S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Moderátor: Baneshee
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ludia som v Yantari a dostal som od vedca ulohu najst nejaky oblek od stalkera co sa nevratil z blizkeho komplexu. problem je ze akonahle prejdem branou do toho komplexu budov tak mi napise ze je tam moc velka radiacia a zacnu mi klesat healty... ale ten oblek je niekde 50-60 metrov od brany tak teda neviem ako to mam zvladnut... pls nejaky tip?
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Hijacker933
- Začátečník

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti chlapy,ale skusil jsem toho stalkera a nevim,co je ne nem tak nenazrany a vic zabugovanou hru jsem nevidel,chtel jsem skusit tu atmosferu,prekous i to,ze kere jsou tvoreny krizem polepenym zelenyma texturama,ze ty kere jim pekne zeleny rostou i v ohni,nebo se sudu,kterej ma dno...
Ale to ze kdyz zmacku esc tak to spadne,prakticky pokazdy,co fakt uz je moc...
Myslim,ze to ty azbuzkove na ukrajine pekne nedodelali
- kotas
- Středně pokročilý

...Už se těším až si po výplatě koupím CZ verzi S.T.A.L.K.E.R.
Podle recenzí a informací se na hru prostě těším a doufám, že autoři udělají něco s nároky na HW - třeba vydáním nějakého PATCHe nebo tak...
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ten oblek samozrejme mam. a ten psi humus to je akoze co?filletzz píše:u toho vedce se da za 15k koupit antiradiacni oblek...
ja si na tej hre cenim prave tu atmosferu a krajinu... grafika pre mna nie je podstatna az tak velmi. ale co sa jej tyka tak podla mna je slusna a ja osobne som spokojny. to ze ti to robi kraviny pri ESC tak to mas holt blbe. mne ta hra ide ABSOLUTNE bez problemov. nemam ani jeden bug, ani chyby. proste pohoda. (hram to bez patchu kvoli savom)Red Devil píše:Nic proti chlapy,ale skusil jsem toho stalkera a nevim,co je ne nem tak nenazrany a vic zabugovanou hru jsem nevidel,chtel jsem skusit tu atmosferu,prekous i to,ze kere jsou tvoreny krizem polepenym zelenyma texturama,ze ty kere jim pekne zeleny rostou i v ohni,nebo se sudu,kterej ma dno...
//EDIT: a ta ciapka od asterixa ci co to je.. neviete niekto kde sa to da zohnat?
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hej parkrat som videl rastliny ako prerastaju stenu. ale mne osobne to nevadi ja si to nevsimam. pre mna je prvorade prostredie ako celok. a to je podla mna super. a ten tvoj problem naozaj sposobuju Visty... skus ten novy patch ak ho nemas. ten by to mal opravovat.Red Devil píše:Tobe krovi neroste z ohne a neprorusta sudy??
Nerikam,ze tam je spatna atmosfera(neznam ji totiz)
Skusil bych ho,ale kdyz ho chci sejvnout,tak spadne do woken,asi to delaj ty visty..
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no to ti da doktor v takovim tom bunkru co je uprostred toho udoli kdyz tam vlezes,.... mel sem nejdriv eskortovat nejakyho vedce ale ten posel docela rychle protoze porad behal predemnou jak debil a obcas me ani nepustil pred sebe abych ho moh krejt, tak sem mu vzal ten jeho detektor... a vratil se zpatky do bunkru, ten vedec te tam pak posle samotnyho a da ti neco co to na chvili vyrusi...Othrondir píše:dobre prosim vas uz na to kaslite... ak mi niekto vie helpnut s tym Yantarom budem mu vdacny... kaslite na to...
- JanFogas
- Začátečník

-
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
před chvíli jsem to nainstaloval a na chvíli pustil, ale až bude čas budu muset poštelovat nastavení detailů atd.
jen se chci zeptat jestli tahle hra je podobná F.E.A.R., konkrétně halucinací a podobných věcí které se objeví nečekaně během hraní a nebo je to bez podobných pro mě "lekajících" částí hry
jen se chci zeptat jestli tahle hra je podobná F.E.A.R., konkrétně halucinací a podobných věcí které se objeví nečekaně během hraní a nebo je to bez podobných pro mě "lekajících" částí hry
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tohle tam neni... ale ono tma a vrzajici trubky udelaji svojeManchesterUnited píše:před chvíli jsem to nainstaloval a na chvíli pustil, ale až bude čas budu muset poštelovat nastavení detailů atd.
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak to děkujupalda píše:tohle tam neni... ale ono tma a vrzajici trubky udelaji svoje
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- r1pper
- Začátečník

-
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hmm, diky, tak to nevim kdy to budu hrátr1pper píše:a je tam i moment prekvapenitreba kdyz nekam des a za tebou jde nenapadne neviditelnej bloodsucker a sviti mu ocicka
no.. a o snrkovi nebudu ani nic radsi rikat
to uz sem premysel nad tim ze si dam PC na zachod
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: