Radeon X800 GTO, GTO2 a GTO16
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
hezkej kousek... tolik s toho newidojim ani kdybych na hlave stal... me max bylo tusim 585/615? no nekdo ma pameti, nekdo jadro, nekdo prd... sem zvedavej jestli poskladam nakou wodenku co to s tim udela... jestli si necim pomuzu ;] Wmodu bych se nebal ale potreboval bych fakt nakej polopatickej nawod a hlavne bych si musel sehnat vercajky... no uwidime..,
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- freemem
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
imho vodnik je dobrej mozna tak k snizeni hlucnosti a teplot, ale nejakejch zavratnejch frekvenci s nim taky nedosahnes to prave docilis pridanim voltiku, tim ti opet naroste teplota ale to voda v pohode uchladi na rozumny hodnoty a po takovyhle uprave gto2/x850 dava i 650 - 700 mhz na jadre a to uz je zase poznat (cca 8000 bodu v marku 05). podrobneho navodu se těžko asi dočkaš, ale myslim že se to jen podle fotek co sou všude po forech da sbastlit, par trimru, chlazeni na zdroje na karte a je to...Mossad píše:hezkej kousek... tolik s toho newidojim ani kdybych na hlave stal... me max bylo tusim 585/615? no nekdo ma pameti, nekdo jadro, nekdo prd... sem zvedavej jestli poskladam nakou wodenku co to s tim udela... jestli si necim pomuzu ;] Wmodu bych se nebal ale potreboval bych fakt nakej polopatickej nawod a hlavne bych si musel sehnat vercajky... no uwidime..,
jinak ještě ty maš gto2? nebo obyč? protože ty takty taky nejsou špatny.
//edit Jája: promazáno
- Stamgastini
- Nováček

-
Cusik
Nevim jestli se sem muj dotaz uplne hodi, ale zeptam se 
...Mam ATI Sapphire GTO2 a vzhledem k tomu, ze puvodni chlazeni je spis jen na okrasu, rozhodl jsem se investovat do neceho lepsiho a tak bych chtel poradit ktery z nasledujicich chladicu bude ten nejvhodnejsi a nejkompatibilnejsi.
1) Arctic Cooling VGA Silencer 4 ATI X800 2.rev ( http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P0 ... tml?&all=1 )
2 ) Arctic Cooling VGA Silencer 5 ATI rev. 2 ( http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P1 ... dstart=100 )
Mno, premyslel jsem, ze bych pockal na zlamana vf-900, ale nakonec jsem se rozhodl, ze budu foukat teply vzduch ven z keysu a nikde se nemuzu dopidit, jestli mi tam budou tyto chladice pasovat a taky nevim ktery je lepsi.
Diky.
...Mam ATI Sapphire GTO2 a vzhledem k tomu, ze puvodni chlazeni je spis jen na okrasu, rozhodl jsem se investovat do neceho lepsiho a tak bych chtel poradit ktery z nasledujicich chladicu bude ten nejvhodnejsi a nejkompatibilnejsi.
1) Arctic Cooling VGA Silencer 4 ATI X800 2.rev ( http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P0 ... tml?&all=1 )
2 ) Arctic Cooling VGA Silencer 5 ATI rev. 2 ( http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P1 ... dstart=100 )
Mno, premyslel jsem, ze bych pockal na zlamana vf-900, ale nakonec jsem se rozhodl, ze budu foukat teply vzduch ven z keysu a nikde se nemuzu dopidit, jestli mi tam budou tyto chladice pasovat a taky nevim ktery je lepsi.
Diky.
- NightWOLF
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- freemem
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
2 stamgastini: http://www.techpowerup.com/reviews/Arct ... er5_Rev2/2
tady maš dukaz i provedeny test...podle nej ti silencer sníží hluk (podstatně) ale na OC moc nepřidá. proto bych možná počkal na toho novýho zalmana, mě osobně se líbí víc.
tady maš dukaz i provedeny test...podle nej ti silencer sníží hluk (podstatně) ale na OC moc nepřidá. proto bych možná počkal na toho novýho zalmana, mě osobně se líbí víc.
- Stamgastini
- Nováček

-
- lukas85
- Začátečník

AC 5 Rev 2
Mi uz prisel a hned jsem ho naistaloval a je fantasticky!!!!!!!!!!!!Slo mi to z puvodnich(400/490) na (618/1248) pri zatezi 50 stupnu!!!!
Instalace je hracka akorat je opravdu obrovsky a musel jsem kabely vest trochu jinak...A diky tomu ze odvadi teplo ven tak mi spadly teploty v cele skrini!!!
Slyset neni VUBEC! 5929 bodu v 3DMarku 05
Vsem doporucuju
Láska je mechanizmus jenž vymysleli bankéři aby nás donutily přečerpat účet...
- baris999
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: AC 5 Rev 2
...a ake si dosiahol maximalne frekvencie s orginalnym chladicom? To mas Fireblade verziu od Sapphire?lukas85 píše:Mi uz prisel a hned jsem ho naistaloval a je fantasticky!!!!!!!!!!!!Slo mi to z puvodnich(400/490) na (618/1248) pri zatezi 50 stupnu!!!!![]()
Instalace je hracka akorat je opravdu obrovsky a musel jsem kabely vest trochu jinak...A diky tomu ze odvadi teplo ven tak mi spadly teploty v cele skrini!!!
Slyset neni VUBEC! 5929 bodu v 3DMarku 05
Vsem doporucuju
Intel E6750, A-DATA Vitesta DDR2 800MHz 2x1024MB, Sapphire ATi R5850, Gigabyte P35C-DS3R, 2xWD2500KS
- lukas85
- Začátečník

AC 5 Rev 2
S originalnim chladicem jsem dosahl 560/1180 stabilne ale topila az k 95 stupnu!!!Ale sla i na 575/1200 ale bylo to hrozne nestabilni a teploty uz byly skoro u 100!!!!!!!!!!
Ma tu kartu od Shapphire X800GTO 256/256 bit DDR 3 PCIe 16x s jadrem R480 a jsem s pokojeny
Jenom jsem ted musel snizit frekvence na 610/1230 protoze pri 618/1248 to hazelo v urcitych hrach artefakty
ale ted uz je to v poho 
- baris999
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- hasman
- Začátečník

-
- baris999
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...ja osobne ju prevadzkujem v troch rezimoch ktore si volim rucne podla toho co prave idem robit.
Low power rezim: GPU 100MHz/ Mem. 200MHz
Normal power rezim: Default
Exterme power rezim: GPU 600/ Mem. 600MHz
Zatial som nic lepsie nevymyslel.
Low power rezim: GPU 100MHz/ Mem. 200MHz
Normal power rezim: Default
Exterme power rezim: GPU 600/ Mem. 600MHz
Zatial som nic lepsie nevymyslel.
Intel E6750, A-DATA Vitesta DDR2 800MHz 2x1024MB, Sapphire ATi R5850, Gigabyte P35C-DS3R, 2xWD2500KS
- lukas85
- Začátečník

Nejlip ti ho muzu popsat kdyz ho uvidis sam...baris999 píše:...stal mi ale nieje jasne aka to je verzia, aky ma originalny chladic? Mohol by si ho popisat? Je to pasivne riesenie?
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28482 Tady je ten odkaz na ni je to presne ta co mam i stim chladicem...
- baris999
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...to je potom fakt sila. Tvoja karta dosahuje daleko lepsie vysledky ako verzia Fireblade s 1,6ns pamatami. Myslim ze si narazil na zatial najlepsi kusok aky som u klasickej GTO videl. Mozes byt velmi spokojny.lukas85 píše:
Nejlip ti ho muzu popsat kdyz ho uvidis sam...
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28482 Tady je ten odkaz na ni je to presne ta co mam i stim chladicem...
- lukas85
- Začátečník

Dikybaris999 píše:...to je potom fakt sila. Tvoja karta dosahuje daleko lepsie vysledky ako verzia Fireblade s 1,6ns pamatami. Myslim ze si narazil na zatial najlepsi kusok aky som u klasickej GTO videl. Mozes byt velmi spokojny.lukas85 píše:
Nejlip ti ho muzu popsat kdyz ho uvidis sam...
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- baris999
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- heliOn
- Nováček

-
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- lukas85
- Začátečník

Ja jsem taky hledal a zjistoval jake teploty ta grafika snese a zjistil jsem ze u pasivne chlazenych karet vyrobce udava max. pracovni teplotu 105 stupnu a u aktivne chlazenych jsem se docetl ze by to nemelo prekrocit 85 stupnu...zde link http://www.svethardware.cz/art_doc-7567 ... 74E54.html Ta stranka primo od vyrobce se mi nepovedla uz najit tak jsem ti tu dal aspon necoheliOn píše:hi zajimalo by me jakou teplotu snese x800 GTO chvilku sem hledal ale nic sem nenasel jestly ste to uz psaly tak sory.