World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Broxik
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od Broxik »

jj za ty penize je to zidarna. Da se to kdyz ma clovek par tanku. Ale ja uz jich mam 22 to je pulne nahovno to resit goldama. Sem rad ze pri stejnem tanku to za kredity ma aspon 90% tech 10% uz je pohodicka.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

A já vůbec posádku za goldy nepřeškoluju, respektive neměním jim skilly za goldy, abych zachoval procenta. Ano, sice mi třeba žárovka potom trvá déle, jenže za tu dobu expení aspoň využívám skill, který je aktivní hned a třeba opravy se hodí. Takhle má na dvou členech posádky skill, který aktivní není a kdyby měl na ostatních opravy, tak se bude opravovat jednou tak déle a přitom ani na těch dvou členech nemá funkční skill. Tomu já říkám mrhání skillem.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Ale my se bavíme třeba o 4. nebo i vyšším skillu :-) Tam je potom 10% hrozně znát, když chceš něco předělat.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Jo takze budu delat 100% skillu abych si ho pak zase zadarmo resetnul na 90%. A znova budu dojizdet tech 10%. Desne logicky :lol:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
koupi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koupi »

Nějak se zadařilo :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Obrázek
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Me se dneska taky dari :lol:

31% vyhernost
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Novinka pro gold noob T69ky.
"American tanks

Penetration of the shell HEAT-T M496 for gun 76 mm Gun T185 changed from 220 mm to 210 mm.
Penetration of the shell HEAT-T M348 for gun 90 mm Gun T178 changed from 300 mm to 250 mm."

http://ftr.wot-news.com/2013/09/09/8-8- ... k-changes/
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jackiii píše:Jo takze budu delat 100% skillu abych si ho pak zase zadarmo resetnul na 90%. A znova budu dojizdet tech 10%. Desne logicky :lol:
Ne, musíš si těch 10 % najet navíc, aby jsi to mohl předělat a perk byl rovnou funkční. Nemám zase tolik naskilovaných posádek, 4 skily (poslední na cca 60 %) mám jen na T32ce a těch posledních 10 % na třetím skilu jsem jezdil hodně dlouho. Už i ten druhej nebyl moc rychle dojetej, takže pokud někdo chce třeba žárovku a a BIA a nechce se mu školit za goldy, nebo vyjíždět zbytečně desítky tisíc expů navíc, aby pak mohl přeškolit a zadává žádaný perk rovnou, i když má být aktivní až od 100 %, tak jezdí stovky bitev s neaktivním perkem. Já jsem až na jeden případ všechny žárovky školil za goldy v akci a BIA úplně všechny, ale je to každého volba, někomu to holt přijde drahé :)
Goldnoob team proud member!
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

ja se bavil o skoleni posadky na tank a navazoval na to ze je to drahy a drive sem to tez delal ale jak mam ted hodne tanku na expeni bych musel kupovat goldy po tisicich kazdy mesic jen na to.

To je snad jasne ze se nevyplati posadky z vyssima perkama menit za stribro. To je hodne straveneho casu co takhle vyleti luftem....
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Však já se taky nebavím o posádkách s větším počtem perků. Podívejte se, jakou posádku tam Svata_Oresky má.

A Broxiku, co třeba rozjet další, druhý skill na takové procento, abys potom akorát jednoduše za stříbrné resetnul a máš to aktivní? A jak sis jistě mohl všimnout, tak jsem jasně psal, že to bude trvat déle, ale bude mít o polovinu kratší opravy, protože je bude mít na veliteli a nabíječi. Potom tam hodí u velitele třeba Mentora, u nabíječe třeba hašení a potom resetne podle potřeby, bude mít aktivní žárovku, safe stowage a bude mít rozjetý další skill. Druhý skill jde do 50 % dost rychle nahoru, takže to ani moc nebude znát. Já už opravy hážu všude a všude je mám od začátku, kdy to potom resetnu podle toho, co potřebuju a jedu zase opravy a potom už přidávám jeden skill za druhým, případně ještě resetnu na BIA. Ale je to jeho věc, já jen říkám, že je chyba nevyužít toho, že tam může mít hned aktivní skill. Ano, expení posádky se mu o nějaké ty bitvy prodlouží, ale když už vydrží bez žárovky třeba 100 bitev, tak proč by nevydržel 120?
marek p píše:Novinka pro gold noob T69ky.
"American tanks

Penetration of the shell HEAT-T M496 for gun 76 mm Gun T185 changed from 220 mm to 210 mm.
Penetration of the shell HEAT-T M348 for gun 90 mm Gun T178 changed from 300 mm to 250 mm."

