Need For Speed Undercover

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Zub
Začátečník
Začátečník

Re: Need For Speed Undercover

Příspěvek od Zub »

takze par slov - auta vypadaji hezky, takova arkadovka, jizdni vlastnosti jsou temer neslucitelne s vozem :) lidi v EA jezdej do prace asi na kole jinak nevim jak muzou dopustit aby se auta chovala takhle :)

ale jinak myslenka dobra, pribeh taky , lepsi nez bezduchy jezdeni.. ale hlavne.. hlavne!!

HW naroky!!

me to na mojim zelezu beha fakt zalostne, abych si uzil plynule jizdy musel sem vypnout uplne vsechny detaily. hra vypada jako Test drive 5 :)) bude to chtit vyladit protoze presne nevim co je nejvetsi zrout grafiky kvuli ktery se hra pocukava. ale jinak NFS klasika víc sem necekal
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

no kdyz si vsimnes tak ta hra beha normalne i na plny detaily, ale zalezi na tom, kolik objektu mas pred sebou.
ukazuje mi to krasnych 60 fps a jakmile treba najedu na dalnici kde je hodne aut nebo je tam hodne prirody tak fps klesnou na 25 a cuka se to. coz je logicky , hodne objektu na monitoru = vic prace pro grafiku hodne jednoduse receno. skoda ze ve hre neni nastaveni viditelnosti, tim by se tenhle problem vyresil.
ale jako zadny patch na ati necekej :)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Na mojí 8800GTS512 s ovladači 180.43 behá uplně v pohodě a i při více autech nepozoruju nějaké zásadní cukání či trhání. :roll:
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

udelal jsem mensi polazeni , vse v rozliseni 1280*1024

vse naplno - 6x vyhlazovani - 40 fps , ale hra je nehratelna
vse naplno bez vyhlazovani - 60 fps ale hra je nehratelna
vse naplno jen vypnu stiny a v tu ranu to vali 75 fps jak po masle. 75 pac mam zaple v-sync.

ale obcas se mi proste stane hlavne kdyz me honi policie ze fps klesnou na 50 fps a zas se tak nejak divne hra posekava a je nehratelna.
je taky dost mozny ze kazdy mame jiny oci, treba u kamose sem videl Grida podle neho naprosto plynuleho a ja sem se na to nemohl ani podivat pac to byla skoro slideshow. ja sem proste zvykli si raci ocesat detaily a mit v kazdy hre tech 75 fps a naprosto plynuly pohyb. stejne me z tech efektu a svetel v novych hrach jen bolej oci.

kazdopadne jsem si grafiku nastavil dle meho gusta - bez vyhlazovani, stiny off, detail okoli sem vypl pac na ty svetla se nedalo koukat. auta naplno krom tech odlesku a valí mi to paradne bez jedineho zaskubu. hra sice vypada jako 5 let stara ale budiz :)
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Tak jsem si nainstaloval nfs, v domění že třeba tenhle nový díl k něčemu bude. Ale co to sakra je???
Chování aut - dětská arkáda, ani o trochu víc.
Zvuky - to snad nemá cenu ani komentovat
Grafika - takhle vypadá moderní hra? Ikdyž jsem to hrál na max. (detajly i vyhlazování), jedním slovem tragédie. Okolí obsolutně bez detajlů, model aut a poškození taky žádnej zázrak, s tim sluncem to taky docela přehnaly. A hlavně by mě zajímalo proč se celá selnice, vždy a všude, leskne jak psí koule?
Příběh - no, nějaký béčkový tam bude...

