Bathory píše:Že je to až podezřele levný
No, je to právě ten pack. V těch se DVD nech koupit kolem dvacky. Je fakt, že tyhle jsou hodně levný, proto se na ně ptám.
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Mám nějaký spindl z Makra a vypadají dobře. Zatím žádné zkažené (z dvaceti vypálených), výrobce je opravdu Sony, žádný OEM. A je zajímavé, že voní po kokosuCROSS píše:Máte někdo zkušenost s DVD od Sony? Jeden příspěvek tu kladný byl.
Zahlédl jsem pack po 25 kusech za 391,50Kč, co vy na to?

Já si koupil +R a výrobcem je Optodisc. Vypállil jsem zatím jen jedno, ale povedlo se.flukes píše:Samsung Pleomax 4x DVD-R

Tak ty Emgetony bohuzel tragedie. Vsechny se sice podarilo vypalit nicmene na jednom od poloviny chyby (cervene), jine se zase zda bez chyb, ale pri kontrole v DVD-Speed to pri testu prenosove rychlosti nekde kolem 3GB spadne dramaticky dolu. Vypaluju na LG4120B FW111. zajimave je, ze mam par tehle Emgetonu vypalenych od kamose na jine vypalce a ty drzi a je na nich mozne poznat id vyrobec .. mam pocit, ze Fornex nebo tak nejak. Na tehle co se prasi tak tam DVD Identifier nedokaze vyrobce poznatMican píše:Emgeton bohužel střídá dodavatele médií jak fusekle, takže si nikdy nemůžeš být jistý co vlastně koupíš. Ty původní byly docela dobré, z cca 50 dva disky vadné (jeden se mi rozlepil na dva).
Nedávno jsem koupil nějakou novou edici a ač na obalu slubují 8x rychlost, můj NEC2500 na ně chce pálit jenom 4x. Jinak ale zatím fungují (asi 5 kusů vypáleno).