Mass Effect 2
Moderátor: Baneshee
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mass Effect 2
D2D je těžce předražené, když už, tak
http://www.g2play.net/store/Mass-Effect ... Order.html
http://www.g2play.net/store/Mass-Effect ... Order.html
- Trek
- Začátečník

A ja uz si to instaluju, za chvili budu gamesit 
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ja prave radsi tu placku v drivu
Ale tech par dni si uz pockam. Lepsi pozdeji EN nez hned z CZ 
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- Trek
- Začátečník

Me je jedno jaky budou subtitlisy, hlavni je rec, a ta bude origos, yeah. Instaluje se to pekelne dlouho 
Jinak jsem mrkl do navodu a je predelany ovladani, protoze jdou prelejzat prekazky
Jinak jsem mrkl do navodu a je predelany ovladani, protoze jdou prelejzat prekazky
- wallot
- Středně pokročilý

-
S EA download managerem (v pripade g2play koupe) nechci mit nic spolecnyho. Od te doby co byl prekopan EA Store, je skoro nemozne se dostat ke vsem klicum, ktere jsem pres EA Store koupil. Nemit je napsany v outlooku tak se k nim skoro nedostanu.
2 kila navic z D2D me fakt netrapej a aspon mam vse na jednom miste, klice v poste a na d2d webu a spolehlivej download manager.
Nedavno jsem znovu instaloval ME1 a ten mam prave pres EA a bylo to sileny to rozchodit vcetne addonu.
2 kila navic z D2D me fakt netrapej a aspon mam vse na jednom miste, klice v poste a na d2d webu a spolehlivej download manager.
Nedavno jsem znovu instaloval ME1 a ten mam prave pres EA a bylo to sileny to rozchodit vcetne addonu.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ony to nejsou jen titulky, ale vsechny texty. A jam mam termimologii z jednicky v EN. Navic na forech XZone pisi, ze je ta cestina dost hruza. Takze to nikomu neberu, preju prijemne hrani. Ja si holt pockam.Trek píše:Me je jedno jaky budou subtitlisy, hlavni je rec, a ta bude origos, yeah. Instaluje se to pekelne dlouho
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- Trek
- Začátečník

Už to hraju, ten začátek, to je nářez. Import jsem udělal a ta postavička má stejnej ksicht.
Ta grafika je bobastická, nářez, pár dní nevstanu od kompu. Snad neumřu žízní a hladem.
Nářez.
Ta grafika je bobastická, nářez, pár dní nevstanu od kompu. Snad neumřu žízní a hladem.
Nářez.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo, ja vim, jsem hral, ehm neoficialni verzi
Jen na zkousku 
- huhla
- Začátečník

