzlík. Pro tebe zbývá jediná možnost si to koupit od lidí. Helma se dá sehnat běžně za cca 2M, rukavice a štít bývají levnější...
2 kaimaster : Všechno o serveru, na kterém hrajeme, a o tom, co je na to potřeba, je napsáno cca v první čtvrtině threadu. Doporučuju pročíst. Server je to opravdu v pohodě.
Nicméně pokud jde o tvojí V9520, tam bych moc velkej optimista nebyl... Zkus to a uvidíš... 1024x768 bez AA a AF na nízký detaily by běhat mohlo...
2 kaimaster : Všechno o serveru, na kterém hrajeme, a o tom, co je na to potřeba, je napsáno cca v první čtvrtině threadu. Doporučuju pročíst. Server je to opravdu v pohodě.
Nicméně pokud jde o tvojí V9520, tam bych moc velkej optimista nebyl... Zkus to a uvidíš... 1024x768 bez AA a AF na nízký detaily by běhat mohlo...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Thellwin
- Administrátor

Re: Trpajzlik
Většina lidí teď hraje na Kainu, já osobně zatim posílá svojí postavu na Bartzu k ledu, protože bych nestíhal hrát dvě postavy najednou ...M@rty píše:Ahoj. Vezmete nekdo do party Trpazlika Raidera na 28 lvl? Hraju na Bartzu
Goldnoob team proud member!