ATi Catalyst 8.1

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz

Příspěvek od izerS18 »

Jax88 píše:Myslíte si že tento problém /chyba v texturach/ http://jax.rajce.idnes.cz/Obrazky/#problem_2.JPG může mít něco společného s tím že EuroCase zdroj 350W neutahne moji GF HD2600xt AGP??
Tak utáhnout by to měl. Otázka je, jak zdroj starý, v jakém je stavuj...Ale to zjistíš nejlépe tak,že zkusíš tvoji GK v jiném počítači...zda to jde.
Nebo si udělej dualboot, či na jiný disk naistaluj OS s ovladači a nějakou hrou a uvidíš, zda není chyba v systému(abys nedělal zbytečně reinstal)
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
madMax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od madMax »

Chlapi prosím může někdo polopaticky vysvětlit jak na změnu toho písma? A odstranění toho čtverečku v horním rohu? Místo modré mám červené písmo. Jinak sestava ta samá jak v podpisu, ale změna je HD3870 + Catalyst 8.1
Danc3k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danc3k »

madMax píše:Chlapi prosím může někdo polopaticky vysvětlit jak na změnu toho písma?
Co zkusit Catalyst 8.2? http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=116220
madMax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od madMax »

Stala se mi taková věc. Byl jsem nucenej formátovat HDD a na novej system jsem zkusil všechny CCC a vzdy projell testy. Ale když jsem dával 8,2 po 8,1 tak mi zůstal CCC 8,1 ale ovladače 8,2. registry jsem čistil, Jde mi ted lépe taktovat karta, a nastěstí neblbne ani písmo, jen zustává ten šedej čtvereček, jak se ho zbavit? Kde je ta TRAY ikona?
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“