Podtrženo sečteno: neočekával jsem moc, ale že to bude až takovej... mam pocit že každý nový díl je ještě horší než ten minulý.
Za tohle chtít litr je hodně špatnej vtip.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Zube tohle je vada enginu. Trpěl tím i ProStreet a teď i Undercover. Prostě EA programátoři profíci neumí odstranit rok a půl známej bug. Patch, kterej by tohle vyřešil bych nečekal...
Hold bejt já ředitelem EA vyhodím tyhle sr**e a udělám novej engine atd.... Oplácávaj to takhle pořád dokolečka a pak to tak dopadá. Takže můžeš hrát ve 150FPS ale mikrolaging tam bude pořád. :lol:
traxiiik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od traxiiik »

Doufal jsem že to za něco stát bude ale :blee:
Nebudu vypisovat to co se mi nelíbí ale spíš co se mi líbí a to je, no zrovna na to nemužu přijít.
Zlatý NFSU2
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

na medium detail je to pastva pro oci :lol:
Obrázek
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Tak to jě pěkný hnus!! :sad:
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz.

Carbonek mi buď dokáže, že má hru legálně a nebo sem nebude přispívat. Varován byl několikrát, ale nedá si říct a ještě sem postuje stylem "4 smajlící" a nebo "heh" ... opravdu přínosné posty.

Takže poslední varování, pak můžeš opět změnit barvu.
Goldnoob team proud member!
OndraC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od OndraC »

Mám E6750 nějaký ten OC, k tomu 4850 taky nějaký OC a cuká se to, musím hrát na minimum a pořád to je hnus nehratelný :evil:
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

kdystak koukam zatim sem vzdycky NFS testnul ale ted se mi nechce nemuze nekdo postnout tak 10 screenu? treba na max detaily a na LOW? nechce se mi to kupovat tak at to aspon vidim :lol:
NB:Acer Aspire V3 571G
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

S tim procesorem na to vubec nechod, podle PCGH se to v podstate neda hrat na nicem jinem, nez C2D @ 3GHz+. Screen s medium detaily mas kousek nahore, vypada to hnusne. :)

http://www.pcgameshardware.com/aid,6677 ... ew/?page=3

Jinak diky za nazory chlapi, uz vim, ze je dobre se teto "hre" vyhnout obloukem. 8)
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

6xAA? :lol: Vzdyt tam vubec zadny neni. Zkus 4xAA, me na ATi karte v CSS taky 6xAA neslo, zatimco 4xAA v pohode.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

Nahral som to :shock: pri zvecseni sledovat z 2-metroch :lol: :nervous:

http://tinypic.com/player.php?v=1177ezc&s=4

A este tu mam MFSMW :shock: pri zvecseni tiez sledovat z 2-metroch :lol: :nervous:
http://tinypic.com/player.php?v=2zt8ww4&s=4
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

1680x1050 full detaily - 8 snimku ... stredni - 6 snimku nizky sem ani nezkousel ... fu*k EA, fu*k U!
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

tak ja vám kluci nevim, ta hra me docela chytla, mozna to bude tim ze porad vyhravam pac je to lehky aspon zatim, ale zkousel jsem poladit vykon , jak je tam ten tuning.. ja jako velky priznivec krouticiho momentu alá nafták a vysokemu vykonu v nizkych otackach jsem tomu nastaveni podridil. motor jsem dal na max. kroutak a pohon na maximalni zrychleni. ale ouvej , tohle nastaveni nema vubec zadnej smysl - asi po 10 zavodech jsem to zmenil presne naopak neboli benzinák a panecku tedka to teprve svisti. takze doporucuju nastavit maximalni konskou silu a maximalni rychlost.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Sobo píše:"podstate neda hrat na nicem jinem, nez C2D @ 3GHz+"
mám C2D 2,4Ghz a je to v pohodě na max :roll:
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Still.Lord píše:
Sobo píše:"podstate neda hrat na nicem jinem, nez C2D @ 3GHz+"
mám C2D 2,4Ghz a je to v pohodě na max :roll:
nechci vyvolavat flame je mi to jedno ale neverim, ze ti to beha plynule. uz jen proto ze je engine hry zase nedoladeny a seka tak nejak i na nizky rozliseni bez detailu
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“