Můj BMW

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
BBS
Začátečník
Začátečník

Re: Můj BMW

Příspěvek od BBS »

jj je to pravda tak mužete radit ja už jsem muřekl čim by mě dostal a jestli chcete vidět muj pc nedoporučuju je v dezolatnim stavu.uvidíte po vanocích to už budu hotov
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
Dadas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dadas »

Ty dvířka jsou skvělá, ale napadlo mě je nějak vytvarovat, třeba něco jako kapota, takhle rovný to je o ničem :) nebo třeba je smirglem obrousit do neprůhledna a dát tam LEDky aby blikaly do rytmu a prosvětlovaly celá dvířka...
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

jo to už mě taky napadlo a asi to i udělám :-) dík za typ ... a radu ale jakou barvu ledek bych tam moch dát modrou? červenou? zelenou? a taky mě napadlo neco tam vygravýrovat třeba na jednu polovinu M a na tu druhou 3 aby to bylo jako bmw m3
Dadas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dadas »

nn, spis do bila zbrousit a treba bile a modre ledky...S ledkama je pekny mod Daft Punk na themodbrothers.com

http://www.themodbrothers.com/viewtopic.php?f=25&t=63

//edit Přidán link
mamutik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mamutik »

Pls mohol by si sem hodit detailnejsiu fotku tych dvierok a ich uchytenia? Chcel by som si to spravit aj ja :)
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

fotky sem hodim až to trochu dotáhnu tohle co mám je jen provizorní... a to nechcie abyste viděli detailně i když to není hrozný ale i tak ... kdo si počká ten se dočká .. a zároven upravym ještě držáky na mechaniku a hdd... dám tam plexie mýsto plechu a taky si do hdd udělám okýnko a podsvýtím ho ... a někam dám aby byl vidět ...
00Inferno00
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 00Inferno00 »

Kód: Vybrat vše

No zkušinosti sem nabral od mala moje první hračka bilo vlastně zx spektrum pak amiga a nakonec kompy první pc sem složil v 7 letech a to bez návodu teda já ho nidky návod nečet prostě je to jako lego až na pár hodnot no ale tak to sem hravě zmáknul vyznám se jak v SW tak i HW a také FW. a k tuningu sem přešel před 2 rokama. zkušenocti o kompech člověk musí chtít něco vědět a mě to bavylo od mala vym se dá říct takřka vše ... a to sem si dával soutěž ze servimenem v CZC i alza a projeli to nademnou nevědeli určitý věci ... a to mi je teprve 17 a bavý mě to .. kdybyste měl někdo nějakej dotaz ohledně čehokoliv ptejte se na ICQ: 267431321 ...

Tohle tak trochu smrdi :?
ASUS ROG Strix G10DK 27L Gray = ASUS PRIME B550M-K, AMD Ryzen7 5800X undervolted, GeForce RTX 3060, 2x Kingston FURY 32GB DDR4 3200MHz CL16 + ASUS ROG STRIX LC II 120 ARGB
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

a čim?a jiank v czc a alza ty servisaci to je hračka pro 10letyho kluka porazit je.
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
Dadas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dadas »

Hehe, tohle ukazat nasi cestinarce tak ji trefi, hmm, dobry napad :D :twisted:
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

jj vym :-)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

nj, kazdopadne pravopis neznaje, hlavne ze umi skladat pc v 7 letech :lol:
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

a kdo dneska neumí no a že tam má chyby každej neni dokonalej
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

esfilip : Pokud chlapci ze servisu vzdali debatu s tebou, nemuselo to byt nutne kvuli nedostatku znalosti. :D
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

oni to nevzdaly ale nevědeli odpovědi :-)
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

Mno co dodat. Myslim si , ze cirkusaci od Berousku maj lepsi vkus :D Ten Peguot v case nadhernej fakt !! a to olemovani tech kosu na mechaniky super , btw to jsou ty protiskluzny koberce pro duchodce do vany ? Kdyz se na tu case podivam , hned si rikam kde jsou klicky staci jen nasednout :D :D :D
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

esfilip Se jim ani nedivim...
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

to já se jiem taky nedivym ... není to koberec pro důchodce do vany a ten Peugeot je tam jen prozatím než seženu model BMW M3 kdybys uměl číst vieděl bys to tu někde ... závídíš co a pokud ne ukaž co máš ty že si tak chytrej ... nemám rád chytrí lidí který melou svoje a samy maj hovno
00Inferno00
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 00Inferno00 »

Vis co je nehorsi?? Ze shanker ma pravdu :lol:
ASUS ROG Strix G10DK 27L Gray = ASUS PRIME B550M-K, AMD Ryzen7 5800X undervolted, GeForce RTX 3060, 2x Kingston FURY 32GB DDR4 3200MHz CL16 + ASUS ROG STRIX LC II 120 ARGB
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

esfilip píše:to já se jiem taky nedivym ... není to koberec pro důchodce do vany a ten Peugeot je tam jen prozatím než seženu model BMW M3 kdybys uměl číst vieděl bys to tu někde ... závídíš co a pokud ne ukaž co máš ty že si tak chytrej ... nemám rád chytrí lidí který melou svoje a samy maj hovno
nemáš rád chytrý lidi, to aby se celej svět schoval :-D
s prominutim, ale takovýhle chyby ze základky jako I pro R.. Hele je ti fakt 17? V CZC a Alze sou technici všeobecně blbí jo.. tam toho moc nevědi, já si spíš myslim, že ti neodpovídali, protože to po tobě nemohli přečíst :-D

jinak mod.. strašnej..
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

bavyl sem se s nimy osobně ... taže nic nečetly ... a jienak mod to není žádnej .. ale jen menší úprava
Odpovědět

Zpět na „Projekty“