musíš přitom držet pravý tlačítko a mířit na tu osobufmx rider píše:ještě mám jednu otázku, jak se ve hře dobře mlátit? mačkal jsem jenom myšítko, co dělat s Q a R jsem nepřišel
GTA 4 - o hře jako takové
Moderátor: Baneshee
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Grand Theft Auto IV - PC
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
přesně tohle jmse se tma došet taky, ale prostě tu kouli nehodí at dělám s myší co dělámbowling - A/D zvolis misto odkud budes hazet, levym mysitkem se dostanes do hazeciho modu a pohybem mysis dozadu a rychle dopredu hodis. dyt ti to hra rika co mas delat jako u vsech ostatnich aktivit.
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
- spike18
- Černá karta

-
Pokud koupíš zboží přes internet můžeš do 14 dnů odstoupit od smlouvy, uznávám, že to není moc čestné, ale vzhledem k všem těm problémům...QAceJack píše:To jde vrátit?spike18 píše:Tomu, že hru zoptimaliují pomocí patche snad nikdo nevěří, já jen doufám, že odstraní padání, chybějící textury a podobné chyby. Pravděpodobně si hru na zkoušku koupím a když nebudu spokojen, tak ji vrátím.
- barco
- Středně pokročilý

Misia s bowlingom obsahuje u dosť ľudí Bug, nedá sa dokončiť ... Treba počkať na patch alebo skúsiť vygúgliť nejaké alternatívne riešenie.Sheep-Master píše:přesně tohle jmse se tma došet taky, ale prostě tu kouli nehodí at dělám s myší co dělámbowling - A/D zvolis misto odkud budes hazet, levym mysitkem se dostanes do hazeciho modu a pohybem mysis dozadu a rychle dopredu hodis. dyt ti to hra rika co mas delat jako u vsech ostatnich aktivit.
.
- fmx rider
- Začátečník

-
alternativní řešení je že prostě zmáčkneš E a ukončíš hru i potom si povídají před barákem, jak to bylo super
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Software muzes vratit jen nerozbaleny, takze to asi moc nevyzkousisspike18 píše: Pokud koupíš zboží přes internet můžeš do 14 dnů odstoupit od smlouvy, uznávám, že to není moc čestné, ale vzhledem k všem těm problémům...
A ten bug u bowlingu jsem mel taky, proste to na pohyb mysi nereaguje. Kliknu a pripravi se k hodu a pak uz jen stoji a nic
Jinak hral jsem vcera vecer asi 3 hodky a hra je skvela (ted nehodnotim optimalizaci...), nadsenej jsem hlavne z ovladani auta. Bal jsem se, ze bude horsi jak na Xboxove verzi (xbox gamepad ma pro brzdu a playn takovy tahla, takze se da pridavat plynule), ale opak je pravdou, ridi se mi na klavesnici jeste lip jak na Xboxu! Da se precizne driftovat a vubec me to hrozne bavi se silnyma zadokolkama. Ale chce to ridit jednourukou a v druhe mit porad mys, zakladni kamera je v zatackach uplne mimo - na to jsem byl ale zvyklej uz v San andreas, kde to bylo to stejny
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- spike18
- Černá karta

-
Zajímalo by mně, jestli chystají něco jako Vice City 2 a San Andreas 2 
- Zub
- Začátečník

-
to je legrace, misto abychom se tady bavili o tom, jakej je pribeh či jakej je repertoar aut, nebo takovy ty gta vychytavky typu jizda kombajnem nebo na kole
alá san andreas , tak se tu resi hw problemy a vsechno kolem jde stranou. to neni dobra vizitka pro hru kterou delalo tolik lidi a investovalo do ni takovej balik 
- Thellwin
- Administrátor

Re: GTA 4 - o hře jako takové
Technické záležitosti řešte prosím tady - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &sk=t&sd=a
Goldnoob team proud member!
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ta hra mě jako taková láká ikdyž pocukává.vždycky to na chvíli pustim a udělám jednu misi. Ted sem byl vybírat výpalný a vysklil cihlou výlohu 
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Lidi už máte někdo ve hře modernější telefon? (pokud to vůbec jde)
Chci si koupit nějaké vyzvánení a tapety přes net, ale pořád mi to píše, že to můj telefon nepodporuje.
A to už mám druhou část města otevřenou.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- spike18
- Černá karta