-
tak jsem to vcera chvilku hral a tady jsou prvni dojmy(bez spoileru):
- hraje se to stejne jak jednicka, takze jestli se vam libila ta, tak se vam bude libit i dvojka
- zda se ze postavy nemaji inventar, zatim to teda hraju jen chvilku, ale vypada to ze pred zacatkem kazde mise(na lodi) si vyberete zbrane a armor a to pak muzete zmenit az kdyz se vratite zpatky(ale timhle si nejsem 100% jisty, jsem na zacatku)
- combat system je vylepseny, na zakleknuti do krytu je tlacitko, takze se hrdina uz nelepi na kazdou bednu kolem ktere jdete jak v jednicce, jeste vic me potesilo, ze zasah do hlavy da vetsi dmg
- opravdu hodne zkrouhli vyvoj postavy, tam kde v jednicce bylo nejakych 12(uz si nepamatuju presne) dovednosti tak ted je 6, z toho nektere pasivni, nektere pasivni prepinaci(jako ze si zapnete vetsi dmg proti syntetickym cilum nebo vetsi dmg proti biologickym cilum), nastesti klasiky jako lift, singularita, hacking UI zustaly, tak snad to nebude tak vadit, jen to chce vhodne zvolit classu a spolecniky
- dragon armor z dragon age vypada pekne blbe
- lokalizace jako vzdy nic moc, napr muzi o sobe nekdy mluvi v zenskem rode, cast jmen je prelozenych do cestiny a cast zas ne, atd, jeste ze to ma kompletni dabing takze pokud se aspon trochu orientujete v anglictine tak se ta cestina da vydrzet
- inteligence spolubojovniku me prijde trosku vylepsena, ale zadne zazraky necekejte, jestli se v jednicce chovali jako zaci prvni tridy zvlastni skoly tak ve dvojce postoupili do druhe tridy, bohuzel stale je to zvlastni skola
no koukam ze akorat kritizuju, ale ve vysledku se to hraje dobre a uz se tesim az to vecer zas zapnu
- hraje se to stejne jak jednicka, takze jestli se vam libila ta, tak se vam bude libit i dvojka
- zda se ze postavy nemaji inventar, zatim to teda hraju jen chvilku, ale vypada to ze pred zacatkem kazde mise(na lodi) si vyberete zbrane a armor a to pak muzete zmenit az kdyz se vratite zpatky(ale timhle si nejsem 100% jisty, jsem na zacatku)
- combat system je vylepseny, na zakleknuti do krytu je tlacitko, takze se hrdina uz nelepi na kazdou bednu kolem ktere jdete jak v jednicce, jeste vic me potesilo, ze zasah do hlavy da vetsi dmg
- opravdu hodne zkrouhli vyvoj postavy, tam kde v jednicce bylo nejakych 12(uz si nepamatuju presne) dovednosti tak ted je 6, z toho nektere pasivni, nektere pasivni prepinaci(jako ze si zapnete vetsi dmg proti syntetickym cilum nebo vetsi dmg proti biologickym cilum), nastesti klasiky jako lift, singularita, hacking UI zustaly, tak snad to nebude tak vadit, jen to chce vhodne zvolit classu a spolecniky
- dragon armor z dragon age vypada pekne blbe
- lokalizace jako vzdy nic moc, napr muzi o sobe nekdy mluvi v zenskem rode, cast jmen je prelozenych do cestiny a cast zas ne, atd, jeste ze to ma kompletni dabing takze pokud se aspon trochu orientujete v anglictine tak se ta cestina da vydrzet
- inteligence spolubojovniku me prijde trosku vylepsena, ale zadne zazraky necekejte, jestli se v jednicce chovali jako zaci prvni tridy zvlastni skoly tak ve dvojce postoupili do druhe tridy, bohuzel stale je to zvlastni skola
no koukam ze akorat kritizuju, ale ve vysledku se to hraje dobre a uz se tesim az to vecer zas zapnu
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To je presne to, proc to nechci v CZ. Title nepotrebuju, ale ty texty okolo jo.huhla píše:- lokalizace jako vzdy nic moc, napr muzi o sobe nekdy mluvi v zenskem rode, cast jmen je prelozenych do cestiny a cast zas ne, atd, jeste ze to ma kompletni dabing takze pokud se aspon trochu orientujete v anglictine tak se ta cestina da vydrzet
Jinak mne AI spolubojovniku prisla dobra. Konecne byli pouzitelni, nestrileli do zeme, aktivne se kryli apod.
- Trek
- Začátečník

Ja to ani nectu ty titulky, nepotrebuju je.
Nevite jak funguje ten zkurvenej cerberus, zadal jsem ten kod ve hre a ono to bude sosat bonusovej obsah samo? Nebo jak to je?
Jo a potreboval bych rozchodit AA. Ale neprisel jsem na to jak.
Nevite jak funguje ten zkurvenej cerberus, zadal jsem ten kod ve hre a ono to bude sosat bonusovej obsah samo? Nebo jak to je?
Jo a potreboval bych rozchodit AA. Ale neprisel jsem na to jak.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nejde o title, ale o vsechny popisy, konverzace atd. AA tam neni, stejne jako v jednicce. Mas ucet na social.bioware.com? Pak bude Cerebrus fungovat. Teoreticky, v praxi jsem to jeste nezkousel 
- Trek
- Začátečník

