Call of Duty 4: Modern Warfare MP
Moderátor: Baneshee
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kazdej basni o P90 a popravde jsme z ni jeste nevystrelil......stou snipou mas ale pravdu tak (zelena M21)s dechem+ incre dammega je vychytana..ani nepotrebujes ten dech ..tyhle rushery das rychle... nejvic me bavej zabijet *PiiiP* s tubama( granatometama) jak zasipou vzdy spawn......hned spawnuju -jdu do optiky a strilim naslepo smerem k jejich spawnu....ted se za to i bannuje..je to noboovina celkem...
Hardcore mod+ zakaz (Naletu+heli) na prvnich 10vterin+ 20vterin bez naletu na spawn.....S&D....jsou bezny "pravidla" qualitnich serveru( mluvim o UK a Nedrl. a FRa)..nevim jak v Cr..
k te P90.jen to si kolikrat dam kolo jen treba s Desert Eagl. je opravdu skelej+ increase+ penetration=Deadly
Hardcore mod+ zakaz (Naletu+heli) na prvnich 10vterin+ 20vterin bez naletu na spawn.....S&D....jsou bezny "pravidla" qualitnich serveru( mluvim o UK a Nedrl. a FRa)..nevim jak v Cr..
k te P90.jen to si kolikrat dam kolo jen treba s Desert Eagl. je opravdu skelej+ increase+ penetration=Deadly
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Granátometčíky nesnášim úplně nejvíc. Takhle omezený lidi nechápu. Je to jak brok v CoD2... G36C je imho horší, než M4 a P90 je hodně dobrá zbraň, nejlepší na blízko, 50 nábojů, prostě bomba.
Z pistolí mi nejvíc vyhovuje Colt .45, hlavně kvůli tlumiči a většímu zásobníku, než má DEagle. Navíc zabíjí na tři náboje, což je jen o jeden víc, než DEagle.
A perky používám Bandolier (bo jak to je), Stopping power (imho zásadní věc pro boj z blízka) a ten pentrátor zdí. Předemnou se téměř nikdo neschová, často dorážim lidi přes zdi.
Z pistolí mi nejvíc vyhovuje Colt .45, hlavně kvůli tlumiči a většímu zásobníku, než má DEagle. Navíc zabíjí na tři náboje, což je jen o jeden víc, než DEagle.
A perky používám Bandolier (bo jak to je), Stopping power (imho zásadní věc pro boj z blízka) a ten pentrátor zdí. Předemnou se téměř nikdo neschová, často dorážim lidi přes zdi.
- Frikulin
- Začátečník

-
Musi byt pri LAN hre (ne internet) nainstalovan punkbuster? Resp. pokud ho nektere pocitace maji a nektere ne, pojede MP? Diky
MB: ASUS P5B dlx; Zdroj: Enermax Liberty 500W; CPU:C2D E6400-2,13GHz @3GHz + AC Freezer 7 pro; DDRII: 4x1GB Kingston hyperX 800MHz @ 750 CL 5,5,5,15; GPU: GTX 260 @ 640/1150; HDD: Saegate .10 250 GB; CASE: Thermaltake Soprano; DVD RW: Samsung Sata; LCD: Samsung T220; Myš: Genius Navigator 535; Klávesnice: Microsoft natural ergonomic
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no PB je Imho na instalace CoD4 a naistaluje se automaticky.. vysly 2 patche( nepocitam tam 1.3b neofficial config,keterej je vicemene stejne jen pro servery)a ty fixovali jen ranky a par malickosti.Frikulin píše:Musi byt pri LAN hre (ne internet) nainstalovan punkbuster? Resp. pokud ho nektere pocitace maji a nektere ne, pojede MP? Diky
takze IMHO PB je na kazdym COD4 DVD a instaluje se automaticky.
autor cerpal ze skusenosti ale muze se plest ,tudiz tato zprava je cca 99% pravdiva)
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Frikulin
- Začátečník

-
ja vim, ze se instaluje automaticky, jenze ja jsem dal pri instalaci bez PB a proto se ptam, jestli musim preinstalovavat celou hru nebo to pojede i bez PB
MB: ASUS P5B dlx; Zdroj: Enermax Liberty 500W; CPU:C2D E6400-2,13GHz @3GHz + AC Freezer 7 pro; DDRII: 4x1GB Kingston hyperX 800MHz @ 750 CL 5,5,5,15; GPU: GTX 260 @ 640/1150; HDD: Saegate .10 250 GB; CASE: Thermaltake Soprano; DVD RW: Samsung Sata; LCD: Samsung T220; Myš: Genius Navigator 535; Klávesnice: Microsoft natural ergonomic
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak LAN by mela teoreticky jit i bez toho PB, jelikoz se asi pocita s tim, ze nebude pripojeni k netuFrikulin píše:ja vim, ze se instaluje automaticky, jenze ja jsem dal pri instalaci bez PB a proto se ptam, jestli musim preinstalovavat celou hru nebo to pojede i bez PB
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
// co ti nebere......no ( hral sem na parch serverch kde,po pripojeni se jedna z 1.nich obevi ze 1.3b server config patch)...jak jsem uz napsal je zrejme ze to je neco "custom" a taktez jsem nejak nepostrehl ze by se neco zmenilo..cili jsme to zminil kvuli tomu serv eru a PB a patchu ktere vysli/nevysli.slaava píše:jak muze byt config pro server patch?to mi hlava nebere
(sorry ted jestli mam hrubky .)
//zmenil sem nazor na p90..s red dotem...double tapem a bandolierem a increas demage.....NICE one m8.........
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja teda zasadne hraju P90 s tlumicem. Nema to chybu
Da se stim hrat na kazde mape.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no me spis pripada, ze to mas pomotany a o cem mluvis je neco na zpusob PAM modu, i kdyz jeste neni...hlupak píše:// co ti nebere......no ( hral sem na parch serverch kde,po pripojeni se jedna z 1.nich obevi ze 1.3b server config patch)...jak jsem uz napsal je zrejme ze to je neco "custom" a taktez jsem nejak nepostrehl ze by se neco zmenilo..cili jsme to zminil kvuli tomu serv eru a PB a patchu ktere vysli/nevysli.slaava píše:jak muze byt config pro server patch?to mi hlava nebere
(sorry ted jestli mam hrubky .)
//zmenil sem nazor na p90..s red dotem...double tapem a bandolierem a increas demage.....NICE one m8.........
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
MODe a Config jsou 2 rozdilny veci......slaava píše: cem mluvis je neco na zpusob PAM modu, i kdyz jeste neni...
Config 1.3b jak jsme uz psal je jen pro servery a "zabranuje" vykopnuti PB kvuli "nesmyslum"( aka missing packet, high ping i kdyz je vinou srveru etc.)
jak sjem psal je to SERVEROVI PATCH a NEOFFICIALNI..takze nema smytsl to tu moc resit...na polozeny dotaz ohledne PB na LAN se moc nevztahuje ale zminil jsem to protoze je to porad
Kód: Vybrat vše
Server 1.3b config patch- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak 26.level, za 10h.
Hra je v MP vynikající, bonus jako sou zbraně, různá udělátka na zbraně a pak nějaké ty power upy ve stylu rychlejc nabíjející zbraň apod, jsou skvělým tahákem proč u MP vydržet
. Mapy jsou dobrý, akorát už to není takový to CoD2, koukám do dáli vidím každýho, tady to holt grafika okolí nedovolí
. Ale to je jen dobře 
Zbraně jsou vyvážené, i třeba s takovou pistolkou se da hrát
.
Akorat mě štvou ty granátomety v rukou kempujících lam
Hra je v MP vynikající, bonus jako sou zbraně, různá udělátka na zbraně a pak nějaké ty power upy ve stylu rychlejc nabíjející zbraň apod, jsou skvělým tahákem proč u MP vydržet
Zbraně jsou vyvážené, i třeba s takovou pistolkou se da hrát
Akorat mě štvou ty granátomety v rukou kempujících lam
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- neptuN
- Nováček

-
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- J X P
- Středně pokročilý

- Frostys
- Začátečník

-
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj snipy byli hrozne nepresny, pisou ze opravily i acoga tak uvidime.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja patch 1.3 kompatibilní s vytvořeným účtem v 1.0 nebo je to jako ve Stalkerovi? 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nvm jak to bylo ve stalkerovy ale veskere nastaveni, zbrane, rank vsecko ti zustaneSpeedyGT píše:Ja patch 1.3 kompatibilní s vytvořeným účtem v 1.0 nebo je to jako ve Stalkerovi?