-
Tak jsem si konečně zahrál, kámoš má prakticky stejnou sestavu jako já (AMD 4200+, 2GB RAM, ATi 4850) a musím říct, že je to bomba.
Instalace trvala pěkně dlouho, hned na začátku byl problém, protože kámoš má jen SP2 -> update na SP3. Spuštíme hru, prvně nabíhá R* Social club (na to, jak o jednoduchou aplikaci se jedná se spouští pěkně dlouho), registrujem se a konečně spouštíme hru (která taky nabíhá pěkně dlouho
). Po chvíli se konečně dostaváme do hry, ale blbnou stíny a hra ja skoro celá černá. Na netu nachazíme řešení -> spustit benchmark, po skončení hra jede konečně normálně, po chvíli ovšem spadla. Opět dlouhé načítní R* Social Clubu a dlouhé načítaní hry.
Zkoušíme si pohrát s nastavením detailů, při nastavení textur na medium, renderu na very high, dohlednosti na 15, detail distance na 50, dopravy na 10 a stínů na 0 hra vypadá hodně slušně a je jakžtakž hratelná (samozřejmně 100% plynule není, ale hrát se dá). Přes den je grafika průměrná, stíny a koruny stromů dojem ještě zhoršují, ale s příchodem noci to je NÁDHERA, všechna ta světla, ruch v ulicích, odlesky mrakodrapů ve vodě mně vyloženě připoutaly k monitoru. Město je obrovské, ale díky GPS jsem nikdy nebloudil. Hru jsem hrál sice jen asi 6 hodin ale ve městě se doteď nevyznám, což se mi předtím u GTAček nikdy nestalo, ale jak říkám, hrál jsem jen 6 hodin, po delším hraní to možná bude lepší. Život v městě je perfektní, chvílemi jsem měl pocit, že obyvatelé jsou skuteční lidé - telefonují, jí, baví se mezi sebou, vysedávají na lavičkách, na schodech, když se jim pokazí auto, tak ho zkouší opravit, policie honí zločince, bezdomovci spí na zemi a tak bych mohl pokračovat ještě hodně dlouho. Auta jsou nádherně vymodelovaná, je jich hodně a perfektně se řídí, tvůrcům se totiž podařilo dosáhnout idalního poměru mezi realitou a arkádou. Několikrát jsem narazil i na vraky, kterým "střílelo" z výfuku a byly celé omlácené. Když jsem chtěl ukrást zaparkované auto, Niko vyrazil sklo, zkratoval drátky a teprve až potom odjel. Když jedete v autě a někdo vám volá tak mobil ruší rádio. Do mobilu lze stahovat nová vyzvánění, tapety apod. Mírně mě zklamala fyzika, působí poněkud přehnaně, ale i tak stojí za to. Mise jsou typické GTAčkovské a na nic nového jsem prozatím nenarazil. Celá hra působí dospělejším dojmem, je více realistická, živější a je opět zábavná, jen je škoda, že je hra neoptimalizovaná a zabugovaná.
Už mám objednáno, doufám, že si můj X2 3800@2GHz se hrou poradí.
Instalace trvala pěkně dlouho, hned na začátku byl problém, protože kámoš má jen SP2 -> update na SP3. Spuštíme hru, prvně nabíhá R* Social club (na to, jak o jednoduchou aplikaci se jedná se spouští pěkně dlouho), registrujem se a konečně spouštíme hru (která taky nabíhá pěkně dlouho
Zkoušíme si pohrát s nastavením detailů, při nastavení textur na medium, renderu na very high, dohlednosti na 15, detail distance na 50, dopravy na 10 a stínů na 0 hra vypadá hodně slušně a je jakžtakž hratelná (samozřejmně 100% plynule není, ale hrát se dá). Přes den je grafika průměrná, stíny a koruny stromů dojem ještě zhoršují, ale s příchodem noci to je NÁDHERA, všechna ta světla, ruch v ulicích, odlesky mrakodrapů ve vodě mně vyloženě připoutaly k monitoru. Město je obrovské, ale díky GPS jsem nikdy nebloudil. Hru jsem hrál sice jen asi 6 hodin ale ve městě se doteď nevyznám, což se mi předtím u GTAček nikdy nestalo, ale jak říkám, hrál jsem jen 6 hodin, po delším hraní to možná bude lepší. Život v městě je perfektní, chvílemi jsem měl pocit, že obyvatelé jsou skuteční lidé - telefonují, jí, baví se mezi sebou, vysedávají na lavičkách, na schodech, když se jim pokazí auto, tak ho zkouší opravit, policie honí zločince, bezdomovci spí na zemi a tak bych mohl pokračovat ještě hodně dlouho. Auta jsou nádherně vymodelovaná, je jich hodně a perfektně se řídí, tvůrcům se totiž podařilo dosáhnout idalního poměru mezi realitou a arkádou. Několikrát jsem narazil i na vraky, kterým "střílelo" z výfuku a byly celé omlácené. Když jsem chtěl ukrást zaparkované auto, Niko vyrazil sklo, zkratoval drátky a teprve až potom odjel. Když jedete v autě a někdo vám volá tak mobil ruší rádio. Do mobilu lze stahovat nová vyzvánění, tapety apod. Mírně mě zklamala fyzika, působí poněkud přehnaně, ale i tak stojí za to. Mise jsou typické GTAčkovské a na nic nového jsem prozatím nenarazil. Celá hra působí dospělejším dojmem, je více realistická, živější a je opět zábavná, jen je škoda, že je hra neoptimalizovaná a zabugovaná.
Už mám objednáno, doufám, že si můj X2 3800@2GHz se hrou poradí.
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
hypnotic666: Ten lepsi telefon fasnes az dost pozde, chvili pred tim nez se dostanes do tretiho mesta (taky zalezi jaky mise delas), takze vydrz 
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Hlavson
- Začátečník

Telefon si nejde koupit. Ten prostě dostaneš.... uvidíš.
EDIT: Baneshee byl rychlejší
EDIT: Baneshee byl rychlejší
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě se jedná o dobrou hru, je pravda, že grafické zpracování jsem také čekal lepší, náročnost hry je veliká a podle mě též neoprávněná vzhledu, ale přece hry nejsou o tom zdali je grafika taková či maková, při hře se člověk chce hlavně bavit a to si myslím, že GTA plní na 100%. Příběh, dialogy atd. vše jako při starém GTA a po chvíli hraní vás atmosféra hry, města vtáhne do děje a už se nebudete chtít pustit. Takové jsou mé dojmy z nového GTA.
Podle mě je blbost řešit, zdali hra dává 30 nebo 60 fps a pokud ne, tak to je odfláklej zmetek a hned tu nadávat na Rockstar, aniž by hru člověk pořádně hrál a stále jen nebenchmarkoval...
Podle mě je blbost řešit, zdali hra dává 30 nebo 60 fps a pokud ne, tak to je odfláklej zmetek a hned tu nadávat na Rockstar, aniž by hru člověk pořádně hrál a stále jen nebenchmarkoval...
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- barco
- Středně pokročilý

100% súhlasKositch píše:při hře se člověk chce hlavně bavit a to si myslím, že GTA plní na 100%. Příběh, dialogy atd. vše jako při starém GTA a po chvíli hraní vás atmosféra hry, města vtáhne do děje a už se nebudete chtít pustit. Takové jsou mé dojmy z nového GTA.
Najmä tie dialógy a vykreslenie postáv, Brucie ftw ! Pri misii, kde som závodil s Cometom som sa na jeho komentároch fakt dobre zasmial
.
- spike18
- Černá karta

-
Jinak ty vtipy jsou fakt perfetkní, poslouchám ruskou stanici a když dohrála písnička, tak moderátorka (ze silným ruským přízvukem) "Chtěli jste kapitalismus? Tady ho máte, reklamy

- Keanu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak hru už taky mam doma. Mam odehráno 20% a můžu říct že takhle moc mě nechytlo žádný GTA..
Někde sem četl že když se neplní mise tak je to celkem nuda.. neřek bych.... taková pul hodinová honička s fízlama stojí opravdu za to
... Na hře se mi líbí ta fyzika což si myslim že hru dělá o dost lepší (ale nároky o dost horší
)..
Na mí sestavě hra běží na medium/low detajlechprůměrně na 25-30 FPS.. skoro nikdy neklesne pod 20 ..
I když je trošku zmrvená optimalizace tak to stejně stojí za zahrání
Někde sem četl že když se neplní mise tak je to celkem nuda.. neřek bych.... taková pul hodinová honička s fízlama stojí opravdu za to
Na mí sestavě hra běží na medium/low detajlechprůměrně na 25-30 FPS.. skoro nikdy neklesne pod 20 ..
I když je trošku zmrvená optimalizace tak to stejně stojí za zahrání
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
- Bucho95
- Začátečník

Mě v radiu dostala ženská která si stěžovala, že její manžel celý den hraje, furt prej něco "lootuje" a při sexu křičí ať drží "aggro" (spike18 píše:Jinak ty vtipy jsou fakt perfetkní, poslouchám ruskou stanici a když dohrála písnička, tak moderátorka (ze silným ruským přízvukem) "Chtěli jste kapitalismus? Tady ho máte, reklamy![]()
![]()
Po misi chinatown (motorky) v radiu byl popis šílenců kteří to zkoušeli určitě podle nějaké hry (smysl pro humor mají, to se jim upřít nedá
- Stano K.
- Středně pokročilý

Je tu niekto kto má 2 kontá vo viste a hrá na obidvoch GTA4 ?