Wifi router
Moderátor: Don
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Psal si, ze je tam sterk a zelezne pruty. Podle me to nepujde.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- TommyT
- Začátečník

-
- mechac
- Nováček

-
K těm SMC routerům, někdo zde psal, že jsou drahé, já našel ten základní model SMCWBR14-G2 na aukru za 630 Kč, levnější jsem nikde nenašel. Je to vlastně ten nejobyčejnější model 54Mbps, ale má i WDS, a je na něj delší záruka než na jakýkoliv jiný podobný router. Nemáte s ním někdo zkušenost, nebo nevíte o tom typu někdo něco?
- Kavka
- Nováček

-
WL-500gP
Dobrý den. Potřeboval bych upřesnit kde nastavit filtr MAC adres na WL-500gP. Matou mne dvě položky kde se to nastavuje: Wireless - Access Control a nebo Internet Firewall - MAC Filter? Mám doma připojený k routru 2xPC přez wifi. Já vepsal ty MAC adresy do firewallu, ten MAC Filter List, je to dobře a nebo se to ještě musí napsat do toho Access Control Listu? Děkuji za jakoukoliv radu. Jinak vepsal jsem tam 4 MAC adresy 2x wifina a 2x siťovka, kdybych potřeboval kabel místo wifi.
P.S: Ještě tam je volba:
Accept - přijmout, Disable - vypnout, Reject - odmítnout. Já dal accept, znamená to že router přime jen adresy co jsou v seznamu povolených?
Ještě jednou díky...
P.S: Ještě tam je volba:
Accept - přijmout, Disable - vypnout, Reject - odmítnout. Já dal accept, znamená to že router přime jen adresy co jsou v seznamu povolených?
Ještě jednou díky...
- gizly
- Nováček

-
Zdravim lidi,
doma mám připojení k internetu přes router zapojený přes kabel do PC a pomocí wifi bezdrátově do notebooku. Nevím čím to je, ale u notebooku je internet nestabilní. Například když stahuji, rychlost často klesne nebo se uplně zastaví stahování a po chvíli opět rozjede,takhle je to pořád dokola. Signál wifi mám dobrý. Nevíte prosím Vás čím to může být? Předem děkuji za odpověď.
doma mám připojení k internetu přes router zapojený přes kabel do PC a pomocí wifi bezdrátově do notebooku. Nevím čím to je, ale u notebooku je internet nestabilní. Například když stahuji, rychlost často klesne nebo se uplně zastaví stahování a po chvíli opět rozjede,takhle je to pořád dokola. Signál wifi mám dobrý. Nevíte prosím Vás čím to může být? Předem děkuji za odpověď.