Hmm 250 mm nebo 300 mm, všechno už penetruje spodní pláty prakticky všech desítek. Ale je fakt, že už by tak nemusel moc fungovat auto-aim na některé desítkové medka a heavyny. Já už mám naštěstí T69 za sebou a za necelých 100k XP mě čeká T57 Heavy.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Hraci EHW maji nejak moc casto slabsi chvilku posledni dobou :lol: :lol: :lol:

Euforian_82 8-)
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Blue Storm píše:
marek p píše:Novinka pro gold noob T69ky.
"American tanks

Hmm 250 mm nebo 300 mm, všechno už penetruje spodní pláty prakticky všech desítek. Ale je fakt, že už by tak nemusel moc fungovat auto-aim na některé desítkové medka a heavyny. Já už mám naštěstí T69 za sebou a za necelých 100k XP mě čeká T57 Heavy.
Ani moc ne, 300 bylo fakt šílených a i spoustu desítkových heavyn se tím dalo střílet na UFP. S 250 už bez šance, navíc je to HEAT, takže proti sklopenému pancíři to odpovídá asi 220-225mm AP, což proti natočených desítkám nestačí ani na vanu.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

No comment, zlý artynáři...
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Holčička se zase ve hře rozčilovala? :roll: :lol:
Wannabe dickface... :]
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Pokud uz ma rozjety 3perk nemyslim si ze je rentabilni respec na 90%. Pokud ma do dvou perku dejme tomu ze se to muze vyplatit. ALe upozornim te na jendu vec. Kdyz budes hrat jako idiot tak ti nepomuze ani posadka ze vsema perkama.... Ty perky tu posadku delaj jen tu hru torsku prijemnejsi ale neni to zas tak ze bez toho bys byl uplnej kkt. Btw na opravy ja nosim s kazdym tankem opravarenske sady. Pouzivam prave na kriticke detracky kde bych dostal cocku popr nabojnice na ostatni seru muze byt pokazene. Podle me se to da hrat mnoha zpusoby... Kdybys videl nejake moje posadky na kterych experimentuju bys me povazoval za lobotoma. A stejne s nima davam hrdiny :))
self
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od self »

Nevím jak vy, ale nejsem schopný udělat eMko na T-54 :evil: přitom s ním mám cca 1050 prumerných expů za hru což je si myslím dobrý výkon :D . Snad se povede, až skončí akce na vrcholku stromu.
CPU i5-8600k 4,4GHz GPU GTX 970 RAM G.SKill TridentZ RGB 16GB Drive 2x256SSD + 3TB + NAS MB ASRock Fatal1ty Z370 GAMING K6 PSU CORSAIR RM650 LCD 24" Zowie by BenQ XL2411 Headset Sennheiser G4ME ZERO + Sound Blaster Z Repro Jamo P 404 HG Mouse Razer DeathAdder Elite +Razer Goliathus /// NTB Apple MacBook Pro 13" retina
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

S t54 ted jezdi hodne lidi a pak je to hodne dobrej tank takze s nim neni problem dat fakt moc peknou hru. Ja mam tez jenom 1ku :(
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Akcia a WG web nesledujem, tak preto sa pýtam: Nebude teraz v blízkej dobe akcia na WZ-120?

//
Nezapol som to deň a pol, dneska si dám jednu bitvu, úžasný matchmaking (kopa t7), rozm**ám skoro sám celú KV-3, T29 a Jagdtigra bez újmy na zdraví, v tom zozadu pribehne pošahaná T-43ka a jednou ranou mi dá ammorack. Samozrejme zbytok teamu bol naprosto vypatlaný a jedna T95ka s 5% artinou vykosila skoro polku nášho teamu.
Ďalšia bitva - četa 3x Leopard 1 sa rozhodne zničiť enemy artinky (3), hneď na začiaktu sa rozbehnú do tváre nepriateľov a nestihli ani len naspotovať štvrtinu enemákov a už boli všetci traja mrtví...

:cry:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Musím KV-1S ještě prohnat, než nám jí v 8.9 předělaj - http://wotreplays.com/site/335745#self
Goldnoob team proud member!
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Hentai "Kozomrd" a Jackii "FU arty" Nechte mě bejt, měl jsem těžkej večer, na čele pořád terč díky xvm a jaksi jsem si všiml, že to je Jackiii až po tom, co jsem ho vyfakoval a tak... Omluvil jsem se a nechci to rozmazávat, ujely mi nervy.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“