Zvyknete sledovať hru vašich spoluhráčov po tom, čo vy umriete? Ja sa po zničení hneď prepnem do Winu. Pred chvíľou som to ale nespravil a sledoval tých exotov. Best Of -
IS-7 - so 100% výdržou (2150hp) vbehol medzi polomŕtvých 50B a T57 - nestihol ani len vystreliť a už ho vypli. Celkové rozdané dmg - 52
AMX 50 120 - stojí si na kopci, 600m napravo od neho nepriatelia rozm**ali jeho spoluhráčov, približujú sa k nemu. On vyprázdní celý zásobník do prázdného mesta naľavo bez jediného spotu a mierenia a mr*ne do chatu že "Nabíjím!". V tom sa za ním objaví polovica nepriateľského teamu. Celkové rozdané dmg - 691
M48 Patton - celú bitvu si honí kkta pri artine v rohu mapy a p!čuje na team že "spot noobs" pričom ho ani len nenapadne, že tie červené ikonky na mape sú možno nepriatelia a možno by stačilo sa k nim trošku priblížiť... Na konci bitvy prehlási "noob team" a zabije sa vo vode. Celkové rozdané dmg - 158
To je na plač keď ja s t8 WZtkom som v takmer každej bitve medzi prvými 3 čo dali najviac dmg a získali najviac xp

Tým v žiadnom prípade nechcem povedať, že som bohviaky ubercool player, veď všetci vedia, že som kkt

ale to, čo vidím na randomu, je proste hrôza.