Doufam ze to pujde jeste vyse ...
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Ten fullcover blok i na pameti?OBR píše:...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji

Neviem ake mas skusenosti, ale moja je taka, ze aj po zniceni karty flashovanim (dve svoje a jedna kolegova) mi ju vymenili, nakolko nevedeli zistit, co ju zlikvidovalofat4l píše:2 obr......ked si teda flashnem bios aj s nenataktovanej 8800GTX.....nestratim tym zaruku...?.....popripade ked mi odide grafika nebudem mat uz moznost ho vratit spat........thx

Taktil jen jednu kartuStratos píše:neni to nak malo na SLI? tohle prej dava i R600 jedna co sem zatim ruzne vycetl na netu
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji