Mass Effect
Moderátor: Baneshee
- Frikulin
- Začátečník

-
Muzete mi nekdo poradit jak urcim svym partakum v taktickem rezimu, aby se mi pohli na misto, ktere jim ja urcim? melo by to jit mysi ne? Zacal jsem hrat a porad mi chodi na stejnou vzdalenost. Diky
MB: ASUS P5B dlx; Zdroj: Enermax Liberty 500W; CPU:C2D E6400-2,13GHz @3GHz + AC Freezer 7 pro; DDRII: 4x1GB Kingston hyperX 800MHz @ 750 CL 5,5,5,15; GPU: GTX 260 @ 640/1150; HDD: Saegate .10 250 GB; CASE: Thermaltake Soprano; DVD RW: Samsung Sata; LCD: Samsung T220; Myš: Genius Navigator 535; Klávesnice: Microsoft natural ergonomic
- wallot
- Středně pokročilý

-
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28029&r=top
Vazne "skvela" ochrana u zahranicnej verzie Mass Effect ...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- goelr
- Začátečník

...jesteze jsem si to nakonec neobjednal naprz ze sendit..MichiGen píše:http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28029&r=top
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- shadow
- Středně pokročilý

No, osobně bych pořád bral tuto verzi ochrany, než otravnou variantu s kontrolou vložení originálního CD v mechanice. Je sice pravdou, že pokud dopředu avizovali, že s pomocí technické podpory půjde rozšířit počet instalací (aktivací) nad tři, a pokud tedy teď říkají, že to nejde (pokud je to pravda, nebudu teď číst to BW forum), tak to zaslouží oprávněnou kritiku, ale ruku na srdce: kolik hráčů tím může být postiženo? Myslím, že půjde spíše o zanedbatelné procento, které může být sice oprávněně naprdnuto, ale toto není věc, která by nebyla urychleně řešitelná patchem. Pak jsou i další distribuční kanály jako direct download z EA Store, jak to udělal wallot nebo já, a my nemáme žádný problém.
show must go on..
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Najrozumnejsie by bolo keby tu ochranu ked tak odstranili nejakym patchom, ktory by isiel nainstalovat iba v pripade ak by hrac zadal pri jeho instalacii svoj originalny CD key, to ze sa z hry stava po troch instalaciach bezcenny brak je podla mna problem ktory nepostihne iba male percento hracov. Pre priklad: nainstalujem si hru na desktope doma a budem ju hrat doma, nainstalujem si ju taktiez na notebook a potom budem robit doma upgrade alebo zmenu/reinstall OS, nainstalujem ju tretikrat a mozem vyhodit DVD i s krabicou do smeti? To nech si nechaju.
I keby sa ta hra predavala za 100-200kc pre 3 rozne instalacie, tak by to bolo zasa absolutne neekologicke riesenie, vyhadzovat a znova vyrabat plno zbytocnych krabic a lisovat plno diskov ktore za chvilu aj tak niekto vyhodi.
Riesenim bude asi jedine crack.
I keby sa ta hra predavala za 100-200kc pre 3 rozne instalacie, tak by to bolo zasa absolutne neekologicke riesenie, vyhadzovat a znova vyrabat plno zbytocnych krabic a lisovat plno diskov ktore za chvilu aj tak niekto vyhodi.
Riesenim bude asi jedine crack.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- shadow
- Středně pokročilý

Mass Effect a lá Crysis
.
http://www.shadowblog.cz/0/MassEffect.jpg (200 kB+)
(Něco pro ty, co ME ještě nemají, aby se ještě více nemohli dočkat
).
(na max. detaily s filmovým grain effectem, na který jsem si mimochodem pochvilce zvykl a už si hru bez něj neumím představit. Přispívá to k atmosféře).
(Něco pro ty, co ME ještě nemají, aby se ještě více nemohli dočkat
(na max. detaily s filmovým grain effectem, na který jsem si mimochodem pochvilce zvykl a už si hru bez něj neumím představit. Přispívá to k atmosféře).
show must go on..
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no podle me povoli natlaku lidi a tuhle kravinu co musel vymyslet totalni magor z marketingovyho oddeleni ve velmi dlouhe chvilce jako genialni napad splachnou do hajzlu kam patri. Fer by bylo overeni CD Keye pres net a nasledna deaktivace tehle blbosti, do te doby at to je klidne jak si popisoval, vetsinou je i slusnost ze s finalnim patchem se odstrani cd/dvd checkMichiGen píše:...
- wallot
- Středně pokročilý

