Need for Speed SHIFT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Syntex
Začátečník
Začátečník

Re: Need for Speed SHIFT

Příspěvek od Syntex »

Další ukázky menu kariéry, už známých věcí ve hře, jeden z prvních závodů kariéry (asi trošku přepálil obtížnost) :):
http://www.gametrailers.com/video/caree ... -for/55388
Proboha, co to jezdí za vola? A ty qvalty nehcápu, jede 60 na 4 a už je 3sekundy v omezovači, navíc, když je v omezovači, tak se otáčky ani nehnou..

Čím víc na to koukám, tím víc mi to připadá jako fraška.
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spetsnaz »

Co na tom nechápeš? Vždyt je to HRA!!!
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Spetsnaz píše:Co na tom nechápeš? Vždyt je to HRA!!!
asi tak. komu se to nelíbí, může hrát Live For Speed nebo jak se ta simulace jmenuje
ignorelist: kremrole a dezoláti
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spetsnaz »

popřípadě Gran Turismo 4 nebo 5 na konzolích Playstation
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Nevím proč nevybrali někoho, kdo má řidičák, protože takhle to vypádá, že to řídí 10 leté retardované dítě.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak tady po delší době video s kvalitním řidičem, který ze hry nedělá burnout....
http://www.youtube.com/watch?v=85kwy4qMRT0
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Tady je další, tentokráte z kamery za autem - http://www.youtube.com/watch?v=EhFjkCgl ... re=related

btw: všimněte si, jak ta borka s vlajkou stojí v autě :lol:

EDIT: Oficiální HW nároky
TG píše:Pro úspěšné provozování NFS: Shift s minimálními detaily bude muset váš stolní miláček disponovat procesorem Intel Core 2 Duo o frekvenci 1,6 GHz, grafickou kartou s alespoň 256 MB a podporou Pixel Shader 3.0 (aspoň ATI Radeon X1800 XT 512MB nebo lepší; NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB nebo lepší, přičemž laptop verze těchto čipsetů mohou fungovat, ale nejsou podporovány), 1 GB RAM pro XP (1,5 GB pro Visty a Windows 7), DirectX 9.0c a samozřejmě dostatečným místem na disku, v tomto případě by mělo postačit 6 GB.
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34043&r=top

Takže víceméně nic nového, u každé hry se píše zhruba tohle. Zajímavé možná je, že už nejsou podporované single-core procesory.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sice jsem zatím viděl jenom videa, ale uz mi nehorázně leze na nervy zvuk toho turba :D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Takovýhle zvuky vydává kompresor, páni od EA asi v závodních autech moc nejezdí :) ale když tam mají budík na tlak turba, tak tam bude turbo no :)

Takovýhle zvuk má kompresor:
http://www.youtube.com/watch?v=tVMLiZNx ... annel_page

Na to, jak to jede, tak jsou ty plameny z výfuku směšný :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ale jo, nevypadá to špatně, teda až na to kvílení :mrgreen: je ohromná škoda že to jsou "jen" okruhové závody, a ne honičky s poldama za plnýho provozu :sad: taková hra snad už dneska ani neexistuje :sad:
ignorelist: kremrole a dezoláti
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Jsem už docela zvědavej, jakej nový Need for Speed: Shit bude :mrgreen:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

jako podle videi uvazuju o koupi :) vypada to pekne libi se mi to vic i nez GRID
NB:Acer Aspire V3 571G
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Mírnou nedůvěru ve mne vzbuzuje jen to, že demo nebude, tedy rozhodně ne před oficiálním launchem.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jj nad tím jsem taky přemýšlel, protože jsem kdysi čet, že demo má být měsíc před vydáním... Normálně by mě napadlo, že to bude krávovina a raději demo nevydávají, jak mají u ea ve zvyku, ale podle videí to vypadá pěkně... Takže jediné co mě napadá je to, že to je blbě optimalizované :/ Jinak fakt netuším, proč by demo nevydávali... Kecům, že se chtěli soustředit na full verzi už dávno nevěřím...

Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

hypnotic666 píše:Tak tady po delší době video s kvalitním řidičem, který ze hry nedělá burnout....
http://www.youtube.com/watch?v=85kwy4qMRT0
jestli to nebude tim, že ten pažout ve kterým jede bude mít poloviční výkon než ta R8 kde ty otáčky lezou nahoru velmi rychle. Mám takový obavy že silný zadohrabky budou ve shift nepoužitelný.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

trochu te poopravim... neni to pazout ale rencek :)

navic ten ridic o rizeni moc nevi... do 85% zatacek si najizdi spatne :oops:
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Myslím si, že o nějakém najíždění do zajáček u něj nemůže být řeč, když polovinu závodu je v omezovači :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to ano. ale co, je to arkada jako prase... ale kdyby takhle jezdil s nejakou seriovkou tak by najel tak 2000 km a motor v prdeli :lol:
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Stačí, že takhle jezdí 18ti letý s 1,4 :) vrzmmm-ta-ta-ta-ta-ta motor na 7tis ot., pustí spojku a mají tam 2tis :lol:

A hlavně se mi zdá, že tohle je nějaký jiný mod, většina asistenčních pomůcek zmyzelo.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“