Asi jsem to zku*vil, protoze jsem zadal ten kod ve hre a ted uz ho nemuzu zadat na social.bioware.com, tam hlasi, ze je vycerpanej. Takze nic ke stazeni tam nemam. Uz jsem psal do EA ticket, snad to nejak poresej.
Jsem z toho zmatenej, proc je to v ty hre, kdyz to ten kod zablokuje, pak jsem dam co mi odpovedeli z EA.
PS:
Jednicka mela AA, kdyz se forcnul v ovladacich, tak to jelo, ve dvojce ale nic.
//barco - úprava nadáviek, nabudúce sa kroť s výrazmi
Jsem z toho zmatenej, proc je to v ty hre, kdyz to ten kod zablokuje, pak jsem dam co mi odpovedeli z EA.
PS:
Jednicka mela AA, kdyz se forcnul v ovladacich, tak to jelo, ve dvojce ale nic.
//barco - úprava nadáviek, nabudúce sa kroť s výrazmi
- schimanski
- Nováček

Nevydžel jsem čekat na Mass Effect 2 - Collectors Edition a objednal jsem na gamesplanet verzi Digital Deluxe Edition aktivace proběhně 29/01/2010 00:01.
- Trek
- Začátečník

Tak uz jsem na to prisel, kdyz zadate svoje bonusovy kody ve hre, tak se vam bonusy automaticky injektujou na tom bioware. Takze nepropadat panice. To je matouci hrozne moc.
Je to pro vsechny bonusovy kody, ten link je trochu schovanej, tak jsem to hned nevidel.
Je to pro vsechny bonusovy kody, ten link je trochu schovanej, tak jsem to hned nevidel.
- wallot
- Středně pokročilý

-
proto kupuju na d2d. mam od nich i DAO deluxe edici a s preorder kody na webu bioware nebyl sebemenci problem. cele me to navedlo co mam delat.
a teda jsem dost zvedavej co to udela s importem postavy na lvl 56 se kterou jsem to dohral podle me 3x a pokazde jinak
a teda jsem dost zvedavej co to udela s importem postavy na lvl 56 se kterou jsem to dohral podle me 3x a pokazde jinak
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Trek
- Začátečník

Hele ten import toho nedela zas tak moc, no uvidis.
Jinak pak opatrne s tema kodama, budes toho mit asi vic, tak abys o neco neprisel. Si radsi poradne zjisti kam co zadat.
Jinac jsem taky rad, ze jsem si na hrani hodil na stul 24'' monitor, je to luxusni.
Jinak pak opatrne s tema kodama, budes toho mit asi vic, tak abys o neco neprisel. Si radsi poradne zjisti kam co zadat.
Jinac jsem taky rad, ze jsem si na hrani hodil na stul 24'' monitor, je to luxusni.
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
dela docela dostTrek píše:Hele ten import toho nedela zas tak moc, no uvidis.
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
AA sa dá zapnúť premenovaním na UT3.exe + CCC, hm akurát ide potom FPS dosť nepekne dole
Zberateľská edícia je na ceste...
inak je to strielačka jak hrom
a lineárne až strach, ale hrá sa to fajne, len dúfam že to neskončí po 30h ako ME1 a to som zistil že mám za sebou snád 99% hry
Zberateľská edícia je na ceste...
inak je to strielačka jak hrom
a lineárne až strach, ale hrá sa to fajne, len dúfam že to neskončí po 30h ako ME1 a to som zistil že mám za sebou snád 99% hry
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- wallot
- Středně pokročilý

-
no ja doufam ze to zas mega dlouhy nebude
prece jen za chvili ma vyjit Bioshock 2 a uz nejsem nejmladsi abych hral 12hodin v kuse