-
hrus si legalne stahnu a zadny ochrany neresim, nemusim se menit s mediama a rozcilovat se na forech.
tak uz se blizi druhej konec - zrovna jsem pristal na ilosu, tentokrat jsem delal hromadu vedlejsich questu az na prohledavani kazdy planety.
Dokonce jsem se dostal pres mega kreditu takze se mi otevreli ty nejlepsi zbrane
tak uz se blizi druhej konec - zrovna jsem pristal na ilosu, tentokrat jsem delal hromadu vedlejsich questu az na prohledavani kazdy planety.
Dokonce jsem se dostal pres mega kreditu takze se mi otevreli ty nejlepsi zbrane
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- PetrB
- Začátečník

zakoupil jsem dneska "profesionální českou verzi" od cdprojektu. musím říct že jsem z "profesionality" značně zklamán. hra se nainstalovala v angličtině jako by se nechumelilo, konfigurační utilita čert ví proč dokonce maďarsky. přitom systém mám českou vistu. čeština na dvd je v archivu "czech.rar", naštěstí stačilo překopírovat dotyčné soubory, ovšem to zrovna nezavání profesionalitou. a to nemluvím o faktu, že fráze "obsahuje bezplatné rozšíření" na krabici znamená "budete si to muset stáhnout z internetu samy a ještě budete muset počkat, až to bude hotový". hra se mi navíc napřed ani nechtěla spustit, okamžitě spadla, pomohlo spustit ji poprvé jako správce, teď už to není potřeba. ale takhle jsem si to fakt nepředstavoval
a pochopitelně, hra pro spuštění vyžaduje dvd v mechanice
a pochopitelně, hra pro spuštění vyžaduje dvd v mechanice
- Thellwin
- Administrátor

- PetrB
- Začátečník

tam jse se samozřejmě díval prvně, ale jejich stránky jsou zrovna mimo provozThellwin píše:Problém s instalací v AJ se řešil na stránkách distributora tuším a řeší to ruční spuštění autorunu.
abych jenom neplul, nevím jestli je to akce jrc,nebo samotného cdprojektu (to spíš), ale měl jsem k tomu zdarma přibalený homeworld 2 (dokonce funguje pod vistou) - asi potřebují vyprázdnit sklady
- Palad1n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hm, ja si ten film grain hned vypnul, ale skusim to s nim:)shadow píše:Mass Effect a lá Crysis.
(Něco pro ty, co ME ještě nemají, aby se ještě více nemohli dočkat).
Phenom II X6 1090T @ 3.8 GHZ (1.300V) CM Hyper 212+, MB Gigabyte MA790X-UD4, 4x2GB DDR2 A-DATA extreme 1066 DualChannel(1066MHZ, 5-5-5-15-2T), Western Caviar 640GB SATA2, Asus ENGTX460 DirectCU/2DI/1GD5 (860MHZ core, 2100MHZ memory) 1.037v, SEASONIC SS-650HT 650W , Lenovo l220x, Case: Fractal Design R2
- spyro
- Nováček

-
- shadow
- Středně pokročilý

- spyro
- Nováček

-
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
wow, tak sem to konecne dohral, pro me prekvapeni roku... a to me to po pul hodince hrani co sem mel moznost s xboxem tak nechytlo... no konec naprosto ultimatni, takovy filmovy zakonceni sem fakt necekal.
Mimochodem, stalo se vam taky, ze v nekterejch castech hry, se prehraty zbrane uz nevrati do funkcniho stavu? Resi se to dost na Bioware forech, me se to stalo na konci u *?*, musel sem ho nechat vyridit partaky, ktery to postihlo potom taky, druhej *?* uz nesel sejmout, to mel prehraty kazdej... pomoh jen load starsi pozice. Ostatnim se to udajne stava i behem hry.
//Edit: odspoilerovano, jeste upravit tu citaci a bude to ok
Mimochodem, stalo se vam taky, ze v nekterejch castech hry, se prehraty zbrane uz nevrati do funkcniho stavu? Resi se to dost na Bioware forech, me se to stalo na konci u *?*, musel sem ho nechat vyridit partaky, ktery to postihlo potom taky, druhej *?* uz nesel sejmout, to mel prehraty kazdej... pomoh jen load starsi pozice. Ostatnim se to udajne stava i behem hry.
//Edit: odspoilerovano, jeste upravit tu citaci a bude to ok
Naposledy upravil(a) palda dne ned 22. čer 2008, 22:40, celkem upraveno 1 x.
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Icy_DeaD
- Černá karta

-