Diskuze k anketě - jak výkonný zdroj máte?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

EC 300W 8-)
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Mel jsem EC 300W, fungoval bez problemu, ale prece jen to je neznackovy zdroj a mel jsem obavy aby az odejde nevzal nejaky dalsi HW s sebou. Tak jsem poridil zdroj Mercury 450W, a ackoliv to neni zadna znacka, myslim ze jeho vykon bude bohate stacit uzivit mou sestavu bez nejakych problemu.
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Fortron 400W (hlavní PC)
EuroCase 300W
Compaq 145W
IBM 90W
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Waffer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Waffer »

Mam 500W sice to neni buhvijaka znacka ale sem s nim zatim docela spokojenej :wink:.Clovek by aj koupil ten Enermax ale je dosti drahy mozna do novy sestavy :)
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

350 Fortron, naprosta spokojenost
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Do sestav dávám už tradičně Fortrony. Od modelu Entry až po 550W kousky. Podle potřeb zákazníkova PC. Sám mám také Fortron 300W. Mám zkušenost, že 300W Eurocase mou sestavu neutáhne. V oblasti zdrojů je dobré důvěřovat kvalitě. Ušetří to spoustu času.
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

EC400W ... ale protože to nejsou zrovna super zdroje, tak uvažuju o LC Power nebo Chill ...
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Thermaltake 420W,ale tuhle sestavu utáhl i 300W Fortron v pohodě.
IBM Thinkpad T42p
decried
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od decried »

Enermax EG365AX-VE, predtym noname 300W ktory ledva isiel. S enerom som maximalne spokojny.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
Návštěvník

=)

Příspěvek od Návštěvník »

AHojky lidi...takze....moment..ceho ze se tyka toto forum......heh se kouknu=)........jo...uz viim..jak vykonny zdroj mate...takze...zdroj... btw:D co je to zdroj...jo mno asi bude neco tykajici se pocitace...kze..mno pocitac mam docela dobrej..ale ako neim neim...takze kdyz je pocitac dobrej tak zdroj by mel bejt taky dobrej...jako zvlada mi pomerne dost her...net je docela rychlej.... icq v poho..... mno jasne..na icq...toe super vec...tam se da delat veci...treba pisat si s manami... sqele si tam domlouvame kam pujdeme...treba jednou na houpacky...mno ty sou super..jen sem takovy trochu tele=) mno ale jen trochu..a priskripla sem tam manami nohy.... anebo taky bruslaky...takovy drzky heh....mazec mnoo:D jako tam normalne jezdil nakey kluk v masce a my sme se ho lekli a natahli sme se...ste meli videt...a ten debil pak jen prijel a rek nam sorry:D heh mno nebyl to debil...byl docela hezkej...ale jako nemame cislo kze je nam to k hovnu:D jako mame i fotku jak se tam valime...kze klidne posleme jestli budete chtiit...jako ze asi jo=)....dystak napiste tay na forum..
heh anebo my sme normalne telata.,...my sme si chteli privydelat...takze deme do jednoho nejmenovaneho baru tady v ceske lipe...jako tam je super barman mno=) a na zachode tam ma schovany vratny flasky...tak si jich par vezememe... mno spis ukradneme..ale pšššt=) ne ze to nekde vykecatee....:D a jdeme ... mno pres cely mestooo...a tam prideme...a...... tyto flasky sou newratne...sme mysleli ze se snad posereme...heh.... no...hrozny..ani nemluvim o tom ze jsme jeste jednu flasku meli shovanou ve krovi...a rozbil nam ji nakey cikaaan..kze dalsi 3 kcs v prdelii...ako hrozny..mno ale abych neutikala od temata... takze flasky byly nevratny...hruuuzaaa... kze sme sli dovnitr..koupili par pytkliku bombonu...vyzebrali korunu..a mnam:D heh..mno sqelej den..... heh anebo taky flasky u piva...co maj rodice doma..ty se taky daj vracet....taky kazda za tri koruny...kze je to super.... mno takze si myslim ze mam velice vykony zdroj u pocitace...stacii?=)
tak zase nekdy cus=):D

edííít - jo a málem bych zapoměla napsat akey mám ten zdroj.. mám FORTRON BlueStorm 500W... je takey hezkey modleeyy :oops: :-D
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 9. říj 2005, 22:03, celkem upraveno 1 x.
MANAMi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

=)

Příspěvek od MANAMi »

mno jasne...mazec...jeste ses zapomela zminit o tom ze kdyz uz si koupime neco luxusniho jako je treba redbul...... mno tak ten cucame dve hodiny... a kdyz neco neluxusniho...jako je treba sumaaak...heh s tim mame taky sqely zazitky...sme ho zrali samotnyyhoo:D malo mi penila drzkaa:D sem si i chvili myslela ze mam vzteklinuuu...wle:D mno a nebo kofoly...ale ty jedine v kauflandu...... ve sklenici..sme otvirali o koleje.... chudak womanka mela celej predek ohozeney....:D mno jeste ze mela rolak...si ho otocila a nebylo to videet.... mimochodem..sem trocku utekla od tematu..takze muj newim co je...heh..haddejte...mno precee: Eurocase 350W s 12cm fanem.
heh bry co..tak zase nekdy paa...miluju vaas:D
MB: DFI LanParty NF4 - ULTRA SLI CPU: AMD Opteron 144 @ 3015 MHz RAM: Muschkin Low Latency @ 325 MHz VGA: MSI RX1800XT HDD: 2X SEAGATE 7200.8 250GB
Jinak Vaše Peťulka=)) páá=)
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

sry za OT, ale za tohle bych to viděl pro MANAMi a X----chat.woman na nominaci do yellow team card member
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

tovr1203 píše:sry za OT, ale za tohle bych to viděl pro MANAMi a X----chat.woman na nominaci do yellow team card member
sry za OT, ale tohle máš posílat přes SZ moderátorovi... :roll:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

od vcera Thermaltake Pure power 480W + TWV .... zatial spokojny ... 8)
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zdroj

Příspěvek od liquidfunk »

Donedávna Eurocase 350W s 12cm fanem. Překvapivě utáhl sestavu v popisu ale už bylo vidět, že každou chvíli hrozí spálení jak jeho tak celé sestavy. Tak jsem šel do chilla 450W jenže, milej zlatej se odporoučel během cca týdne provozu. Reklamace výměnou a teď už to jede jak má. Super zdroj, mohu doporučit.
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

2 x 350W a na pohodu a financne to vychazi levneji nez 500W jeden =))
Smolda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smolda »

Fortron 400W dal jsem za nej 1600Kc a na sestave co mam v popisu jede v pohode,uvidim az koupim vykonejsi grafiku...
seTti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seTti »

KME 500W se 150mm větráčkem, normálka je tichý, ale po dlouhodobější zátěži se zrychlí větrák, a pak je trochu hlučnější. Celkově vzato jsem s ním docela spokojený.
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Redstar 420W, sice nic moc, ale na t oco mám to stačí (viz. popis), předtím PREMIER LC-B300ATX strašně hlučný a nevýkoný, prostě hnus...
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Fortron 350W :twisted: , naprostá spokojenost, má sice 80mm větráček, ale hlukem to není tak hrozný a to zpracování, např. hrany po stříhání, no prostě krása! :razz:
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“